Olivia82

Aktiivijäsen
  • Content count

    249
  • Joined

  • Last visited

About Olivia82

  • Rank
    Aktiivi
  1. Täällä sentään päästiin yli pahimman paniikin Sartsulin ja tikun kommenttien ansiosta. Tänään kuitenkin viimeksi asia mielessä kävi ja kirosin tyhmyyttäni... No, nyt kun myrkytin itseni oikein tukevasti kerralla, niin eipä tule tarvetta värjätä toista kertaa raskausaikana. Nyt tyvikasvu ei erotu latvoista nimittäin... Vastapainoksi olen ollut jo viikkokausia meikkaamatta, kun olen ollut kotosalla sairaslomilla...
  2. Keskenmenoista johtuen olin päättänyt, että en laita ekan kolmanneksen aikana harrastusta jäihin, sillä jos olisin tehnyt niin joka raskauden alettua, en olisi paljon mitään viimeisempään kolmeen vuoteen harrastastanutkaan. Nooh, ajelin vielä rv 8 viimeisen kerran, mutta enää ei edes huvita. Nyt siis rv 11+3. Jotenkin kova väsymys, pahoinvointi ym. on vienyt ajohalut luonnostaan. Pyörää en vielä ole kuitenkaan seisontaan laittanut, odottelen vielä muutaman viikon. JOS jotain ikävää raskaudessa tapahtuisi, niin se kuitenkin on mulle se ykkösjuttu "pääntuuletukseen".
  3. Kiitos kovasti Sinullekin tiku! Vielä pulssi hakkaa varmaan kahta sataa ja tärisyttää, mutta jospa saisin itseni nyt rauhoittumaan. Ihme paniikki, ei koskaan aiemmin tullut tällaista. Toivottavasti ensi yönä saan nukutuksi, syötyä jo onneksi sain.
  4. Sartsuli, tuhannet kiitokset viestistäsi . Se antoi mulle toivoa tähän synkkyyteen. Mulla on tapana ylireagoida yleensäkin kaikkiin epämukaviin asioihin ja paisutella niitä päässäni niin, että ne muuttuvat ylitsepääsemättömiksi. Toki nyt ymmärrän, etteivät hiusvärit vaarattomia ole, mutta on siis toivoa, etten tappanut tällä yhdellä käsittelyllä tuota alkiota tai että sille ei välttämättä kasva kahta päätä juuri tämän takia. Olin viimeksi raskaana 2,5 vuotta sitten, silloin edellinen km siis. Silloin ei ainakaan neuvolassa täällä vielä puhuttu mitään noiden kemikaalien vaarallisuudesta. Siis tässä mittakaavassa, mitä nyt netistä saa näemmä lukea. Sanottiin vaan, että hiusten värjäys ok. Ei mitään ensimmäisen kolmanneksen rajoituksia ym. Tästä raskaudesta en ole vielä käynyt neuvolassa, joten siitäkin varmaan johtuu, etten ole osannut ihan kaikkea pelätä. Omaa kemikalien käyttö en siis ole vielä rajoittanut, mutta nyt kesälomalla olen kyllä laiskotellut ja ollut meikkaamatta.
  5. Mä vedän kohta ranteet auki... Olin eilen kampaajalla (rv 7+5). Mulla on luonnostaan vaaleat hiukset, mutta olen värjännyt niitä vuoden verran mustiksi. Pidän enemmän tummista, mutta erittäin vaalean tyvikasvun vuoksi pitää värjätä vähintään kolmen viikon välein. Ajattelin sitten fiksuna (idiootti!!!), että vaalennan hiukseni takaisin omanvärisiksi nyt heti alkuraskaudesta, niin ei tarvitse sitten enää loppuraskaudesta niitä värjäillä. Kampaajalle en maininnut raskaudesta, kun oli tuttu ja mulla keskenmenotaustaa, enkä halua asiaa mainostaa vielä. Piti tehdä vain raitoja, mutta niistä tuli vihreät. Kampaaja sitten laittoi päähäni värinpoiston ja tämän jälkeen vielä vaalentavan värin, että tulos saatiin tasaiseksi. Vaalennusaine vähän kuumotti päänahkaa, mutta mitään punoitusta tai muuta ei tullut. Ajattelin siinä kyllä, että ei tämä nyt ihan niin käynyt, kuin ajattelin, mutta vasta kotona aloin tutkia asiaa netistä. Onneton!! Tämähän oli sitten pahin asia, minkä saatoin ensimmäisellä kolmanneksella tehdä. Miten olen voinut olla näin typerä, etten ole asian vaarallisuutta tajunnut? En nukkunut viimeyönä yhtään ja olen aivan stressaantunut ja paniikissa. Pahoinvointia ei pahemmin ole ollut, mutta tänään olen oksentanut jo kaksi kertaa, kun hermoilen, enkä ole saanut kunnolla syötyä. Mut ultrattiin 7+1, jolloin kaikki ok. Seuraava ultra 9+1. Keskenmenoa odotan (keskeytynyttä, kuten viimeksi, tuolloin en kyllä värjännyt hiuksia...), mutta nyt aloin pelätä jo sitäkin, että jos se ei näistä myrkyistä menekään kesken, vaan tulee jokin vamma tuolle lapselle. Anteeksi vuodatukseni, mutta en tiedä enää, mitä tekisin!
