medde

Jäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About medde

 • Rank
  Tavis
 1. Onko kenelläkään ollut käytössä Britaxin vaunuja? Etenkin B-Smart kiinnostaa. Tai jos noiden hankinta on jäänyt vaan harkinta-asteelle, niin miksi päädyit joihinkin muihin vaunuihin ja mihin merkkiin/malliin päädyit?
 2. ^ Juuri tuo laitteella suristelu kasvoveden tms. kanssa on ultrapuhdistus yleensä noissa ultralaitteissa on semmonen ranneke tai vastakappale, joka tulee asiakkaan käteen ja näin saadaan suljettu virtapiiri, joka tehostaa sen uä:n kulkemista. Eli joko siinä sun kosmen laitteessa ei sitä ole ollenkaan tai sitten se on jättänyt juuri sun raskauden vuoksi sen laittamatta...
 3. Niinkuin moni jo onkin sanonut, on tästä kahta koulukuntaa, toisten mielestä ei ole haittaa ja toiset ei millään suostu tekemään. Itse kuulun siihen ryhmään, joka ei tee ultraäänihoitoa raskaana olevalle asiakkaalle juurikin tuon ristiriitaisen tiedon vuoksi. Ainoastaan silloin voin tehdä, kun olen "riskit" kertonut asiakkaalle ja hän on itse valmis ottamaan riskin, ja tuolloinkin teen hoidon avoimella virtapiirillä, eli asiakkaan käteen ei tule sitä ranneketta/vastakappaletta (tällöin ei pitäisi ainakaan niin suurta riskiä olla). Jos ihosi on epäpuhdas ja tukkoinen, kannattaa kysyä kosmetologilta timantti- tai mikrohiontaa, joka yleensä on myös kertahoitona huomattavasti ultraa tehokkaampi Timatti- /mikrohionta on hyvä pimeänajan hoito kun aurinko ei vielä paista, toki sitä voi kesälläkin ottaa mutta tuolloin on varauduttava suojaamaan kasvot hyvin auringonsäteiltä hoidon jälkeen.
 4. ^ ihana
 5. Kaupoissa aina hipistelen kaikkia ihania vauvanvaatteita ja -tavaroita mutta en uskalla ostaa ennen plussaa, enkä varmaan ihan heti plussan jälkeenkään. Oon kai vähän taikauskonen kun musta tuntuu et se tuo jotenki "pahaa karmaa"
 6. Alhoholia juon ihan samalla lailla kun ennenkin eli sillon tällön. Plussaan sitten loppuu sitsuilut
 7. Hyvä jos oli apua Voi tehdä molemmat käsittelyt samalla kertaa, ensin permis ja sit väri ja kun se permiksen hoitoaine tulee sit vasta värin päälle, pysyy se värikin mielestäni pidempään.
 8. Ahaa, hyvä kun sivistitte Minä luulin että kastemekko on vähän sama ku valkonen pitkä häämekko, eli perinne mutta ei pakollinen semmonen. En tosissaan ollu ollenkaan tajunnut ajatella, että kai sillä jokin merkitys kirkollisesti on kun kaikki lapsensa niihin pukee.
 9. Mitä mieltä olette ajatuksesta, että ei oikeastaan olisi sitä kastemekkoa? Vaan siis jos vauva oisi tyttö, kastemekon virkaa voisi toimittaa joku muu kiva valkoinen mekko ja jos taas poika, niin jotku vaaleat juhlavaatteet? Ja näistä vaatteista tulisi siis vain ja ainoastaan kastevaatteet eli ei muuten tulevaisuudessa lapsella tultaisi näitä käyttämään. Meillä ei tosin ole vauva edes vielä ilmottanut tulostaan, mutta ollaan kuitenkin tätä(kin) asiaa jo pohdittu... Meillä ei kummallakaan ole suvussa mitään perintö kastemekkoa enkä kyllä muutenkaan ole ihastunut noihin perinteisiin kastevermeisiin, niin miltä teidän muiden korvaan tämmönen ajatus kuulostaa?
