kauris-82

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About kauris-82

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kerroin ensimmäisenä siskolleni, olisko ollut viikolla 7. Vanhemmilleni kerrottiin nt -ultran jälkeen viikolla 12 ja miehen vanhemmille viikkoa myöhemmin. Samoihin aikoihin kerroin parille hyvälle ystävälle asiasta. Töissä vasta kesälomani jälkeen viikolla 20.
  2. Miten teillä on käynyt napakorulla raskaana ollessa? Oletteko laittaneet "raskauskorun", pärjänneet normaalilla korulla vai luopuneet kokonaan? Miten raskauden jälkeen, onko lävistys revennyt vai palautunut? Itsellä nyt 27+2 ja toistaiseksi vielä mennyt normaali koru, mutta ei tarvitse enää paljoa kasvaa, kun alkaa mennä tosi kireelle..
  3. Kävin viikon 18 tietämillä viikon reissun Espanjassa. Matkat sujui hyvin, mutta raskaus vaikutti selvästi siihen, ettei enää jaksanut niin hyvin kierrellä paikkoja ja kaupungilla. Iltaisin piti myös päästä ajoissa nukkumaan. Lisäksi helteiden vuoksi jalat turposivat ja rajoittivat vähän kävelyä. Muutoin matka meni erinomaisesti ja ruokailun suhteen en turhia stressannut. Söin puhtaita vihanneksia ja kypsää ruokaa, eli raaka kala jne jäi pois, samoin paikalliset pehmeät juustot.
  4. Meillä miehellä tekee kovasti mieli, mutta itsellä halut vähentyneet totaalisesti Tulee ehkä noin pari kertaa kuussa heiluteltua peittoa. Alkuraskaudessa olin todella väsynyt ja nyt vaivana kuivuus ja liian herkät limakalvot.. Toivottavasti piristyisi raskauden jälkeen.
  5. Ensimmäinen raskaus ja varmat liikkeet tuntuivat viikolla 21.
  6. Pillerit jäi pois 1/2008, yritys raskaaksi alkoi 4/2008 ja ensimmäinen plussa tikkuun 4/2011. Kolmen vuoden aikana ei siis yhtään plussaa tai myöhästyneitä menkkoja. Oltiin juuri päätetty hakeutua tutkimuksiin, kunnes eräs sunnuntai aamu päätin tehdä testin ihan vain varmuuden vuoksi. Tuota ennen en ollut edes testaillut piiiitkään aikaan, tuli vain tunne, että nyt jos kuitenkin tarkastaisin. Menkkojen olisi juuri tuolloin pitänyt pian alkaa. Voitte uskoa, että tuli sitten tehtyä useampi testi putkeen ennenkuin uskottiin asia.. ja nyt 27+5, tuntuu etten usko tätä vieläkään
  7. Täällä ollaan yhä kaapissa. Ensimmäinen ja viikkoja 27+5. Jotenkin en vain uskalla julkaista uutista, vaikkakin läheiset ja työkaverit tietävätkin asian. Laitan sitten kuvan joulutonttusestani
  8. Ärsyttää, että ruumiillinen ahkerointi ja työ alkaa olla varsin rajoittunutta. Itse kun olen tottunut repimään viimeisetkin voimat käyttöön esim. pihaa laitettaessa.. nyt tuntuu, että uuvun haravan varteen.
  9. Meillä rakkaalla lapsella monta nimeä: pikkuinen, napsukka, raksu, vili..
  10. Tein yhteensä 4 testiä. Kolme liuskaa ja viimeisenä vielä clearbluen digitaalisen.. Kolmen vuoden yrittämisen jälkeen ei heti uskottu toista viivaa tikussa . Ensimmäinen plussa siis ja nyt 27+1.