Diidii

Aktiivijäsen
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

About Diidii

 • Rank
  Aktiivi
 1. 1. Raskaus / lapsi yk. 2 2. Raskaus / lapsi yk. 1 3. Raskaus / km yk. 1 4. Raskaus / lapsi yk. 1 Nyt yritetään neljättä lasta, yrityskierto 4 menossa ja 10v väliä ekan raskauden kanssa tähän päivään..
 2. Tämä oli mielenkiintoinen ketju luettavaksi. Olen pohtinut näitä asioita kolmen lapsen äitinä paljon. Itse huomasin ainakin, että esikoisesta tuli eniten onnitteluja ja siitä vähenemään päin. Oon ratkaissut asian olemalla etukäteen avoin. ”Voi hyvin olla, että meille vielä joskus neljäs tulee”. Uskon, että se vähän pehmittää sitä, ettei ainakaan kukaan pahasti järkyty
 3. Esikoisen ja toisen ikäero on tasan 2v, toisen ja kolmannen ikäero on 2v 9kk. Nyt kuopus on 4v 7kk ja haaveilut neljännestä. Ikäeroa tulisi väkisinkin siis tällä kertaa reilusti yli 5v ja se tuntuu tosi paljolta! Jos nyt vauvaa enää saadaan Hauskaa kun tässä ketjussa on 6/14 lapsia. Oltu varmaan samassa ketjussa. Meidän keskimmäinen on silloin syntynyt.
 4. Mä kaaduin tänään kyljelleen (rv 26+6). Ei kipuja tms. Soitin varmuudeksi neuvolaan pari tuntia kaatumisen jälkeen ja puhelun aikana alko tulenaan verta. Loppupäivä käyrillä ja nyt yötä sairaalassa tarkkailussa. Verikokeet otettu, istukka paikoillaan ja vauva liikkuvainen.
 5. Varhainen spontaani keskenmeno ja seuraavasta kierrosta uudelleen raskaaksi. Jännittää tosi paljon, miten tän kanssa käy..
 6. 3 raskautta, 2 ensimmäistä onnistunutta ja nyt viimeisin päätyi varhaiseen spontaaniin keskenmenoon.
 7. Meillä on 2 tyttöä. Kolmas lapsi olisi tervetullut jossain vaiheessa. Itsestä ajatus kolmesta tytöstä olisi aika makea kun itselläni on vain veli. Mies toivoisi saavansa yhden pojan. Loppupeleissä ei ole merkitystä, mutta hauska näitä on miettiä..
 8. Enni, Aada, Veikko, Vilho.. Kaikkia 2kpl
 9. Mulla on kansio, mihin oon keränny mm. neuvolasta saadut lappuset, ultrakuvat ja kirjottanut faktoja. (Mm. ultra- ja neuvolakäynnit, milloin liikket alkoi tuntua..) Mutta tosiaan tosi vähän oon mitään ihmeempää sinne kirjottanut. Lähinnä kerännyt kaikki paperit samaan paikkaan Ja pitää kattoa, josko sais vauvakirjan jostain ettei tuu sit montaa jos menee ite ostamaan. Ja jos en saa ni ostan sit varmaan jonkun ku vauva on syntyny
 10. Mulla oli yks ihan ehdoton suosikki nimi, jonka olisin halunnu omalle lapselle. Ja nyt kaverini antoi ko. nimen lapselleen. Nyt teen surutyötä, kun en keksi yhtä hyvää nimeä Ehkä vielä joskus keksin vastaavan..
 11. Jee, onnea kaikille meille plussanneille!! Minulla kans elämäni ensimmäinen plussa tuli lauantaina Nyt rv 4+3.
 12. Apteekista saa siittiöystävällistä liukuvoidetta..
 13. Yhdessä 8 vuotta, joista yksi vuosi naimisissa
 14. Yhdelle ystävälle kertonut..