Milou1

Aktiivijäsen
  • Content count

    162
  • Joined

  • Last visited

About Milou1

  • Rank
    Aktiivi
  1. 5.7.14 tuli odotettu plussa Onnea muillekkin plussanneille!
  2. Kestin supistuksia hyvin ilman mitään lääkitystä. Ilman miestäni se ei kyllä olisi tullut kuuloonkaan. Palauduin synnytyksestä todella hyvin ja vauva oli 1vrk ikäinen, kun pääsin kotiin.
  3. rv 7+5 Vähän likanen peili
  4. Ihania masuja. Mun pitäs kans vissiin jo laitella omasta kummusta kuvia. ei kyl näy omasta mielestä viel mihinkään mut jos tietää et raskaana olen niin huomaa vauvamasun selvästi. rv tänään 6+0.
  5. Mie en ole viel päivitellyt sinne mitään. Liikaa lähipiirin tuttuja. Meinataan odottaa ainakin 12 viikon np-ultraan asti.
  6. Ihania masuja kaikilla! < 3 Oma on aikas pömppö jo vaikka viikkoja ei viel oikeen mitään.
  7. Näin 2raskauden jälkeen. Inhottavinta oli raskauarvet ja liitoskivut. Yöunet meni monesti niiden takia Painoa mulle tuli kaksosista 12kg ja poitsusta 10kg(joka läks synnytyksen ja imetyksen myötä) et se ei niin harmittanut. Samaten en juuri oksennellut eli sekään ei ärsyttänyt. Toisessa raskaudessa kyl synnärillä oksennin 3kertaa. Muutenkin oli pahaolo. Tuntu siltä et se pahaolo vaan oli tuolla jossain ja purkaantu sitten synnytyksessä. Nyt on nelonen tulossa ja. Tästä olen pari kertaa oksentanut.
  8. Ihana
  9. Ekaa odottaessa toivoin tietysti tyttöä ja ne(kaksoset) sainkin. Toista odottaessa toivoin poikaa ja sen saimme. Nyt sitten toivomme yhdessä toista poikaa, mutta ei se tyttökään sen huonompi ole. Yhtä paljon saisi rakkautta
  10. mie ite oon 23v ja mies 25v. Olin 19v sain kaksoset. Oli se aika ihmeellistä. Varsinin oman tätini mielestä. Hänen mielestään meidän ei olisi pitänyt tehdä 2v sisään kolmatta lasta, kun jo kaksoset oli. No jokaisella omat ajatuksensa. oma mummoni taas oli aivan eri mieltä. Hänestä se oli niin ihanaa kun tulee lapsenlapsenlapsia. Hän onkin 75v teräsmummo:) Omasta mielestä olen todistanut että ikä on vain numeroita ja että se on pään sisällä millon on valmis äidiksi. Meillä se taisi napsahtaa juuri oikeaan aikaan, kun tuli tuplaonni:) Olen enemmän kun onnellinen noista ihanista lapsista. Jos puhutaan siitä että saa vanhana lapsen niin.. Eräs nainen sai lapsen 43v:N esikoisensa. Heille oli lääkäri sanonut etteivät voi koskaan saada lasta. Saikin tietää raskaudesta vasta, kun synnytykseen oli vajaa kuukaus. Ja tämä sattui ihan lähipiirissäni.