Toivoako

Aktiivijäsen
  • Content count

    241
  • Joined

  • Last visited

About Toivoako

  • Rank
    Aktiivi
  1. Samaa mieltä että se on Ihan Teidän Kahden Oma Asia, kerrotteko vai ette hoidoistanne. Ihanaa että olet raskautunut jo ensimmäisestä hoidostasi Toivotaan että kyytiläinen pysyy matkassa loppuun saakka. Me olemme päättäneet ettemme kerro kenellekkään hoidoista, vaan pidämme sen kahdenvälisenä, koska en jaksa sitä uteluiden rumpaa, sääliviä katseita ja "viisaita ohjeita tulla raskaaksi".. Onhan se toisaalta rankkaa kun ei voi kenellekkään muulle kun miehelleen tuntojaan purkaa, koska hoitopaikassa yleensä niin kiireistä henkilökuntaa ettei niille kehtaa alkaa tilittämään..
  2. Annis_ Toi kommentti oli kyllä sanojalta Niiiiin asiaton ettei todellista!! Mulle sanoi lääkäri 1 IVF:n yhteydessä kun taustalla monta kiertoa muilla lääkkeillä ja yritystä takana jo yli 6 vuotta, että mulla on erittäin itseppäiset munasarjat Vähän siinä kahdenvaiheilla hermostuneesti naurahdin, jälikikäteen mietin että jos mun munikset on itseppäiset ja miehen simpat laiskoja, niin herramunjee... Mitähän tästäkin tulee?
  3. Kiitoksia aktiivi vastauksestasi..mullel lekuri määräsi heti viikon saikkua ja vuodelepoa..mutta katsellaan mitä lekuri tuumaa jospa ne ois pienentyneet..eessä varmaan lepoa hoidoista muutaman kuukauden ajan.. Hiljaiseloo vietettävä mutta kyllä se tästä.
  4. Ei siellä ollut raskautta Lääkäri otti ultraäänen jossa näkyi oikeanpuoleinen munasarja oli suurehko ja vasemmassa ol 2 Kpl 8 cm kokoista folikkelia eli hyperstimulaatioksi diagnosoi ja lepoa juomaa ja saikkua yli viikon ajan.. Pelottaaposituukone tai pienenee tai miten tässäkäy.. Tosiaankin letrotzol tabuja 4 per pv 5 päivän ajan..onkomuillaollut kokemuksia hyperistä jakauanko seon kestänyt hormoonin oton jälkeen..
  5. En tiedä onko tää kyssäri oikeaaseen paikkaan..Mulle toi Letrotzol 3 käyttökierrossa 4 folikkelia jotka suurimmat oli 3 cm.. Tämä toi lääkäriltä yhdyntäkiellon..Olimme kuitenkin 2 päivää aiemmin olleet.. Joten nyt on huoli ja epävarmuus.. Voiko nuo 4 folikkelia kaikki hedelmöittyä, tai voiko vain yksi hedelmöittyä? Jos ne ei hedelmöity voiko olla kuinka tuskalliset kuukautiset? Kokemuksia kellään tai onko lapsettomuushoidon tuloksena tullut useampi kuin 2 lasta?
  6. Nyt on sitten 2 kierron ajan nappailtu Letrotzolia ja viimeisimmässä kierrossa otettiin 4 tabua kierron 3-7 päivät..Kävin seurantaultrassa ja siellä oli 4 folikkelia joista suurempi oli jopa 3cm..Tuli kielto tehdä mitään puuhia ja otetaan taukoa koko lääkehommiin..Mielenkiintoisinta on että kukaan muu ei ole käyttänyt 4 tabua vaan ainoastaan 2 per päivä..Oikeanpuoleinen munasarja oli isompi kuin kohtu... =/ Jäi aika epämääräinen ja surullinen olo..Lääkäri kuitenkin lohdutti että kun toi lääke toimii on merkki että on mahiksia =D Mutta katsellaan mitä aika tuo, jännittää vaan että millaiset kuukautiset tullee kun oli 4 isoa follikelia... Mutta voimii kaikille ja tahdonvoimaa!
  7. Ja Kiitoksia Anmiina vastauksistasi =)
  8. Jees elikkäs mulle lekurissa sanoivat että siellä on 20 mm hyvänkokoinen folikkeli ja jäin siihen käsitykseen että jompikumpi tapahtuisi koska olen lisäksi syönyt niin ison annoksen letrotzolia..Toivon toisaalta että alkaisi menkat jos ei raskaana ole koska se olisi merkki että toi systeemi toimii edes jollain tavalla.. Nyt ei mitä ilmeisemmin ole saatu otollista maaperää tähän mennessä kun aina pitänyt syödä teroluttia että ne kuukautiset ovat edes alkaneet..Mutta toivovan aika on pitkä, pittää ootella muutama viikko tehdä testi ja jos ei ole niin soitella lekuriin ja ihmetellä sitä..
