-O-

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About -O-

  • Rank
    Aloittelija
  1. Perheemme on muuttamassa syksyllä Tanskaan. Onko täällä muita?
  2. En ole Carenoita mitannut, mutta meidän kohta varmaan jo 90 senttinen esikoinen mahtuu hyvin kuomun alle istumaan.
  3. Meille ostettiin käytetyt Carenat. Nyt vielä pitäisi joku pehmeä kantokoppa sinne keksiä. Minkämerkkiset kopat noihin sopivat/mahtuvat? Carenan oman kopan lisäksi siis?
  4. Kyllä mä taisin vähän valvomisesta tulleita mustia silmänalusia kohennella.
  5. Toiveissa olisi minulla ehkä kolme lasta. Mies haluaisi vain kaksi... Nähtäväksi jää. Tällä hetkellä meillä yksi ihana poika.
  6. Koska kaveripiirissä on ollut joitakin joille raskaaksi tuleminen ei ole ollut ihan helppoa, niin hyvin varovaisesti nykyään kyselen keneltäkään vauvahaaveista. Uskon, että niistä joilla on vaikeuksia raskautumisen kanssa, tuntuu tosi ikävältä kun kysellään.
  7. Meillä on Mura 4. Talvella kulkivat mukavasti, kunhan lukitsi etupyörät, etteivät vispanneet hangessa. Tietenkin jos lunta paljon, niin raskaat työntää, mutta eiköhän näin ole kaikkien vaunujen kanssa. Ratasosassa on mukava pahmuste, eli ei ole ollenkaan kova. Ratasosan kuomussa on pieni poikittainen "kaistale", josta näkee rattaisiin. Se on kyllä totta, että kuomua ei saa kovin alas suojaksi.
  8. Ennen raskautta BMI 23. Painoa tuli n. 16kg. Kyllä raskaana ollessa tuli sallittua itselle enemmän herkkuja ja vähemmän liikuntaa. Vauva synty 41+4 ja kokoa oli 4035g.
  9. Meillä Maxi-cosin murat. Lämpimästi voin suositella. Heittoaisaa ei tosiaan ole, mutta ratasosan saa helposti asennettua kasvot kumpaan suuntaan tahansa.
  10. JS

    Itse synnytin Jorvissä viime Lokakuussa. Synnäriltä jäi huippumuistot. Pitkän synnytyksen takia meillä oli viisi eri kätilöä + yksi opiskelija ja kaikki olivat tosi mukavia. Lapsivuodeosastolta olisin ehkä hieman enemmän kaivannut tukea imetykseen. Äitiyspolilta kokemukset aika neutraalit. Molemmissa ultrissa ihan mukava kätilö.
  11. Meillä myös nuo kärryt nelipyöräisenä. Hirmuisesti olen tykännyt! Erityisesti travelsystem- ominaisuus oli huippu silloin kun poika vielä matkusti turvakaukalossa. Näppärästi sai kaukalon kiinni kärryihin. Kääntyvät etupyörät ovat myös ominaisuus, josta en luopuisi mistään hinnasta. Esim. kaupassa tosi näppärää. Minusta rattaat ovat kivasti vähän erilaisen näköiset eikä niitä ole joka toisella vastaantulijalla. Ainoina miinuksina voisin sanoa leveät takapöyrät, jotka joku muukin taisi täällä mainita, sekä painavan vauvakopan (kova), jota lisäksi hankala kantaa. Suosittelen!
  12. Kyllä sattui ja kovaa. Erityisesti minulla ponnistusvaihe. Tuntui vaan että koko ajan supistus päällä enkä tiennyt koska pitäisi ponnistaa. Lopulta vauvalla sydänäänet heikkeni sen verran, että autettiin imukupilla ja sehän se vasta sattuikin. Mutta hei, kyllä siitä selviää! Palkinto kuitenkin niin ihana, että nopeasti mulla ainakin unohtui kipu.
  13. Poitsu syntyi 41+4 vesien mentyä edellisenä päivänä.