Emilien

Jäsen
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Emilien

 • Rank
  Tavis
 1. Oisko kellään kokemuksia noista B-Agileista tai B-Motioneista? Meille ois Motionit tulossa, kunhan saan Gessleinin yhdistelmät myytyä. Kävin niitä Baby Stylessä pyörittelemässä, ja olivat tosi näppärän oloiset. Etenkin yhdellä kädellä kasaan laitto näytti kätevältä! Noissa kahdessa mallissa ei ilmeisesti kauheasti ole eroja, näyttävät ainakin ihan samalta...Motioneiden ilmakumirenkaat ja säädettävä työntöaisa riitti mun mielestä viemään voiton Agileista. Meille rattaat tulee käyttöön puisto- ja kauppareissuille + sitten korvaamaan matkiksia.
 2. Miksi? Plussat verrattuna Go-rattasiiin? Noi Smilet vois kyllä oikeesti olla hyvä vaihtoehto kans. Jotenki en vaan vielä oo varma, tykkäänkö niiden ulkonäöstä vai en. Pitäis melkeen käydä joku päivä Baby Stylessä vertailemassa noita.
 3. Pitäkääpäs nyt joku oikein hyvä myyntipuhe Brio Go:n puolesta...mut miinukset mukaan myös. Mulla on pakkomielle. Vaihdoin viime syksynä meidän Brio Happyt Gessleinin Visioneihin, enkä oo oikeen vieläkään tyytyväinen. Got vaikuttais tosi näppäriltä kasaan laiton puolesta, ei tarvis irroittaa istuinta ollenkaan...ja veis vähemmän tilaa autossa. Mies repii aina hermot, jos vaunut pitää ottaa jonneki mukaan ku autolla lähdetään liikkeelle. Voisko Got olla ratkaisu? Matkarattaita en halua, myytiin just pois kun olivat niin rimpulat käytössä...eikä kuomurattaatkaan sytytä (esim. Brion Racet tai Emmaljungan Scooterit), kun haluan että on mahdollisuus saada lapsi kasvot työntäjään päin.
 4. Minä kävin tänään ostamassa tytölle Gessleinin Visionit, ja seisomalaudaksi esikoiselle Bumpriderin. Vaunut on aivan ihanat! Justiinsa käytiin reilu tunnin lenkki, ja hyvin kulki sekä asfaltilla että soralla. Kääntyvät niiiiin näppärästi, ja ilmakumirenkaat tekee kyydistä tasaista. Tykkään! Voi kun olis jo esikoiselle hoksannut nämä ostaa...vaikka tykkäsin kyllä meidän Brion Happyistakin, niissä oli ihana jousitus. Seisomalauta päästään testaamaan ensi viikolla. Toivottavasti toimii.
 5. Olisiko kokemuksia Visioneista seisomalaudan kanssa? Ovatko liian kiikkerät tai jotenkin hankalat käsitellä, kolmipyöräiset kun ovat? Olen alkanut kaipaamaan ketteryyttä vaunuihin, ja tekisi mieli vaihtaa meidän Brio Happyt noihin Visioneihin...
 6. Me alettiin seurustelemaan kesällä 2006, muutettiin yhteen vuoden päästä, mentiin kihloihin keväällä 2009 ja esikoinen syntyi loppukesästä 2010. Eli reilut neljä vuotta ehdittiin olla kaksin ennen esikoisen syntymää. Toisen lapsen laskettu aika on kolmen viikon päästä, ja kesällä tulee yhteiseloa täyteen kuusi vuotta.
