veramente

Jäsen
  • Content count

    65
  • Joined

  • Last visited

About veramente

  • Rank
    Tavis
  1. Linkitän vielä tämän: http://odotuksellinenelama.blogspot.fi/2012/07/tuplista-tuplat.html Pohdintaa/vertailua eräässä blogissa kapeiden tuplien hankkimisesta.
  2. Törmäsin tällaiseen englanninkieliseen vertailuun, mountain buggy duet vs bugaboo donkey, josko olisi jollekin hyötyä: http://www.pushchairtrader.co.uk/en/news/battle-of-the-greats-donkey-vs-duet/
  3. Nostelen aihetta... Huomenna menossa äitiyspolille ekalle käynnille, kun nyt viikon ajan verenpaineet nousseet ja kolmessa virts.näytteessä ollut nyt proteiinit plussalla. Pää on myöskin raskaan tuntuinen ollut jo viikon verran ja näkökentässä vilistää palloja ja pilkkuja. Verenpaine ei ole vielä mikään mahdottoman korkea, tällä hetkellä 134/94, mutta neuvolassa huolestuttiin koska aiemmin mulla olleet verenpaineet tasoa 100/65 läpi raskauden, siihen nähden siis iso nousu. Nyt menossa siis rv 37+4. Vähän jännittää, kun ei yhtään tiedä mitä siellä polilla huomenna tapahtuu Olen kuullut että jotkut ovat jääneet heti osastolle seurantaan ja toisille vain aloitettu verenpainelääkitys ja verenpaineen kotiseuranta... Noh, huomennahan sen sitten näkee... Onko tällä hetkellä muita joilla olisi raskausmyrkytysepäily päällä tai verenpaineet kohonneet loppuraskaudessa? Niin ja raskausmyrkytyksen kokeneiden kokemukset kiinnostavat myös!
  4. Olin ensimmäisen kolmanneksen aikana puolitoista viikkoa sairaslomalla raskauspahoinvoinnin vuoksi, mutta sen jälkeen ei ole ollut mitään ihmeempää... saa nähdä millaiseksi vointi kehittyy kun viimeinen kolmannes pian lähestyy.
  5. Meillä MaSu (tulee mun ja miehen toisten nimien ensimmäisistä tavuista)
  6. Viikolla 21+ alkoi vasta selkeästi tuntua ja sen jälkeen onkin sitten ollut aikamoinen temmellys tuolla masussa
  7. Kolmannesta luomukierrosta e-pillereiden lopettamisen jälkeen.
  8. Tulin juuri alkuraskauden ultrassa ja siellähän hän oli 13mm pieni papana, jolla vahvat sydänäänet Nyt loppuu minun hermoiluni vähäksi aikaa, etenkin kun gynekologi rauhoitteli, että kaikki näyttää oikein hyvältä Tsemppiä kaikille muillekin!
  9. Ihania masuja kaikilla! Omaa odotellessa...
  10. Pahoinvointi alkoi melkein heti plussan jälkeen, joten nyt jatkunut suunnilleen kolmisen viikkoa. Mulla kuvottava olo on ihan ympärivuorokautista, pahimpia on illat, mutta enää en ole oksentanut sen jälkeen kun hankin Sea band-rannekkeet. Olin kyllä aluksi aika epäileväinen niiden suhteen, mutta kun oksentelu loppui alle vuorokauden käytön jälkeen, niin enpä ole uskaltanut noita rannekkeita enää ottaa poiskaan muuta kuin pesun ajaksi tietenkin. Toinen juttu mikä mulla toimii, on jatkuva syöminen! Suunnilleen tunnin välein on syötävä jotain... jos ruokailuväli pääsee vähänkin pidemmäksi alkaa etovaolo välittömästi. Perjantaina on ensimmäinen neuvola ja nyt vaan jännäilenkin, että paljonko on jo tullut painoa lisää tän jatkuvan syömisen vuoksi... Toisaalta mikään makea tai runsaskalorinen ei ole maistunut, vaan viileät kasvikset, hedelmät, juomat ovat parhaita tai sitten joku pieni suolainen esim. kanasalaatti. Tsemppiä kaikille! Toivotaan ettei enää pahemmaksi mene!
  11. Fay, ymmärrän niin hyvin!!! Mäkään en ole vielä soittanut neuvolaan, ajattelin, että jos sitten ensi viikolla... mietin, että jos tekisin vielä yhden Clear Bluen viikkonäytöllisen testin, jotta näkisin että viikot siinä tosiaan "kasvavat" (viimeksi näytti siis hedelmöityksestä 2-3vkoa). Toki raskaustesti voi plussata vielä pitkään keskenmenonkin jälkeen, mutta luulisin ettei nuo viikot tuossa CB:n testissä nousisi, mikäli olisi mennyt kesken (jolloin raskaushormoni alkaa laskea)... No, katsotaan... Me ei olla vielä kerrottu raskaudesta kenellekään, ajateltiin odottaa viikolle 12 asti, mutta tuon tickerin tekemistä olen kyllä jo ajatellut ja se saattaa ilmestyä tuohon alas melko piankin Mies sai eilen mua aika hyvin rauhoiteltua ja yöllisellä vessareissulla yllätti taas pahoinvointikin (oli kyllä tervetullut tällä kertaa!). Haluaisin niin vain heittäytyä huolettomasti nauttimaan raskaudesta niin kuin mies tuntuu tekevän, mutta kun ei vaan anna luonne periksi! Mies jo sanoi eilen, että mun olis hyvä pikimmiten varata se ar-ultra yksityiselle, että vähän rauhoittuisin ja taidankin varata sen heti maanantaina, tosin vielähän joutuu odottamaan melkein pari viikkoa ennen kuin siihenkään kannattaa mennä. Huoh, on tämä ressaavaa! Tsemppiä kovasti meille kaikille!
  12. Täälläkin ilmoittautuu yksi alkuraskauden hermoilija (kohta varmaan hermoraunio ) rv4+4 vasta menossa! Kirjoittelinkin just tuonne raskausoireet on/off-ketjuun, sillä olen ihan stressissä kun selkeimmät raskausoireet: pahoinvointi ja rintojen kipeytyminen, loppuivat eilen... ensin viikon verran kuvotti joka päivä, mutta nyt ei mitään! Pelkään, että tällainen oireettomuus enteilee keskenmenoa... eipä auta nyt muu, kuin odottaa ja yrittää lohduttautua sillä, että joillain muillakin ovat oireet vaihdelleet tai olleet on/off.
  13. Huh! Tämän ketjun löytyminen rauhoitti vähän mun oloa! Olen vasta viidennellä viikolla raskaana ja ihmeissäni (+peloissani), kun selkeimmät raskausoireet: pahoinvointi ja rintojen kipeytyminen, loppuivat eilen... ensin viikon verran kuvotti joka päivä, mutta nyt ei mitään! Koska olen ensimmäistä kertaa raskaana ja muutenkin vähän vauhko niin pelkään, että tällainen oireettomuus enteilee keskenmenoa... eipä auta nyt muu, kuin odottaa ja yrittää lohduttautua esim. tällaisilla viestiketjuilla, joissa muillakin ovat oireet vaihdelleet.