Foxy

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Foxy

  • Rank
    Aloittelija
  1. Takaintialainen ja Speranza: Mulla tuli toissapäivänä ihan samanlainen ihmetys samaan testiin. Tänään kuitenkin puhdas nega... Mietin, että pitäisiköhän tehdä viikonloppuna joku herkempi testi vielä (jos menkat ei ala.) Nyt menossa mulla siis kp 32.
  2. Kaikki lentävät ötökät! Yök ja yök! Perhoset, ampiaiset, kuoriaiset ja kärpäset.. Pelkään myös hammaslääkäriä ihan hirveästi, koska pienestä pitäen siellä on koettu niin paljon kauhun hetkiä. Perinteinen läheisen menettämisen pelko myös välillä väijyy mielessä. :/ Sähköiskut voisi vielä mainita, hrr.
  3. Paremminkin valmistaudun yritykseen, lopetin ehkäisypillerit tietysti ja aloin syömään monivitamiinitabletteja. Yritän muutenkin pitää huolen itsestäni eli liikkua ja välttää huonoja ruokia. Lueskelen myös näitä foorumeita vähän liiankin innoissani..
  4. Pakko kertoa jollekin, niin jotenkin mieluiten kertoo sitten parille parhaimmalle ystävälle vauvatoiveista. Mutta en halua heidänkään kanssa kovin tarkkaan puida asiaa ja kertoa mahdollisista negoista. Jos kysyvät niin sitten toki sanon, että ei ole vauvaa tällä kertaa tulossa.. Äidille haluan kertoa vasta kun on tärpännyt, vaikka läheisiä ollaankin. Odotan niin innolla, että saan yllättää hänet ihan totaalisesti (ei meinaan edes tiedä, että lasta toivon )
  5. Kumpikaan ei olla koskaan edes aloitettu polttamista. Teininä tuli sauhuteltua kännissä, mutta sekin jäi melko pian pois. Tuskimpa sitä tulee enää alotettuakaan sitä tapaa ja hyvä niin. Säästyy rahat ja terveys!
  6. Mäkin olen aina kuvitellut itselleni ainakin esikoiseksi tytön ja sitten kakkonen olisi poika.. Johtuen ehkä siitä, että näin se on mennyt suvussakin pitkälti. Tyttöä haaveilen tässä vaiheessa (ei vielä olla aloitettu yritystä) enemmän, mutta olisin onnellinen pienestä pojastakin.
  7. Tällä hetkellä asumuksena on vuokrakaksio kerrostalosta. Asutaan minä, mies ja kaksi koiraa sekä kissa tässä. Haaveena olisi rivarikolmio ostaa omaksi, mutta ei ihan vielä ole ajankohtainen. Tässä viihdytään varmaan niin kauan kun vaan mahdutaan (=kunnes perheenlisäystä on tiedossa).
  8. Itse en haluaisi tulla sellaiseksi hysteeriseksi, yli-suojelevaiseksi äidiksi. Enkä ainakaan ala laiskaksi, etten tee lasten kanssa mitään yhdessä, kun 'työt vie mehut'. Löhöö vaan sohvalla ja lapset on keskenään ulkona ja menevät kavereitten perheiden kanssa jos menevät jonnekin. Kyllähän näitä keksis vaikka kuinka, saas nähdä toteutuuko, kun se lapsi joskus tulee.
  9. Itselläni on yksi sisarus ja ilman häntä lapsuus olisi ollut niin paljon ankeampi, joten vähintään kaksi lasta meille. Siinä sitä oppii esimerkiksi jakamaan kaiken paremmin. Jos innostutaan niin ehkä jopa kolme lasta, mutta ei neljää!
  10. hups, eksyi vähän väärään aiheeseen tämä vastaus.