Keijukainen24

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Keijukainen24

  • Rank
    Aloittelija
  1. Luin jostakin että linea negra tulee poikkeuksetta naisille, jotka ovat olemassaan luonnostaan tummempia esim. hiusten väriltään tai iholtaan. Pitääkö paikkansa? Onko "vaaleille" odottajille tullut viivaa?
  2. Mukava kuulla etukäteen, että mitä on edessä reilun viikon päästä... Jee, vähän jännittää
  3. Mimosa, voi ei miten ihana
  4. Täällä myös jatkuu hermoilu..rv 10 menossa ja vielä reilu viikko ekaan ultraan..millään ei malttaisi odottaa.. toivottavasti kaikki olisi hyvin..Olis vaan pitänyt mennä jo kuukausi sitten varhaisultraan, silloin jotenkin ajattelin, että maltan kyllä odottaa. Vaikeeta.. Tsemppiä kaikille muillekin!
  5. Ihania masukuvia
  6. Ihania masukuvia :lipsrsealed:
  7. Täällä ainakin toimi,tai ehkä kuvittelen..plussaa näyttää ja vehnistä on litkitty kuukauden päivät..
  8. Heippa kaikille hermoilijoille Ilmoittaudun mukaan hermoilijoiden joukkoon..rv 4-5 näytti tällä viikolla testi ja pelko on valtava. Sitä vaan toivoo että kaikki menee hyvin... Munasarjoissa on melkein koko ajan ihmeellistä nipistelyä, muita oireita ei juurikaan ole ollut... Siltikin vaikka pelottaa niin sitä on niin ihmeellisen onnellinen olo ettei sitä voi sanoin kuvailla.. Kaikille tsemppiä!! ja ekaa ultraa odotellessa..
  9. Heippa! Plussatesti tehty alkuviikosta <3 Kuukautisia minulla ei ole ollut ollenkaan minipillerien lopettamisen jälkeen, joten vaikea arvioida millä viikolla mennään. Voiko alkuraskauden ultrasta olla mitään haittaa?