Kumppari

Jäsen
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

About Kumppari

  • Rank
    Tavis
  1. Ihana tuo LLauran mies Meillä ihan arkisesti molemmat tihrusteltiin, että näkyykö testissä haamuviivaa vai ei. Onnellisia ollaan molemmat, mutta testiin ei liittynyt mitään dramaattista
  2. Gaia kiitos tiedosta, oli ihan uusi tieto minulle!
  3. Täytyy sanoa, että minulla vakityön (ja aluksi työkokemuksen) puute oli suurin stressin aihe / hidaste vauvan yrittämisessä. Päätimme monen vuoden jälkeen, että vauva saa tulla vaikka molemmat olimmekin määräaikaisissa työsuhteissa. Loppupeleissä kävi sitten niin, että sain vakituisen työpaikan vain päivää ennen plussatestiä! Tuntuu jotenkin liian hyvältä ollakseen totta, eli jotain pahaa tästä vielä seuraa
  4. Mies oli hieman hidas lämpenemään (n. vuonna 2010-2011), mutta siinä vaiheessa kun opiskelut oli opiskeltu ja elämäntilanne vauvalle parempi kuumeili mies vauvaa ihan yhtä paljon kuin minäkin ja itseasiassa loppuvaiheessa minä sain toppuutella miestä odottamaan vielä viimeisen vuoden (työtilanteen vuoksi). Oli ihanaa aloittaa yrittäminen, kun kumpikin oli täysillä mukana.
  5. Kiitos Gaia, niin ajattelinkin. En vain eilen tosiaan viitsinyt kissan alta nousta tarkistamaan Miksi muuten lopetat omegat kuukausi ennen laskettua aikaa, jos saa udella?
  6. Onnea Silvia!
  7. Ensimmäisestä yrityskierrosta heti napsahti
  8. Kerrostaloasunnossa vuokralla tällä hetkellä, neliöitä n. 80. Haaveena olisi muuttaa rivariin omistusasuntoon raskausaikana, mutta voi olla että haave ei ihan ehdi toteutua.
  9. Tulen olemaan 28 (jos kaikki menee hyvin) ja samoin mieheni.
  10. Tästä puuttui vastausvaihtoehto "kyllä, mutta en aina". Ei siis ole lapsia, mutta olen silti käyttämättä toisinaan. Yritän käyttää mahdollisimman usein.
  11. 10 vuotta yhdessäoloa ehtii tulla täyteen ennen esikoisen syntymää (joista tuolloin naimisissa 3,5).
  12. Taisin tehdä 3 negatestiä, plussatestin ja 3 varmistustestiä ensimmäisen plussahaamun jälkeisinä päivinä. Samapa noita oli tehdä kun niitä varastossa oli
  13. Saa nähdä tuleeko näitä lisää, mutta pari päivää ennen plussatestiä aloin itkemään Särkänniemen delfiinien hypyille! Siis vain niille hyppykohdille. Ei mitään järkeä, varsinkaan kun itkeminen / herkistyminen ei ole yhtään tapaistani. SIinä vaiheessa toivoin kyllä plussaa jo senkin vuoksi, että voisi todeta että itkulle oli joku järkevä syy.
  14. Muurahaisiin vinkkinä: meillä on kissojen vuoksi jouduttu häätämään muurahaisia myrkyttä jo ennen raskautta. Sinnikäs lattialistojen ja niiden reunojen kuorruttaminen kanelilla sekä kiehuvan veden kaataminen maamuurahaisten pesien kulkuaukkoihin (esim. rakennuksen seinän vierustoihin kohtiin joista muurahaiset kulkevat) toimii yllättävän hyvin. Kanelia kannattaa laittaa myös pihalle talon ympärille.
  15. Dpo 10 tuli ensimmäinen hailakka haamu. (Dpo 9 pystyi kuvittelemaan tikkuun jotain mutta ei kuitenkaan oikeasti näkemään mitään).