Diidii

Aktiivijäsen
  • Content count

    352
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Diidii


  1. Tämä oli mielenkiintoinen ketju luettavaksi. Olen pohtinut näitä asioita kolmen lapsen äitinä paljon. Itse huomasin ainakin, että esikoisesta tuli eniten onnitteluja ja siitä vähenemään päin.  
     

    Oon ratkaissut asian olemalla etukäteen avoin. ”Voi hyvin olla, että meille vielä joskus neljäs tulee”. Uskon, että se vähän pehmittää sitä, ettei ainakaan kukaan pahasti järkyty :rolleyes:


  2. Mä kaaduin tänään kyljelleen (rv 26+6). Ei kipuja tms. Soitin varmuudeksi neuvolaan pari tuntia kaatumisen jälkeen ja puhelun aikana alko tulenaan verta. Loppupäivä käyrillä ja nyt yötä sairaalassa tarkkailussa. Verikokeet otettu, istukka paikoillaan ja vauva liikkuvainen.


  3. Mulla on kansio, mihin oon keränny mm. neuvolasta saadut lappuset, ultrakuvat ja kirjottanut faktoja. (Mm. ultra- ja neuvolakäynnit, milloin liikket alkoi tuntua..) Mutta tosiaan tosi vähän oon mitään ihmeempää sinne kirjottanut. Lähinnä kerännyt kaikki paperit samaan paikkaan :) Ja pitää kattoa, josko sais vauvakirjan jostain ettei tuu sit montaa jos menee ite ostamaan. Ja jos en saa ni ostan sit varmaan jonkun ku vauva on syntyny :)