Mama88

Aktiivijäsen
  • Content count

    587
  • Joined

  • Last visited

About Mama88

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kyllä sielä viiva näkyy ja väriäkin!
  2. Mulla tuli eka ja toka molemmat sektiolla. Arpi pystyyn. Tokan kohdalla en ainakaan muista että arvessa olis tuntunut mitään. Saa nähdä miten tän kolmannen kanssa jos pysyy mukana, vasta plussasin. Eipä musta nyt apua kyllä ollut.
  3. Jotain viivaa sielä kyllä näkyy.
  4. No nyt alkaa näyttää jo hyvältä. <3
  5. Mä näen kans aavistuksen jotain.
  6. Ekasta ei saatu tietää kun ei näyttänyt. Arvelin kuitenkin tyttöä joka olikin. Toinenkaan ei rakenneultrassa näyttänyt mutta mulla oli ylimääräisiä ultria pari niin joskus rv30 ehkä näytti sitten ja tyttöhän sekin.
  7. 2 tyttöä ennestään eikä väliä kumpi tulisi seuraavaksi. Mielelläni ottaisin kolmannen tytön, jotenkin kuitenkin oon viimeaikoina alkanut kuvittelemaan että seuraava olis poika.
  8. mems näen jonkun häivähdyksen.
  9. kai se on uskottava ettei tuo mikään viivanpaikka oo. uskomatonta että tärppäs näin nopeasti uudestaan. Yhden välikierron pidin. Toivottavasti tää tarraa kunnolla kiinni. Varovaisin mielin vielä. Muoks. tuossa pikkukuvassa se viiva häviää. isommassa näkyy. http://aijaa.com/2Z4LQO Tuossa vielä toinen kuva.
  10. Okei, no hyvä tietää.
  11. Mikäs se on missä munasolu vaan hipaisee kohdun seinää, mutta ei kiinnity, saattaa testissä kuitenkin hetken näkyä? Ei oo mulla nää termit niin hallussa. oon olettanut että se on kemiallinen.
  12. No näin mä olin lukevinani itsekkin silloin kun aloin epäillä että kaikki ei oo niinkun pitäis. Viivat oli melko vahvoja, ei tasavahvat missään vaiheessa kuitenkaan. Ja jämähti sitten siihen eikä tummemmaksi menneet enää.
  13. Ehkä se oli sitten km. Kemiallisessa menkat kai kuitenkin tulee suunnilleen ajallaan. Mulla ne myöhästyi ainakin viikon. Katsotaan nyt mihin suuntaan nuo viivat kehittyy, vielä en uskalla toivoa mitään.
  14. Mikähän se edellinen sitten oli. Kemiallinen tuskin koska aika tummathan ne viivat oli kuitenkin. Ja tummui, mutta liian hitaasti mun mieleen. Sitten kun olis pitänyt tulla digiin jo 2-3 niin ei tullut kun se 1-2. Sitten alkoikin vissiin päivän parin päästä vuoto. No oli mikä oli niin matkassa ei pysynyt.
  15. Tässä vielä kuivahtaneena. Typerä kertymäkin jäi tuohon. Viimeksi pähkäilin näiden viivojen kanssa niin kovaa että en luota vielä yhtään. Silloin oli ilmeisesti tuulimuna. Viivoja tuli ja digilläkin plussa, menkatkin ehti myöhästyä, mutta viivat ei lähteneet vahvistumaan kunnolla. Katotaan nyt. Niin ja alapuolella eilinen ja alin maanantailta. Eilisessä näkyi todella haalea viivanpaikka ja maanantaisessa näkyi tuoreena, mutta kuivassa ei enää.