tarantellah

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About tarantellah

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meidän neiti 2v 8kk (mitattu kuukausi sit 96cm) Pitää pääosin 98senttisiä vaatteita. osa vaatteista 104 senttisiä jo.
  2. Minä 26, mies 24. Toisesta haaveillaan. Yritystä 1.5 vuotta jo takana ja lapsettomuushoidoissa ollaan.
  3. Minä just täyttäny 23 ja mies 22. Miehellä oli vakityö silloin ja ite tein määräaikasia joskin tähän päivään asti olleita sopimuksia terveysalalla. Meillä oli yritystä 9kk jo takana ennen kuin tärppi kävi.
  4. Mullakin hukkui melko moni ystävä raskautuessani (22 v). Enkä kyllä koe että omalla lapsi-höpinälläni sen olen tehnyt sillä mä en mielestäni ole edelleenkään lapsikeskeinen ihminen. Toisaalta tilanteeseen vaikuttaa varmaan se että kukaan meidän kavereista ei ole hankkinut itse lapsia edelleenkään, joten tottakai elämät on pikkasen erilaisiakin lapsettomilla verrattuna jo lapsia hankkineisiin. onneksi lapsi on tuonut ja lähentänyt välejä sitten sellaisiin ihmisiin joilla on lapsia myös (siis esim työkaverit joiden kanssa ei muuten olisi ollut juurikaan tekemisissä). Mutta myös lapsellisena. Mä en jaksa sitä halvatun jankkausta minttu-petterin jokaisesta käännöksestä ja hymystä mitä osa munkin fb-ihmisistä harrastaa. Onneksi tosiaan päivityksiä voi peittää.