anem

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About anem

  • Rank
    Aloittelija
  1. kp 26/26-30 tuli haalea plussa liuskatestillä. kp 27 liuskatestillä edelleen haalea, joten oli sitten pakko tehdä vielä Cb:n digitesti joka näytti hedelmöitymisestä kuluneen 1-2viikkoa!!
  2. En päivääkään ollut pois, eli ihan äitiysloman alkuun asti olin töissä maha pystyssä. Oli se välillä "hieman" hankalaa, mutta ajattelin että kyllä tää nyt vaan kestetään, ja hyvin meni.
  3. Kerroin työnantajalle neljännellä kuulla, piti kertoa jo ekan ultran jälkeen, mutta jäinkin sitten kesälomalle, ja kerroin sen jälkeen.
  4. Ekassa raskaudessa mulla ei ollut muistaakseni mitään muita oireita ku jännitys! Siis kun odotti että onko tärpännyt vai ei. Tissit kipeyty vähän vasta plussaamisen jälkeen, jolloin alkoi myös armoton 24/7-väsymys! Nyt on kakkosen yritystä, ja juurikaan mitään oireita ei ole. Toivon että oireettomuus olisi oire!
  5. Nyt on hyvä vedota Tipattomaan Tammikuuhun! Muissa kierroissa on juonu muutaman kärvistely-viikoilla, mut ei mitään kännejä.
  6. Meillä kakkosen yrityksestä tietää yksi kaveri. Tai kaveri oikeastaan arvas, ku meillä oli puhetta ehkäsyasioista, ja kerroin lopettaneeni minipillerit ku ei mulle sopinu, ja kaveri sitten siitä sitten fiksuna kysyi onko mitään nyt käytössä, ja kun ei ole, niin.. Mutta alunperin ei ollut tarkoitus kertoa kenellekkään. Kerran on kaverini puhelimessa kysynyt, mites vauvanteko-projekti..
  7. Meillä tyttö syntyessään 3945g, 10kk neuvolassa painoa 10,7kg. Laitoin polliin kuitenkin 8-9kk, luulen kympin menneen rikki jo tuolloin.
  8. Minä 2800g 48cm (n.1kk etuajassa), eka lapsi Mies 4600g 53cm rv 39, toka lapsi Neiti 3945g 52cm rv 39+3 Siitä meidän välistä
  9. Meillä alusta asti tyttö nukkunut yöt todella hyvin, varmaa 1,5kk nukuttiin ilman yösyöttöjä ja heräämisiä. Nyt tyttö kohta vuoden, ja samoilla mennään