minnie22

Jäsen
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

About minnie22

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

891 profile views
  1. ymmärrän kyllä, että kaikki äidit ovat onnellisia ja ylpeitä lapsistaan, mutta en jaksa montaa kertaa päivässä lukea samoja hehkutuksia kuinka täydellistä heidän elämänsä on ja miten ihana lapsi on. tottahelvetissä jokaisen oma lapsi on täydellinen ja se paras yksilö. en silti ole mikään tyhmä etten sitä ymmärrä. siksi mäkin olen nämä superäidit piilottanut, kun en niiden täydellistä perheidyllin hehkutusta jaksa. täydellistä siihen asti kun päästään puhumaan isästä. sitä en ymmärrä miksi pitää 3 kertaa päivässä mainita, että kuinka onnellinen on elämästään ja lapsestaan. 2 kertaa siihen vielä saadut hymyt pikkuiselta, yhdet neuvola-kuulumiset, päiväunien kestot ja vaippojen päiväkulutus. ainiin, unohdin mainita vielä yöunien määrän ja heräilykerrat. eikä siinä vielä kaikki! jokainen lapsen kääntyily pitää mainita ja samaten se, että minkälainen koostumis oli edellisessä kakassa. kuinka paljon pikkuinen kuolaa, kun on kai hampaita tulossa. isääkin vähän moititaan siinä sivussa, kun se ei illalla jaksa hoitaa vauvaa työpäivän jälkeen ; "mä olen tehnyt koko päivän täälä töitä ja hoitanut vauvaa, nyt on sun vuoro!" > öö, se mies on ollut juuri koko päivän töissä, niin miten se jaksaisi hoitaa vauvaa sen päälle? tähän menee hermo. näidenkin kertomisen ymmärrän jos ne olisi yhdessä-kahdessa päivityksessä, mutta ei kun jokaisesta tehdään oma tilapäivitys ja pitkin päivää. jos ei kukaan muu ole tälläisiin päivityksiin / päivitysmääriin törmännyt, niin älkää silloin tulko valittamaan, että minä en ymmärrä ja kuinka olen kamala natsi joka ei ymmärrä toisten onnea ja lapsiperheen elämää. niinkuin sanoin, jokainen on varmasti hyvin onnellinen lapsestaan ja se on elämän tärkein asia, mutta se on itsestäänkin selvää.. ei tuolla syötöllä sitä tarvi hehkuttaa. taitaa osuo monia omaan nilkkaan nyt tämä mun kanta asiasta, kun niin aiheuttaa keskustelua.
  2. kerrankin positiivinen uutinen Hienosti on 10v tyttö toiminut ja käynyt heti ilmoittamassa opettajille! Tässä
  3. Kyllä minäkin kyselen joskus sellaisten kaverien vauva- / perhekuulumisia jotka eivät asioitaan facebookissa revittele. Niiden asiat kiinnostaa, kun niitä ei kokoaikaa tarvitse kuunnella / lukea facebookista.
  4. Huokaisee oikein syvään. Teillä kaikilla taisi mennä sellainen pikkuinen sivulause ohi, että se vituttaa,kun vauvoista kirjoitellaan tunnin välein uusia päivityksiä. Saa kirjoittaa ja kiva niitä on lukeakin, mutta en jaksa samalta ihmiseltä eri päivitystä tunnin välein / 10 kertaa päivässä. Ja niinkun sanoin, ette tunne minua, ette siis voi sanoa, että en tiedä elämän muuttumisesta mitään. Voin vaikka tulla kertomaan sitten maaliskuussakin, että en kirjoittele lapsestani facebookkiin jatkuvasti enkä lataa hänestä sinne kuvia, koska haluan että lapsellani on jotain yksityisyyttä. häntä saa tulla meille kotiin katsomaan jos kiinnostaa.
  5. Et halua vissiin ollenkaan antaa sijaa mun mielipiteelle tässä asiassa.. Olet kai juuri sellainen superäiti joka vauhkoaa koko elämänsä bookissa. Ja missä vaiheessa olen sanonut, että muiden elämä mua loukkaa..? Olen puhunut suorasta vituttamisesta. ja jos et kerta edes tiedä ketään kuka bookissa hehkuttaa supeäitiydestään ja maailman ihanimmista vauvoistaan tunnin välein, niin silloin sinä et tiedä mistä minä puhun. Jaa just joo, en muka ymmärrä miten lapsi elämää muuttaa.. Miten voit sanoa niin kun et minua tunne? et tiedä elämästäni mitään, etkä mitään asioita joita olen käynyt läpi. Jos mun mielipiteet nyt sattui sua niin omaan nilkkaan niin miksi et anna asian olla.. Mä ainakin jätän tänä nyt tähän koska en jaksa tästä asiasta keskustella ja saada sitä kuvaa, että minä mun mielipiteet ja ajatukset on vääriä. Ajattele sinä avarammin, kaikkia ei kiinnosta muiden elämä. Ja facebookki ei todellakaan ole henkilökohtainen.. henkilökohtaisuus loppuu siihen, kun lisäät ensimmäisen kaverin.
