Tähtitomu

Aktiivijäsen
 • Content count

  962
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tähtitomu

 1. Nyt kun tätä huolta murhetta tuottavaa vuotoa on tässä jo viis päivää tuhnutellu niin oisin kysässy, että onko mitään järkeä mennä ultraan joskus rv5 +3-5?
 2. Hei, te joilla on siirretty sekä parin päivän alkioita että blastokystejä. Ootteko huomannu millasia eroja oireiden ilmaantumisessa? Onko oireet jommassa kummassa alkanu enemmin? Onko jompikumpi ollu oireeton? Entäpä millon plussasit? Meiilä on tähän asti siirretty parin päivän alkioita ja oireet on alkanu viimestään siinä pp3-4. Nyt siirrettiin blatokysti ja ainoo oire on ollu pp2 ilmaantunu äklötys joka sekin hävis. Tosin muissakin siirroissa mulla on oireet vaihdellu päivittäin, toisinaan ollu päiviä niinkun ei oiskaan.
 3. Oon niin käsi tuon haun kanssa ettei tosikaan Oisin kuitenkin mieluusti saanu tietoa kortisonista PAS:ssa kun itse vihdoin viimein sain tähän meidän viimeseen mahdolliseen siirtoon kortisonin mukaan. Alkoi vaan ihmetyttää kun lääkäri sanoi, että alotetaan siirtopäivänä ja mennään pienellä annoksella. Kun taas kaikki mitä olen lukenu niin kortisoni on alotettu noin viikkoa ennen siirtoa isommalla annoksella ja sitten laskettu annos pienemmäksi. Huolettaa nyt, että onko tuosta nyt sit mitään iloa kun se alotetaan noin myöhään ja pienellä annoksella Milloin alotettiin? Ennen siirtoa vai siirto päivänä? Minkälaisella annostuksella? Oliko tästä apua? Jos niin jatkettiinko käyttöä kuinka pitkään? on se sitten kun saa sen mitä haluaa niin silti vaan mietityttää ja huolettaa
 4. Mun mielestä tuossa on hieman väriäkin..
 5. huh helpotusta... Kiitos
 6. Meilläkin doppler hommattuna ihan mielenrauhan takia mutta tiiä sit. Tähän asti syke on ollu aina aikailla tasainen siinä 143 paikkeilla. On siis tuommonen näytöllinen doppler. Nyt sitten onkin samalla kuuntelu kerralla vaihtelua. Esim tänään syke pyöri siinä 137-147 välillä ja vaihtelun huomas kyllä korvaankin ihan selvästi. No se mielenrauha missä se on, onko moinen vaihtelu normaalia? Pikkunen oli kokoajan aikalailla paikoillaan viikot 20+6.
 7. Me otetaan, tämän vuoden pakkaus on niiiin meidän värinen. Ja tosiaan kun moinen mahis on niin varmaan ottettais vaikei värit nyt justiinsa oiskaan.
 8. Onnea Silta
 9. GE, hienosti näkyy
 10. Tuiku, upeeta mahtavaa, varovainen onnittelu
 11. ei mekään saikkua saatu tai siis mies minä kyllä. pelkästään just tuo todistus missä on ollu.
 12. TAYS:ssa ei ainakaan päässy pois ellei kukaan tuu hakemaan sinua niin että hoitajat näkee.
 13. Olikos toi one step se ihan herkkä testi? Herkissä testeissä viiva tummuu hitaammin kun noissa vähemmän herkissä.
 14. Kokeile PC.n liuskaa, en ainakaan minä oo pahemminn mitään hyvää tuosta one stepistä kuullu.
 15. Isäntä latas itelleen tämän windows puhelimeen
 16. josko sitten pois
 17. Haamulaisen nään minäkin
 18. Nyt oltais menossa ihan alkutaipaleella 4+6. Mulla on nyt ehkä viikon verran josaain tuolla alamahassa poksahdellu en oikein osaa kuvailla millanen se on mutta kuuluu oikein sellanen poks! kyseessä ei kuitenkaan oo mitkään omat ilmavaivat. Luin kyllä loppuraskaudessa jotain naksahduksia olevan mutta se nyt ei oikein tähän kohtaan täsmää Joku oli myös neuvolassa asiaa joskus kyselly ja siellä oli kerrottu asian liittyvän jotenki vauvan kalvoon koskettamisesta mutta ei kai sekään oikein tässä vaiheessa oo järkeenkäypää vai oisko?
 19. Muistaisko kukaan onko tuolla normi oireiden joukossa tuulimunassa myös repäisykivut? Itsellä ei tuosta oikein selkeetä muistikuvaa ole. Sen muistan että muita oireita oli roppakaupalla ja ne hävis ihan ykskaks, mutta nuo repäsyt on ihan hämärässä. jos niitä oli niin nekin kyllä hävis muiden mukana.
 20. Kiitos kaikille Vielä virallisen testipäivän otos siltikään en vielä lokakuisiin mukaan uskalla vaikka kurkkimassa kyllä käynkin Muoks!VLaitetaan sit pikkukuva kun toi linkkisysteemi jostain syystä linkittää tämän sivun vaikka aijaan osotteen laittaa Nyt en enää saatuta
 21. kummasti tässä on vahvistunu kun on tahkonnu. Yks päivä mietiskelin, että siitä on aika tarkkaan 20 vuotta kun muksu sai luvan tulla mutta eipä oo näkyny.
 22. joka kerta saatiin vähemmän alkioita. 1.ICSI:stä hän alko kaks raskautta toinen oli tuulimuna ja toinen (kaksosraskaus) meni kesken infektion takia. Sen jälkeen onkin ollu sit kemiallisia mooonta monituista ja nyt tämä... Vähän pelottaa ettei nytkään kaikki oo kunnossa kun on niin normi olo kun olla voi. Ei edes tissit oo kipeet niinku yleensä-
 23. 3.ICSI 1.PAS = Viho viimeinen mahis julkisella
 24. Pakko vielä vähän saastuttaa on tämä niin ihme Alhaalla PP11 Ylhäällä PP13