Alyssa

Aktiivijäsen
 • Content count

  556
 • Joined

 • Last visited

About Alyssa

 • Rank
  Aktiivi
 1. Oi onnea nasunen! <3 Nyt olisi tulossa plussa kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Pidän peukkuja
 2. Kaks viivaa näkyy Nelimo!
 3. Tänään rakenneultrassa havaittiin, että napanuorassa on vain kaksi suonta kolmen sijaan. Muut rakenteet oli kunnossa, ja kätilö vakuutteli ettei mitään syytä huoleen. Vauvan kasvu saattaa vaan hidastua loppua kohden, mitä seurataan ylimääräisillä ultrilla. Pieni huoli asiasta kuitenkin jäi itselle, joten kaipaisin kokemuksia muilta vastaavassa tilanteessa olleilta
 4. Voimia Cami! <3
 5. Vuoto ei onneks jatkunut vaan loppui ihan kokonaan. Päätin odotella ma neuvolaan, kun ei tässä nyt ole mitään normaalista poikkeavia tuntemuksia
 6. Neljäs raskaus eikä ikinä ennen mitään vuotoja oo tullut, ennen kuin nyt Tänään rv 14+3, eilen harrastettiin seksiä tosi pitkästä aikaa ja sen aikana alkoi vuotaa punaista. Vielä tänään on tullut ruskeaa vähäistä vuotoa. Erityisiä kipuja ei musta oo. Keväällä mulla oli km just näillä viikoilla ja siks tietty nyt panikoin.. Neuvola olis ens viikon ma, oottelisitteko rauhallisin mielin sinne asti vai soittaisitteko sinne jo?
 7. Ollaan otettu koko perhe joka vuosi siitä lähtien kun esikoista odotettiin. Aiotaan ottaa nyt ja jatkossakin.
 8. Viivanpaikka miun silmiin.. :/
 9. Norimakilla plussa, onnea!
 10. Jotain näen minäkin! Peukut vahvistumiselle
 11. Eka: eka kipeä supistus tuli illalla klo 20, muuttuivat tiheiksi klo 23. Aamuyöstä sairaalaan ja vauva syntyi klo 7.40. Toka: heräsin aamuyöllä klo 4 kipeisiin ja tiheisiin suppareihin. Siitä heti sairaalaan ja vauva syntyi klo 7.50.
 12. Eka: epiduraali ja ilokaasu. Ilokaasusta ei ollut mitään apua, epi auttoi vähän supistuksiin mut vaikutus loppui just ennen ponnistusta eli se mentiin ilman mitään. Oli ihan helvettiä. Toka: ilokaasu oli ainut mitä ehdin saamaan, eteni niin nopeesti synnytys. Vedin sitä myös ponnistuksessa, kipuun ei auttanu mut teki musta ihan känniläisen. Oli vielä enemmän helvettiä kun eka. Kolmatta odotellessa..
 13. Okei, kiitos Sosuli vastauksesta