Lei

Jäsen
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

About Lei

  • Rank
    Tavis
  1. Oi, ihanaa, onnea SininenHetki! Itsellä vielä piiiitkä odotus keskiviikon ultraan.....en ole kertonut live-elämästä kenellekään kuin miehelle, en uskalla ennen tuota ultraa. Tää 2,5 viikkoa kun on ollut raskaana on tuntunut i-kui-suudelta ja silti vielä niiiiiin pitkä aika ennen kuin uskaltaa kertoa tyyliin suurimmalle osalle. *huokaus*
  2. 4 tullut tehtyä, enää en taida tehdä. Eka oli Clearbluen, sitten sellanen tikku, sitten Clearbluen viikkonäytöllinen ja vielä piti sen jälkeen varmistaa tikulla että viiva on vahvistunut. Parin viikon sisään tein.
  3. Tänään oli mullakin neuvola, viikko 6+4 neuvolatädin mukaan ja oviksen mukaan 6+0, varasin viikon päästä keskiviikolle ar-ultran. Aikamoista odottelua.
  4. Tein eilen neljännen testin... Oireita on niin vähänlaisesti, vaikka tosin vasta 5+5. Pitäis varata se ar-ultra parin viikon päähän kyllä että sais jotain varmuutta. Miks pitää olla niin että sitä varmuutta pitää odottaa niiiiin pitkään?!? Vaikka toisaalta kai se koko 40 viikkoa on epävarmuutta kun ajattelee...huoh.
  5. ^Huoh, en siis ole ainoa. Niin ja meinasinkin pastöroitua _maitoa_.
  6. Mites pastöroidusta juustosta tehty raejuusto?
  7. Kolmannesta kierrosta hormonaalisen ehkäisyn jälkeen.
  8. ^Ok kiitos vastauksesta. Täytyy varmaan kysyä neuvolasta virallista kantaa.
  9. Eli maidosta pitää välttää pastöroimatonta maitoa mutta pehmeistä juustoista ei käy vaikka olisi valmistettu pastöroidusta maidosta?? Tästä oon saanut vähän ristiriitaista infoa vai onko tuo etusivun lista sellainen aivan ehdoton jos haluaa olla tositositosi tarkka?
  10. Kp 34 ja dpo 15, Clearbluen testiin tuli heti +, en ollut testannut ees aiempina päivinä. Seuraavana päivänä tetasin vielä tikulla haalean viivan. Ens viikolla vois vielä testata viikkonäytöllisellä varmuudeksi.
  11. Olin edellisessä kierrossa saanut niin paljon valeoireita (alavatsan kivut monta päivää, kuvotus/paha olo, herkkä mieli...) että se kun nyt ei ollut juuri mitään itse asiassa herätti epäilyn. Ainoastaan ovulaatioista lähtien vatsa oli sekaisin melkeen joka päivä, dpo 14 olin hermoraunio töissä eli tosi ärtynyt ja illalla vielä itkin silmät päästä suruani, dpo 15 oli outo, vähän kuin kipeeks tulossa -olo joten testasin illalla ja + tuli. Väsymys on ollut kova, vaihdellut kylmä ja kuuma ja ruokahalu pienentynyt. Vähän on ollut alaselässä tuntemuksia ja vatsassa pienimuotoista myllerrystä plussan jälkeen / vatsa edelleen vähän sekaisin. Mutta ei ole vielä kunnolla alkanut oireet, nyt 4+4.
  12. Mahtava! Jep, kaikki oireet maan ja taivaan väliltä ja oireettomuudetkin lasketaan.
  13. En paljon kysele, kun en itsekään tykkää että multa kysellään. Eli en halua alkaa ottaa koko asiaa esille kun minulla on niin kova työ pitää ne asiat sisälläni muiden (kuin mieheni) seurassa. Sitten varmaan jos oma tilanne menisi putkeen uskaltaisin jopa puhua aiheesta. Olen miettinyt että eipä nuo asiat yleisesti kellekään muulle pitäisi kuulua kuin itselle, kaikkien oma asiahan perheen perustaminen on. Mutta sille ei oikein voi mitään jos kiinnostaa lähimmäisten asiat, tosin liian tunkeilevasti / tökerösti kysymistä pyrin välttämään.
  14. Ei tuo toivotus mun mielestä kuulosta "negatiivissävyiseltä" vaan nimenomaan palstan henkeen sopivana varovaiselta ja hyväntahtoiselta toivotukselta. Niin paljonhan netissä aina vaivataan päätä ja puretaan epävarmuutta raskautumisesta, toisin kuin kaikille livetutuille, esim. työkavereille ja ihan eri tilanteessa oleville ystäville.
  15. Näitä kun lukee, taitaa olla pakko käydä kaupassa ostamassa ja ottaa tämäkin jokapäiväiseen käyttöön foolihapon, greippimehun ja Multivitan kanssa...kaikki keinot käyttöön vaan.