Hannelore

Aktiivijäsen
 • Content count

  1841
 • Joined

 • Last visited

About Hannelore

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Turku

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. Meille ehdotettiin korviketta, mutta olin yhteydessä imetystukihenkilöön ja imetystä tehostettiin. Mulla tuli maitoa vaikka kuinka, joten en nähnyt järkeä korvikkeen annossa. Öljylisä on edelleen käytössä. Tyttö pian 1v7kk.
 2. Meiltä löytyy myös pieni kirppu. Kasvaa tasaisesti omalla miinuskäyrällään. Syntyi rv38+2, 3275g ja 48cm. 1v neuvolassa oli 7440g ja 71cm. Nyt reilu 1v4kk mitat ovat 8215g ja 73.4cm. "Pahimmillaan" mennyt -20käyrällä, nyt -14. Tasaisesti kuitenkin kasvaa, joten huolta ei ole. Öljylisää ollaan annettu n.6kk asti, mutta eipä siitä ole hyötyä ollut.
 3. Mukana olen myös!! On kyllä ihan paras ryhmä!! Ja mahtava yp
 4. Elka täys 10!! Tosi nätti! Helli?
 5. ^ Oi, onpa kiva nimi!
 6. ^ plussahan se
 7. Jopa mä, joka en nää koskaan tikuissa mitään, näen Lavellan testin vahventuneen
 8. Karrista tulee mieleen Karrikoira, mut silti annan 6. Entäs Adelina?
 9. My.!!!!! On se plussa!!!
 10. Usein käy niin, että jostain syystä vuoto ei ala ja tarvitaan uusi kuuri. Itse ekassa kkm:ssä otin ekan satsin aamulla ja muistelisin, että vasta iltapäivällä/alkuillasta vuoto alkoi. Jos vuoto sinulla nyt ei ala, niin ottaisin läkäriin yhteyttä. Joskus joutuu kaavintaankin, kun cytot ei auta. Voimia.
 11. ^ Julkisella aukiolotutkimus maksaa poliklinikkamaksun verran, joka esim Turussa on reilut 32 euroa. Inseminaatiot ja lääkärikäynnit maksavat saman verran. Punktiosta maksetaan päiväkirurginen maksu.
 12. Rv20 asti pahoinvointia ja tyttö tuli.
 13. Tänä vuonna tyttäreni nimi on ensimmäistä kertaa kalenterissa. Nimi on Suomessa melko harvinainen, mutta kyllä siihen on tullut törmättyä.
 14. Paljon onnea Petite!! Voisiko olla niin, että vuoto tullut siitä, että raskaus lähtenyt kaksosraskautena alkuun ja toinen vuotanut pois...
 15. Retiisi: Ei sulle kuitenkaan päivystysivf:ää ehdotettu? Mulle samanlaisessa tilanteessa ehdotettiin, mut lopulta kävikin niin, et yks folli jatkoi kasvuaan ja päästiin inssiin.