 7. Mistä ostitte? Minkä hintaiset oli? Kokeilitteko vaunuja niin että koppa on täysmittaisena ja alhaalla on sisaristuin? Mahtuuko sinne istumaan? Ostettiin käytettynä, puoli vuotta vanhat ja todella vähällä käytöllä olleet. 300e maksoin (oli uutena maksanut 400e, tilattu Babytownista)...ehkä ois voinu vähän tingata, mutta olkoot. Saatiin vielä jonkulainen sadesuoja kaupan päälle...ja kopan pehmuste on täysin käyttämätön. Jos pääistuin on koppana täysmittaisena, niin sisaristuimen pitää olla lepoasennossa, että siellä mahtuu olemaan...pieni miinus kyllä siitä. Mutta jos kopasta nostaa jalkatukea ylös niin sit mahtuu alaistumessa oleva istumaan kunnolla. Suomessahan näitä vaunuja ei tosiaan enää myydä. Hauckin sivuilla näkyy olevan myös toisenlainen malli peräkkäin istuttavista sisarusrattaista, jotka näyttää itseasiassa aika samalta kuin Phil&Tedsit http://www.hauckuk.com/collection2012/geschwisterwagen/freerider.81.1.2.1_info.html
 8. Me ostettiin eilen nuo Hauckin Duettit, joita käytiin katsomassa. Tosi näppäriltä vaikuttavat! Testailemaan päästään kunnolla toki vasta sitten kun vauva syntyy. Nyt aateltiin kuitenkin totutella välillä vähän esikoisen kanssa ainakin tuossa sisaristuimessa istumista. Meillä vaunut on nyt eteisessä tuossa asennossa, joka näkyy mOmman laittaman linkin alimmassa kuvassa. Vauva mahtuu hyvin yläistuimessa makaamaan jonkin aikaa noin, että jalkatuki on nostettu ylös, jolloin alemmassa istuimessa istuvalle esikoiselle jää hyvin tilaa. Erityisesti tykkään siitä, että noissa saa suoraan tuon pääistuimen muutettua vauvankopaksi ja toisin päin. Tosi näppärää, kun ei tarvii erikseen mitään kantokoppaa hommata! Sisaristuimen saa säädettyä kahteen asentoon, istumaan ja aika makaavaan lepoasentoon...onnistuu siis päikkärit alhaallakin matkustavalla. Sisaristuimen kuomu on myös iso plussa. Rattaat on aika saman kokoiset mitä meidän perus yhdistelmät (Brio Happy vm.-10). Varmaan tullaan näillä hyvin pärjäämään ainakin nyt kevät, kesä ja syksy. Talvikäyttöön nuo pienet eturenkaat ei välttämättä ole parhaat mahdolliset, mutta luulen että meillä sitä käyttöä ei noille paljoa talvella olekaan. Esikoisen voi siinä vaiheessa vetää pulkassa, kun johonkin mennään ja laittaa vauvan yhdistelmiin.
 9. Onko täällä kellään kokemusta Hauckin Duett -sisarusrattaista? Itse olen menossa tänään tuollaisia katsomaan ja kokeilemaan. Olisi kiva tietää, onko jollain näistä jotain hyvää/huonoa sanottavaa. Meille rattaat tulisivat vastasyntyneen ja 1v9kk taaperon käyttöön.
 10. Oisko kellään kokemuksia B-Smarteista?
 11. Juu olen katellu noita B-dualeita, mutta ne on munki mielestä aika isot yhden lapsen käytössä. B-Smartit ois sopivan näppärän kokoiset ja ketterät etenkin kaupungilla. Meillä ei olisi enää tarvetta isokokoisille hyökkäysvaunuille, vaan näppärille kaupunkikärryille, joissa lapsen saa kasvot työntäjään päin ja jotka passaa ihan vauva-ajasta sinne taaperoksi asti. Näiden kriteerien pohjalta olen noita B-Smartteja ajatellut. Muutenhan me pärjättäisiin varmaan pelkillä P&T:llä (ne kun nyt todennäköisesti meille sieltä kaverilta ostetaan), mutta haluan että lapsen saa ehdottomasti myös kasvot työntäjään päin.
 12. Tehdäänpä tällekin merkille oma ketju. Eli tänne kokemuksia ja keskustelua Britaxin rattaista/vaunuista! Oon nyt ite saanu päähäni, että haluaisin meille B-Smartit. Vaikuttaisivat tosi näppäriltä ns. kaupunkikärryiksi ja olisivat vielä tarjouksessakin nyt Babystylessä ja ilmeisesti Hobby Hallissa. Mutta mutta...meillä löytyy tällä hetkellä Brion Happy -yhdistelmät vm.2010 ja Gracon matkarattaat (saa meidän kaukalon kanssa travel systemiksi). Ja nyt kun on pikkukakkonen tuloillaan toukokuulle, tarvitaan tuplat. Kaverilta ilmeisesti saadaan ostettua hyväkuntoiset P&T Sportit tähän tarkoitukseen. P&T:t menisivät sitten kyllä yhdelläkin lapsella...juurikin vaikka kaupunkikärryinä. Ei meillä siis oikeasti olisi B-Smarteille tarvetta, mutta kun minä vaan nyt haluan sellaiset... Kannattaisiko vain jättää haaveeksi vai myydä esim. Briot pois ja ostaa nämä tilalle? Mietintää ja pähkäilyä...
 13. Mulla oli kotiin lähtiessä collegehousut, imetys t-paita ja imetysliivit. jalassa mukavasti croksit.
 14. Mulle tuli raskauskiloja 8. Viikko synnytyksestä vaaka näytti -10kg. Ja tuosta vielä lähti sitten 2-3 kiloa lisää pois. Mahduin heti sairaalasta lähtiessä (4pvää synnytyksen jälkeen) omiin vaatteisiin. Raskauden jälkeen oon mahtunu sellasiin farkkuihin, joihin en ennen raskautta pitkään aikaan mahtunu. Ja pienemmän koon paitoja oon saanu ostaa kans. Saapa nähdä käykö yhtä hyvin tän toisen raskauden jälkeen...