 10. Aikaa varatessa kannattaa jo mainita jos on raskaana niin hoitohenkilökunta osaa sitten suositella sopivia hoitoja. Kyllä raskaana oleville löytyy ihan hyvin "sallittuja" kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoitojakin, eli ilman ei todellakaan tarvi olla. Vältettäviä on tosissaan noi eteeriset öljyt, ultraäänihoidot (ainakin suljetulla virtapiirillä) sekä monet akupainantaa sisältävät hoidot. Monissa hoitoloissa on erikseen juuri odottaville äideille suunnattuja vartalohoitoja/hierontoja/kylpyjä. Näissä odottajille suunnatuissa hoidoissa on yleensä otettu huomioon juuri se, että tuotteet ei sisällä eteerisiä öljyjä, hoitoasennot on miellyttäviä ja hieronta yleensä semmosta enemmän hellivää ja hemmottelevaa, ei mitään lihasten "runttausta". Yleensä se suurin este on se oma jaksaminen, eli miten jaksaa esim. kasvohoidossa maata selällään sen tunnin puolitoista tai jalkahoidossa istua. Ihan reippaasti vaan sanoo hoitajalle raskaudesta niin se on kyllä helppo huomioida juuri noissa hoitoasennoissakin Ripsien ja kulmien värjäystä, kuten hiustenkaan värjäystä ei raskausaikana ole kielletty. Toki näistä löytyy kahta eri koulukuntaa, jotku on sitä mieltä että kaikki kosmetiikka on ehdoton nou-nou. Ripsien värjäyksessähän väri tulee vaan ripsiin, ei iholle, ripsipermanentissa kaikki permisaineet laitetaan vaan ripsen päihin eli ei edes tyvelle. Ripsissä ja kulmissa käytettyjen aineiden hapetteet ovat yleensä laimeampia kuin vastaavat hiustenvärjäyksessä käytettävät ja vaikutusajatkin on huomattavasti lyhemmät. Vrt. kulmiin käytetään yleensä 3% hapeta, vaikutusaika n. 5min --> hiuksiin hapete kevytvärin 1,9% rajun vaalennuksen 12% hapetteeseen ja vaikutusajat yllensä 20 min +. Eli sanoisin kyllä että ripsiä ja kulmia voi ihan huoletta värjätä. Myös karvanpoistoa vahalla/sokeroinnilla voi tehdä myös raskausaikana, iho vaan saattaa olla normaalia herkempi, jolloin mustelmia voi tulla helpommin.
 11. Kyllä mä sanoisin että sekä ripsiä että kynsiä voi ihan hyvin ottaa raskaudenki aikana. Rispsissähän tosissaan se liima ei koske ihoa vaan ripset liimataan omiin ripsiin, ja noita ripsiliimojakin on niitä hypoallergeenisia versioita jos se tavallinen liima yhtään mietityttää. Myöskin rakennekynnet voi ihan huoletta laittaa. Geelillä tehdyissä ei edes tosissaan sitä hajuhaittaa tule. Raskaushormonit vaan saattaa vaikuttaa niin,että ripset/kynnet ei kunnolla pysy vaan "liukuu" pois. Mutta toi hormonijuttukin siis on tosi yksilöllistä, joillain ei siis raskaus vaikuta tuohon pysyvyyteen mitenkään. Rakennekynsiähän voi hyvinki pitää sillon lapsen vauva-aikana, koska ne kuitenki on normaalia kynttä paksummat, eli vaikka kynnet oliskin verrataen pitkät, ne ei kuitenkaan ole niin terävät kuin luonnonkynsi, eli oikeastaan raapimisvaaraakaan ei ole. Kunhan vaan muistaa käydä säännöllisesti hullossa ettei kasvureunan alle kerry turhia pöpöjä (mitä tösin esim. huokoiseen luonnonkynteen myös helposti kertyy).
 12. Netissä asos.com ja sieltä se maternity osasto, löytyy kivoja mekkoja ja muita vaatteita juhliin ja ihan kyllä arkeenkin
 13. minä 26v ja mies vuoden vanhempi ja ensimmäinen lapsi toiveissa