Merri

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Merri

  • Rank
    Aloittelija
  1. 20,2 oli laskurin mukaan.
  2. Rivitaloneliössä asustellaan miehen ja koirien kanssa.
  3. Mulla on ollut tapana tehdä itse joululahjat, tänäkin vuonna on luvassa kaulaliinoja ja patalappuja. Vähän meinaa vaan kiire tulla, jos aikoo kaikille saada ajoissa jotain kivaa pientä aikaiseksi.. Toissa jouluna sain yhdeltä ystävältäni itse virkatun sydänheijastimen, joka kyllä kovasti lämmitti mieltä. Niitä on helppo tehdä isommallekin joukolle, vaikka työkavereille, ja ihmiset yleensä arvostaa omakätisesti väkerrettyä lahjusta oikeen erityisen paljon.
  4. Onnea Ginger Kittenille kovasti! Sutjakasta toimintaa
  5. Meillä mies suhtautuu vauvahaaveisiin positiivisin mielin ja viilipyttymäisen rauhallisesti. Kuumeilusta puhuminen hänen kohdallaan olisi ehkä vähän liioiteltua.
  6. Vauvakuumeesta olen puhunut monien ystävieni kanssa, mutta yrityksen aiomme pitää omana tietonamme. Minua ainakin ahdistaisi ihmisten "Joko tärppäs?" -kyselyt, jos vaikka kävisikin niin, ettei raskautuminen heti tai myöhemminkään onnistuisi.
  7. Syön terveellisesti ja käytän foolihappolisää. Fyysisten aktiviteettien suhteen pitäisi ottaa itseään vähän niskasta kiinni, kun tuo liikkumispuoli on viime aikoina jäänyt pelkän hyötyliikunnan varaan. Ajattelinkin hankkia jäsenyyden yhteen jumppapaikkaan, jos vaikka tällä kertaa jaksaisin sinne raahautua vähän aktiivisemmin kuin edellisillä kerroilla. Suunnittelin myös opintoja eteenpäin niin, että voin tarpeen tullen raskausaikana suorittaa etätyönä mahdollisimman paljon kursseja.
  8. Olen 25-vuotias, mies vuoden vanhempi. Ensimmäistä kuumeillaan.
  9. Täälläkin yksi uusi kuumeileva opiskelija lisää, heippa vaan kaikille! Olipa kiva löytää tämä ketju ja muita samassa jamassa olevia! Itse olen 25-vuotias ja opiskelen kolmatta vuotta yliopistolla, joskin opintoja on vielä muutama vuosi edessä alanvaihdosta johtuen. Mieheni on jo valmistunut ja työelämässä, joten taloudellisesti vauva-arjen voisi kuvitella luonnistuvan ihan hyvin. Marraskuussa olisi tarkoitus jättää ehkäisy pois, ihan jo jännittää!