leijonamieli

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About leijonamieli

  • Rank
    Aloittelija
  1. Onnea kaikille <3
  2. Sama täällä. Kuukautiset rysähti sitten oikein olan takaa tänä aamuna huonosti nukutun yön (ja stressaamisen) jälkeen.. voivoi. No, uskon että voijjahan laittaa näin ensikertalaisina pilsujen piikkiin, kun ensimmäisiä "luomumenkkoja" ei ole vielä niiden lopettamisen jälkeen tullut. Joskos se keho ois nyt puhdistautunut kaikesta moskasta. Eiköhän se tärppää, kun vasta hiljokseltaan ollaan tjottailu alotettu. Tsemppiä kaikille koopeeykösestä huolimatta.
  3. Täällä on valmistauduttu ainakin asioista keskustelemalla todellakin avoimesti. Jos joku painaa mieltä tai jotakin haluaa hehkuttaa, niin se tehdään molemminpuolin ja isse olen myös kahdelle luotettavalle tyttökaverille yrityksestä kertoillut. Heistä toiselle puran ahdistustani ja iloisuuttani varmasti jatkossakin (etenkin nyt, kun vielä ei ole tärpännyt).. Lisäksi tupakointi ollaan lopetettu molemmat. Mies ollut loistavasti erossa jo kuukauden päivät ja sama minulla. Nyt alkava koulu tietenkin pelottaa, kun siellä on enemmän houkutuksia tuon tupakan suhteen, mutta paljon on auttanut aiheesta keskustelu taas.. minähän en aio revetä Terveelliset elämäntavat molemmat omaakin noin yleisesti esim. ruokavalion puolesta. Liikuntaa tulisin raskauden aikana harrastamaan samanverran kuin näin ei-paksunakin. Reipasta kävelyä ja vaikkapa uintia siinä rinnalla. Ja tosiaan opiskelemaan tässä ollaan lähdössä, niin kunhan saan uuden pyörän kehiin, tulee kouluun varmasti silläkin matkusteltua! Ja tietty sitä ollaan perehdytty vauvantuloon ihan opuksia lukemalla ja ottamalla asioista selvää. Tosin eipä vauvan tuloon varmaan koskaan ole noin "teoriapuolella" valmis, kun tietoa on niin järjettömästi tarjolla.. Vitskujen ostoa olen myös harkinnut.
  4. Meillä molemmilla toiveissa saada vauva (nuoresta iästä huolimata). Aluksi aloin itse kuumeilemaan ja perässä tuli mies hetken päästä Hivenen aikaa puhelin vain ajatuksistani ja kävin läpi mieleni sopukoita ja sitten ajatus alkoi tuntumaan hänestäkin erittäin hyvältä. Mitään painostusta ei missään vaiheessa ollut, halusin vain selville lähinnä mitä mies ajattelee ja pystytin keskusteluja sen verran mikä hyvältä tuntui. Nyt vain kun saisi sen plussan vielä kehiin, niin ei tarttis stressata :---O
  5. 0-linjalla koko ajan (esikon) yrityksen kanssakin oltu ja sama tulisi jatkumaan raskaudenkin ajan. Parempi niin, vaikka yhdestä viinilasillisesta ei olisikaan mitään haittaa, eipähän tarvi sitten katkeroituneena miettiä hiuksia repien, onko lapsella joku hätänä..
  6. Täällä mahdollisesti tuleva äiskä 20v ja isukki 22v! Esikkoa yritetähän