saka

Jäsen
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About saka

  • Rank
    Tavis
  1. Itse olen saanut vinkiksi myös hiustenkuivaajalla kipeän paikan lämmittämisen. Sitten ota huoletta kaksi burana 400mg kerralla, ibuprofeeni kun puree tulehdukseen, mitä panadol ei tee. Rinnan alaosan kipeän paikan poissaamiseksi voisi myös auttaa imettäminen kainalosuunnasta, makaa esimerkiksi sängylle ja ota vauvasi rinnalle jalat pääsi vierestä (vauva siis toisin päin kuin yleensä Itselläni on kerran ollut paha tulehdus, joka oli uusia, mutta uskalsin silloin katsoa reilun vuorokauden tilannetta ja sainkin se hellittämään kotikonstein ilman uutta antibioottikuuria. Tsemppiä ja jaksamista!
  2. Kaisla, pahoittelut minultakin keskenmenostasi. En voi olla vielä vastaamatta sinulle. Minun ensimmäinen keskenmenoni tuli myös aikasilla viikoilla niin, että viikkoja oli enemmän kuin mitä itse uskoin tosiasiassa olevan ja silloin myöskään kukaan ei todennut keskenmenoani. Päädyin oman mielenrauhani vuoksi sitten yksityiselle gynelle tarkistuttamaan, että kohtu sitten tosiaan oli tyhjä. Nyt toisen keskenmenon kohdalla rv10 (kirjoitinkin siitä jo kuumeiluketjuun) tuntuu jotenkin vielä hurjemmalta, että mitään tarkistuksia ei ole, vaan ainoastaan raskaustesti sitten kolmen viikon päästä. Ajattelen nyt kuitenkin samoin kuin Hanttaleena, että varmasti sitten jotenkin oireilen, jos kaikki materiaali ei olisi poistunut ja tällä hetkellä en usko tekeväni asialle mitään muuta kuin odottavani taas seuraavat menkat. Täytyy kyllä silti vielä ihmetellä lääkkeellisen tyhjennyksen toteutusta (sain siis lääkkeet tähän toiseen, mutta en ehtinyt niitä ottaa ennen kuin tyhjeneminen alkoikin spontaanisti). Tuntuu että ainakin pääkaupunkiseudulla säästetään aikamoisella riskilläkin. Täältä on saanut lukea tosi paljon epäonnistuneista lääkkeellisistä tyhjennyksistä, joissa lääkkeet eivät ole toimineetkaan tai sitten on päädytty ambulanssikyydilläkin takaisin sairaalaan, kun vuoto on ihan hillitöntä. Outoa tuollaisia kokemuksia vasten mielestäni oli, että kun sain lääkkeet, ne vain annettiin minulle mukaan ja ohjeistettiin, mitä pitää tehdä. Kukaan ei kuitenkaan esimerkiksi ihan varuiksi tarkistanut hemoglobiiniani tai edes kysynyt mitä se viime mittauksella oli ollut. Ainoastaan varoitettiin, että yksi ei lääkkeitä ottaessa saa olla ja sitten vaan aikanaan raskaustesti riittää jälkitarkastukseksi. Ehkä suurin osa menee ihan hyvin, mutta kyllä itselleni jäi vähän pelko koko hommaan, kun yksin kotiin lähetettiin. No onneksi tämä oma keskenmenoni päättyikin sitten ihan luonnollisesti.
  3. Sormus pyöri heiluessaan, mitä sitten tarkoittaakin.. mutta olipa tämä huvittava
  4. Itsekin luin Vauvaa ensimmäistä lasta toivoessani joskus irtonumeroina, sitten odottaessani ja hänen syntymänsä jälkeenkin tilasin hetken ko. lehteä. Nyt toisen raskauden kohdalla voisi hyvin lukea samaa lehtipinoa, sillä niin paljon mielestäni lehdet alkoivat toistamaan itseään. KaksPlussaan en koskaan oikein ole päässyt sisään, se on jotenkin mielestäni perheaiheisten lehtien MeNaiset, ihan tyhjää täynnä. Meidän Perheestä olen myös tykännyt, ehkä siis sen tilaisin seuraavaksi.
  5. enkulipeikko, ihana on tuo pannualusesi. Minulla on itse asiassa sama idea, kun näin jo kesällä tuollaisia huopapalloalusia jossakin kaupassa, mutta aikomuksenani myös huovuttaa itse nuo pallot. Saapa nähdä onnistunko saamaan yhtä kauniin tasalaatuisia palloja, epäilen vähän jo nyt..
  6. Viikko sitten minäkin plussasin, toivottavasti tämä pysyy matkassa. Onnea myös kaikille muille ihania uutisia saaneille
  7. Meillä lapsille tulee ikäeroa nyt vähän alle kaksi vuotta. Niin tarkaan ei mietitty ikäeroa, kun toiselle annettiin lupa tulla. Ennemminkin oltiin orientoituneita, että ikäeroa tulee enemmän, esikoistamme kun toivottiin lähes vuoden, mutta toisin kävi
  8. Loistolista. Helpottaapa huomattavasti, kun ei tarvitse asiayhteydestään vain arvailla kaikkia lyhenteitä.
  9. Alateitse olen myös esikoiseni synnyttänyt, toivottavasti myös tämän tulevan toisen.
  10. Itsekin tiesin olevani raskaana iho-oireista, ihoni lehahti ihottumalle ihan yllättäen ja myös aikaisemman raskauteni alussa minun ihoni oli oireillut. Sitten rintoja aristi ja oli outo tunne, jota on vaikea pukea sanoiksi, mitkä myös muistan aikaisemmasta. Plussaa testatessa olin siitä siis jo melkein varma.
  11. Olen nyt heti varhaisen keskenmenon jälkeen uudestaan raskaana. Jotenkin vielä tätä ei oikein usko edes todeksi. Nämä molemmat raskaudet, nyt tämä sekä kesken mennyt, ovat olleet positiivisia yllätyksiä, sillä toiselle lapselle on vasta annettu lupa tulla, mutta ei sitä olla todella yritetty. Esikoisemme antoi kuitenkin odottaa lähes vuoden ennen kuin ilmoitti tulostaan.
  12. Itse täällä vasta aloittavana, en kaipaa luettavaksi kaikkien päiväkirjoja. Jotenkin tuntuu, että monissa muissakin ketjuissa riittää vielä, kun en itse ole kirjautunut tänne missään tirkistelymielessä.