Rouva86

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Rouva86

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla on yhden terveen lapsen syntymän jälkeen ollut kolme keskenmenoa putkeen, jotka tapahtuneet jo rv 4-5 ja pääsin nyt julkisella puolella tutkimuksiin. Perus gyne-tutkimus + labrat. Tuloksia odottelen... Mulle ei neuvola eikä lääkäri maininnu, että olisi mitään rv-rajaa tutkimuksiin pääsylle. Todella harmi, jos jossain ei tutkita ollenkaan ja pitäisi mahdollisesti kestää vielä useampia keskenmenoja ilman minkäänlaista tutkimusten tuomaa mielenrauhaa:(
  2. Poikaa lupasi ja poika tulossa Mulla on lisäksi ollut jo kauan sellainen "fiilis/mututuntuma", että odotan poikaa. Ja lisäksi aloin tuntemaan potkut keskimääräistä aiemmin, kuin ensiodottajat kuulema yleensä, mikä vahvisti epäilyjä. Kätilö sitten sanoikin, että pikkuisella on todella vahvat potkut ja että selvä poikahan siellä potkunyrkkeilee:)
  3. Kp 31/30 tuli vaalea, mutta selkeä viiva ja kp 34/30 testasin vielä ja tuli vahva viiva.
  4. Ekassa tjot-kierrossa ja senjälkeisessä varsinaisessa yrityskierrossa en käyttänyt greippimehua sun muita, mutta nyt toisen varsinaisen kierron aikana join päivittäin lasillisen greippimehua ja käytössä oli myös foolihappolisä. Eipä niistä ainakaan haittaa ollut, sillä plussasin tänään!!
  5. Tänään plussasin! Ensimmäistä lasta odotetaan. Onnea myös muille plussanneille!
  6. Kp 1 Oli niin ihme oireitakin, että luulin, josko jo toisesta yrityskerrasta tärppäis. Mieskin sanoi, että hänen vaistonsa(?) kertoo mun olevan raskaana... No ei pidä jäädä suremaan, vaan uudemman kerran yrittämään!
  7. Mulla on aika vakioksi muodostunut kolme olutta/lonkeroa perjantaina ja lauantaina samat. Arkena ei ole ollut tapana juoda. Sitten kun plussaan, niin siirryn nollalinjalle.
  8. Olisi kiva saada aluksi poika ja sitten tyttö. Mutta eipä sillä oikeastaan ihmeempää väliä ole. Meidän harrastukset ovat aika miesmäisiä, että sinänsä voisi kuvitella, että poika sopisi meille paremmin, mutta kuten minustakin näkee, niin kyllä tyttökin voi harrastaa "poikien" juttuja Enkä sitten toisaalta voi väittää, etteikö esim. shoppailu olisi mun mielestä mukavaa. Joten eiköhän me sopeuduta. Onhan hänellä sitten sukupuolesta riippumatta meidän geenit, joten varmasti se yhteinen sävel löytyy
  9. Seurustelun alkuaikoina mies oli selkeästi lapsia vastaan, joten yllätyin, kuinka hyvin hän suhtautui, kun kerroin vauvakuumeilustani ja on nyt täysillä mukana. Pitänee ottaa huomioon, että seurustelun alussa mies oli 21v, nyt 27v. Mieli onneksi muuttui. Mies kertoo usein näkevänsä unta siitä, että olen raskaana tai että meillä on lapsia. Lisäksi pohtii nimivaihtoehtoja ja kasvatusmetodeja
  10. Kahdelle ystävälleni olen kertonut, että lapsi saa tulla, jos on tullakseen. Sukulaisille kerron vasta sitten, kun matkalainen on mukana.
  11. Vauvakuume iski valmistumisen jälkeen, mutta järkeilin silloin, että aluksi on saatava vakkaripaikka ja parempi kunto. Hiihdin talvella, nyt pyöräilen ja olen käynyt puoli vuotta kuntosalilla kolme kertaa viikossa. Sain myös vakkaripaikan. Olen myös yrittänyt syödä terveellisemmin. Kun työpaikka ja kunto olivat kohdillaan, kerroin avoimesti miehelleni vauvakuumeesta ja hän oli kanssani samoilla linjoilla, että nyt on hyvä hetki yrittää. Nyt pitää vain olla stressaamatta liikaa ja varovasti toivoa, että tärppäisi Ja tietty pitää lukea foorumilta vinkkejä siihen sun tähän
  12. Minä 25v ja aviomies 27v. Ensimmäistä lasta yritetään
  13. Emme kumpikaan polta. Itse olen polttanut yläasteella jonkin aikaa ja mieheni seurustelun alkuaikoina viihdekäyttönä.
  14. Asutaan kerrostalokolmiossa vuokralla. Ei ole tarvetta lähteä täältä muualle hyvän sijainnin vuoksi eli asumme lähellä keskustaa, mutta parvekkeelta avautuu kuitenkin järvinäköala. Vuokranantaja on äitini, joten saamme asua tässä edullisesti. Ainakin yhdelle lapselle asunnossa olisi hyvin tilaa.