  6. Tottakai kaikki on lapsistaan ja äitiydestään ylpeitä! Sehän nyt on selvää, ei sitä tarvi niillä kuvilla ja lapsen henkilökohtaisilla tiedoilla mainostaa. Tiedän, että meillekin tulee se vastaan, että facebookkiin saadaan kommentteja, että pitäisi lapsen kuva sinne laittaa, niin aion sitten kyllä ihan julkisesti siellä kirjoittaa, jotta sitä saa tulla meille katsomaan jos lapsen ulkonäkö niin paljon kiinnostaa ja että suojelen lapseni yksityisyyttä sillä, että en hänen kuviaan siellä julkaise.. En minäkään pidä siitä jos joku julkaisisi musta kuvia mun tietämättä tai vasten mun tahtoa.
  7. ^ en minäkään facebookissa asu, olen siellä vain pakonomaisista syistä Niin no, mun mielestä elämään pitää kuulua muutakin kuin vauva-arkea.. itse tulisin hulluksi jos mun sosiaalinen elämä väistyisi johonkin muualle,kun vauva syntyy. Ja tarkoitin tuolla kommentilla lähinnä sitä, että kun sen nyt lapsettomana tietää miten ärsyttävää on kuunnella ja lukea vain vauvajuttuja, niin itse en aio muita ärsyttää niillä jatkuvasti, kun tiedän että kaikkia ne eivät kiinnosta. Ja kun mullakin on kavereita jotka kärsii lapsettomuudesta, niin heille tuollainen facebookki hehkutus on tuskaa. Tiedän, asiasta ollaan puhuttu.
  8. miimiksen maha on niin suloinen
  9. Kappas, niimpäs onkin Onnellista odotusta sinulle, mä yritän vielä toipua pahoinvoinneista.. Onneksi ei ole enää niin kokoaikaista, muuttunut aika satunnaiseksi. LUOJAN KIITOS!
  10. Tottakai raskaus ja vauvan tulo on iso juttu, mutta miksi pitää esimerkiksi tunnin välein päivittää facebookkiin, että mitä se lapsi tekee ja kuinka se tuhisee.. mitä äiti ajattelee ja kuinka hän on rakastunut lapseensa ja elämä on täydellistä.. Sitä en ymmärrä. Miksi elämään ei voisi kuulua muuta.. Mua ei ainakan henkilökohtaisesti kiinnosta lukea jatkuvasti facebookissa vauvajuttuja, vaikka itse lasta odotankin. Enkä tarkoita, että tätä tekee kaikki. Sen ymmärrän täysin, että ketään ei saa hyljätä / jättää porukasta pois, mutta kyllä niiltä vauvamahaisilta ja äideiltäkin kaivataan ymmärrystä.. Ei-äitejä ei vain samalla tavalla kiiinnosta vauva-asiat. Jos totta puhutaan, niin mua ei kiinnostanut pätkääkään ennenkuin aloin itse odottaa. Eikä kyllä vieläkään kiinnosta, että kuinka paljon muiden lapset nukkuu tai montako vaippaa menee päivässä. En halua kuulostaa miltään tunteettomalta natsilta, mutta nämäkin ovat niin kaksipiippuisia juttuja ja oikeaa tapaa toimia ei olekkaan Tämä nyt vain on mun mielipide.
  11. Tässä kirjoituksessa on kyllä paljon samaa, kuin mitä mun ajatusmaailmaan kuuluu. Lapsi on tulossa vasta maaliskuussa, mutta aion kyllä olla tarkka millaiset kuvat jää kotiin ja mitkä muiden nähtäville. En edes meinaa julkaista kuvia lapsesta facebookissa, en minkäälaisia. Jos jotakuta kiinnostaa miltä lapsemme näyttää, niin meille saa tulla kylään, tervetuloa vain! En itse pidä siitä, että joillain on Fb:ssä kokonaiset kansiot lapsista ja niissä on jotain 70 kuvaa.. ihan laitokselta asti, eka kuva äidin rinnalla, iskän eka kylvetys ym.. Liian henkilökohtaista. Ja siihen vielä päälle kuvat itsestä missä maataan sairaalassa käyrillä juuri ennen synnytystä. huh.
  12. Kyllä mua ainakin häiritsi, kuin pomo toi 4v lapsensa työpaikalle ja mun piti sitä viihdyttää.. ei pomon käskystä vaan lapsen! Yritin samalla tehdä töitäni, mutta eihän siitä mitään tullut. Pomo ei ollenkaan "kieltänyt" tai patistanut lastaan mun kimpusta, mutta minä sain silti vittuilut siitä, että en tehnyt töitäni kunnolla! Milläs teet, jos sinun kersa siinä kiehnää ja mun pitää sen kanssa leikkiä.. Monesti kyllä sanoin, että en nyt ehtisi, kun täytyy tehdä töitäkin. Ei auta, kuuntelin vittuilut ym ja annoin olla.
  13. Lavellallakin alkaa jo vatsa pönköttää ja Unun maha on niin suloinen
  14. Ei välttämättä pituus siihen vaikuta.. Voi lyhyelläkin ihmisellä olla taaksepäin kallistunut kohtu tms että maha ei kovin ajoissa näy kyllä sunkin maha pia pompsahtaa Mä olen itse tosi lyhyt, 155cm, niin uskon että maha alkaa siksi puskea ulos aika äkisti (ja kai mun kohtu ei sitten ainakaan taaksepäin kenota )