  6. Mitäköhän tuon oman kilpparin kanssa tekisi? Ennen keskenmennyttä raskautta TSH oli melkein sitä 4 luokkaa. Sitten ennen tärppiä oli laskenut ensin 3,86 ja sitten 2,86. Silloin, kun kkm todettin rv:lla 12+1 tuo TSH oli enää 0,31. Nyt ekoissa kontrolleissa km jälkeen TSH oli 1,86. Missään vaiheessa en ole käyttänyt lääkitystä kilppariin. Ja mitä lääkitystä tässä edes voisi käyttää, kun se hyppää välillä lähes liikatoiminnan puolelle? Onko ideoita....? Lääkärit epäilivät km syyksi kilpirauhasta, kun ei mitään muutakaan syytä löytynyt. Mutta ei sille asialle nyt silti mitään sitten tehty/tehdä.
  7. En pikaisella lukaisulla löytänyt vastaavaa keskustelua, ohjatkaa oikeaan jos tällainen kuitenkin jo löytyy . Olin eilen alkuraskauden ultrassa (7+3) ja gyne sanoi, että minulla on herttamainen kohtu. Nopean googlettelun aiheesta jo teinkin, mutta käytännönkokemukset ja vertaistuki olisi todella tervetullutta jos jollakin muulla samankaltaisia ongelmia on ollut! Tämä on ensimmäinen raskauteni ja raskaaksi tulin heti kierukan poiston jälkeen, joten sen suhteen ei ongelmia ollut. Nyt hieman mietityttää tuo lisääntynyt km-riski + nuo mahdolliset ongelmat tuolla loppuraskaudessa supistusten ja tilanahtauden vuoksi.
  8. Eka haalea haamu kp 25/30, toka samaten kp 26 (viikkoja 3+5) ja samasta pissasta sitten tein tuon Clear Bluen digitestin joka läjäytti ruutuun tekstin Raskaana 1-2 .
  9. Inkalle 6, tunnen pari tuon nimistä ikävää tyyppiä joten siksi ehkä laskee pisteitä. Amilia?
  10. Ahdistaahan tämä minun vauvakuumeeni tuota miestä taitaa....
  11. Eipä irronnut vauvalupaa häämatkalla ... Odottelu siis jatkuu.
  12. Miehen lämmittely käynnissä edelleen. Mulla siis häiden jälkeen elokuussa rysähti aivan puun takaa niskaan jumalaton vauvakuume! Olin luonnollisesti päättänyt jo teininä, etten koskaan ikinä hanki lapsia... Tämä tuli miehelleni hieman yllätyksenä, hän kun oli varautunut siihen ettemme tule lisääntymään. Miehelläni on edellisestä pitkästä liitostaan kaksi lasta. Nyt olen saanut kiristettyä häneltä vastauksen, että on valmis tekemään lapsen kanssani. Ja vieläpä aika pian. Nyt olen antanut asian olla hetken aikaa vaikka tietää että sitä päivittäin mietin. Olemme huomenna lähdössä kahdeksi viikoksi häämatkalle, joten katsotaan poikiiko matkan luvan ottaa kierukan pois jouluna ...
  13. Mä en ihan vielä kuulu tänne, mutta kuitenkin halusin kirjoittaa... Meillä vihdoin isäntä eilen ilmoitti, että otetaan se kierukka joulukuun alussa pois, kun olisi tarkastuskäynti ollut muutenkin edessä . Tuntuu aika uskomattomalta... Menimme naimisiin kesällä ja suhteen alussa "sovimme", että lapsia emme tee. Miehelläni kaksi isoa lasta (toinen täysi-ikäinenkin jo) edellisestä pitkästä suhteesta, itselläni ei yhtään. Olen aina ajatellut, etten niitä lapsia koskaan halua. Edellisessä yli kymmenen vuotta kestäneessä liitossani ei tullut ajatus edes mieleeni.. Mutta minkä sille voi, kun on maailman ihanin mies kohdalle osunut, että sitä alkaa iso pyörä vippaamaan .. Pari kuukautta sitten miehelleni vihjaisin asiasta ja alun ei ikinä koskaan enää -kannan jälkeen se mieli näytti muuttuvan aika pian . Minä siis vielä muutaman kuukauden 29-vuotias, mieheni 41-vuotias. Yritys alkakoon joulukuussa. HUI!
  14. Kuten nimimerkistä voi päätellä, minä 29-vuotias ja mieheni kohta 41-vuotias. Miehellä kaksi lasta entisestä liitosta, itsellä ei vielä yhtään. Meneillään on miehen pehmitys, toiveita vihreän valon syttymisestä piakkoin jo on .