  9. Olisko kenelläkkään tietoa tuosta että onko sillä Pregnyl-piikillä aina jonkinlainen tulos, siis pitäisikö sen irroittaa hyvä follikkeli tai sitten jos ei kuukautiset ala niin olla raskaana? Kommentteja anyone?
  10. Moikkis, näin mie kyllä vähän eppäilinkin että letrotzol ja se pregnyl aiheutti näita "raskaustunemuksia" Negatiivistähän se testi näytti kun olin hätähousu ja tein sen jo tännään, KP24 ja mulla kuitenkin normikierto on sen 27 pv tai yli...Ja piikin pistosta ei ole kuintenkaan kuin 11 päivää.. Eikös vaihtoehtoja ole Vain 2 eli kuukautiset joko alkaa tai olen raskaana jos mulla oli se hyvä folli ja piikki pistettiin? Vai onko tässäkin mahiksia että ei välttämättä kuukautiset tule... Pikkariikkinen toive on vielä että jos teen parin viikon päästä testin se olisikin positiivinen, jos ei niin se on vaan jatkettava! Toivoa ei saa heittää kaivoon. Positiivista että Letrotzol toi kuitenkin follikkelin =) Mutta voimia taas kaikille ja palataan taas kun uutta ilmenee.
  11. Kiitoksia Anmiina avuistasi Mie Yritän malttaa olla tekemättä testiä..Ajattelin että tekisin perjantaina jolloin on Kp25, 11 päivää pistämisestä. Jos se Plussaa näyttää niin ostattaahan se muutaman viikon kuluttua uuden.. Raskaudentuntemuksia on ollut: Alavatsassa kipuja, munasarjajohtimissa kipua pissillä käydessä, rinnat oudolla tavalla hellät ja tuntuset, mutta se voi olla se niin kova toivominen joka aiheuttaa hormonilääkkeiden kera tuntemuksia =) Voin kuintekin suositella Letrotzolia, mulla 4 tabua päivässä kp 3-7 toi hyvä folikkelin Mutta voimia Kaikille kanssa Toivojille!
  12. Moikkis, Mie pistin viime kierrossa sairaalassa Pregnyl Piikin, annoskokoa en nyt ulkoa muista, silloin oli KP14. Olin ottanut Letrotzolia 4 tabua kierron 3-7 päivät. Nyt on KP21 ja mietin olisiko ko. piikin pitänyt irroittaa folikkeli jo joka oli tuolloin piikityspäivänä ultrassa 21mm. Eli kuinka nopeasti ko. piikin jälkeen teillä on alkanut kuukautiset tai olette huomanneet ihanan asia että olette raskaana? Nyt pohdiskelen missä vaiheessa kannattaisi ostaa testi jos kuukautiset eivät ala ja missä ajassa niitten pittäisi alkaa. Soitin sairaalaan tänään ja siellä sanottiin että pittäisi oottaa viel 2 viikkoo... Miten sitä malttaa =/ Itse tulkitsee omia tuntemuksiaan, alavatsakipuja enemmän kuin ennen, rinnat hellät ja muuta perusoiretta.. Apuja ja kokemuksianne kaivataan tiällä
  13. Lisätietoa immeisille ko. lääkkeestä esimmäinen kierros ei tuottanut tulosta, söin 2 tabua kierron 5-9 päivät. Seuraavaan kiekkaan otettiin 4 tabua kierron 3-7 päivät...Ja Tadaa siellä oli folikkeli!! Lääkärikin oli jo niin innoissaan että unohti mitata kohdun limakalvon paksuuden. Folikkelin koko oli. 20 mm ja limakalvon pakuus 6 mm. Pistimme Pregnyl-piikin ja nyt vaan odotellaan miten käy Ilmoittelen teille lopputuloksesta miten käy nyt peukut ja pottivarpaat vaan pystyyn!
  14. Clomien seuranta ultrassa käyty ja valitettavasti ei ollut folikkelia ollenkaan Nyt tuas terot tälle kierrolle käynnistäjäksi ja kierron 5-9 päivät 2 tabua Lerotzol merkkistä uutta lääkettä ja sitten piikki mukkaan irrotukseen. Jospa se nyt nappaisi...
  15. Käyty aukiolotutkimuksissa viikko takaperin ja molemmat aaki ovat. Itse otin särkylääkkeen tuntii ennen ja henkilökunnan osaavuudesta ja sympaattisuudesta huolimatta oli kivulias.. Johtuu muutenkin varmaan siitä etten kestä kipua niin hyvin.. Myöhemmin näkkee et onko mittään hyötyää. Kannattaa siellä käävä kun pieni kipu se on kaiken rinnalla .