Vippe

Aktiivijäsen
 • Content count

  255
 • Joined

 • Last visited

About Vippe

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Joo asiaa selvitellään. Kyllä se lahja yleensä tulee siinä samassa. Harmittaa vain kun joka kerta kun pitäisi tulla ilmaislahjoja niin aina joutuu selvittelemään ja soittelemaan.
 2. Tilasin huivin ja raja ylittyi. Ei tullut ilmaishuivia. Tää on nyt jo kolmas kerta kun myyjä usutaa että tilaa lisää et saa ilmaislahjan niin en ole kuitenkaan saanut kun ovat olleet loppu. Eikun sain mä kerran legginsit mut niissä oli reikä ja lähtivät palautukseen. Korvaavaa tuotetta ei ollut enään
 3. Mä tilasin vaatteita suuren tilaajan edestäniin myyjä laittaa mulle viestiä että ottaisinko vielä pipon tms ett tulisi 350€ täyteen ja saisin ilmaisen huivin. Tänään hain paketin postista eikä siellä ollut mitään huivia. Taidan palauttaa kaikki vaatteet kun niin harmittaa.
 4. JJo me oltiin viime maaliskuussa reissussa ja nuorimmainen oli silloin 1v10kk. Tulolento oli päivälento 11,5h ja poika nukkui tunnin. Mutta lento meni hyvin-siis niin hyvin kun se vain niissä olosuhteissa voi mennä. Oma asenne kyllä varmasti ratkaisee paljon. Meillä oli kirjoja ja piirrustuslevy mukana ja sitä samaa traktoria me siihen levyy piirrettiin välillä tuntikin putkeen...mutta pääasia että poika pysyi tyytyväisenä. Eli kyllä mä sanoisin että reissuun vaan ja rento asenne mukaan. Kyllä siellä muittenkin lapset huutaa ja möykkää Lentoemot ovat ymmärtäväisiä. Pari kertaa mentiin sinne takaosaan kävelemään niin sain pojalle tilkan mehua yms. Se koneen tasainen hurina mun mielestä jotenkin rauhottaa lasta.
 5. Mä sain viime keväänä poikien paketista kaksi samanlaista t-paitaa ja silloin kysynkin juuri myyjältä että mitä järkeä siinä on...
 6. Ärsyttävää Kerran myyjälle siitä sanoin ja hän sanoi että parempi kai että sieltä tulee ne kaksi kun kerran kaksi tilaa..mutta kaksi samaa..haloo..mun puolesta voisi toisen jättää laittamatta..
 7. paketti tuli eilen. En ole vielä sen tarkemmin katsonut tuotteita onko ne ehjiä. Tilasin kaksi äidin M-kokoista salaista ja mulle lähetettiin KAKSI medalijonkitunikaa viime syksyltä. Siis kaksi samaa...mulla on jo yksi että palautukseen lähtevät. Pojille tilasin salaisia. Molemmille tulivat raitapaitapikeet, jotka ovat tosi huonon tuntusia ja pientä kokoa...palautukseen...sitten toiselle pojalle tuli tyttöjen turkoosi koiratunika...ei kiva. No toivottavasti housut ja collegetakki olisivat sopivat ja ehjät...
 8. Mä en tilannut lapsille paitoja tällä kertaa ollenkaan...ehkä sitten myöhemmin. Nyt tilasin molemmille canvashousut, isommalle collegetakin, itselle yhden tunikan ja kaikille salaiset. Mä ostin huutiksesta keväällä canvashousut ja niistä tuli heti meidän pojan lempparit. Olen huutanut sen jälkeen vielä yhden housut ja nyt oli pakko hankkia ne uutena, vaikka hinta vähän hirvitti. Mutta kyllä ne on hyvät, menevät pitkän aikaa ja ovat kestävät.
 9. Meidän kohta neljävuotias harrastaa 1xvko futiseskari(vanhempi mukana), 1x uinti(vanhempi mukana) 1xtemppukoulu (vanhemmat ja pikkuveli mukana). Nyt harrastukset ovat kesätauolla, mutta jatkuvat parin viikon päästä. Futiseskari loppuu lokakuussa. Esikoinen saa mennä luistelukouluun jos haluaa. Mietittiin pitkään huhtikuussa futiseskarin aloittamista, mutta esikoinen sinne itse halusi ja uinti ja temppukoulu ovat koko perheen juttuja niin ei ole missään yksin. Ja kun itse haluaa eikä vaikuta mitenkään ylirasittuneelta, niin ok.
 10. Mä tilasin salaisia oikein urakalla, kun ajattelin et niitä saa kuitenkin palautella. pojalle 110/118 koossa tuli ruskeat velourit ja dinopaita-->palautukseen, koska meillä on ne jo. Pojalle 122/128 (ostin jo jemmaan) ruskeat velourit ja kaivinkonepaita. Ne pidin. Äidille tilasin kaksi salaista ja tuli yöpaita ja medaljonki t-paita. Molemmat lähtivät palautukseen. yöpaita vaikutti hyvältä materiaalilta ja oli kiva päällä, mutta ajattelin että mies pelästyy kuitenkin sitä isoa myyrän kuvaa niin palautin sen
 11. Me lähdetään syyskuun vikalla viikolla ja tullaan lokakuun puolella pois. No nyt on paljon noita luonnon ilmiöitä ettei niistä keleistä kyl enää varmuudella tiedä. Oltiin tosiaan nyt maaliskuussa ja paikalliset sanoivat ettei ole miesmuistiin ollut niin sateista siihen aikaan... No joka päivä satoi tavallista enemmän (vs kun oltiin 3 vuotta sitten samaan aikaan)..mutta eipä tuo kyllä haitannut pahemmin...
 12. Tuli sitten varattua reissu Phuketiin syyskuun lopuksi...miehelle en kyllä vielä ole ehtinyt kertoa Onko joku ollut siihen aikaan, että minkälaista keliä on ollut? VAikka tiedän ettei se mitään kerro kun nyt maaliskuussakin oli normaalia enemmän sateista.
 13. Meillä oli juniorilla myös mukana sellaset imsewimse uimatossut, mitä saa Suomestakin ja esim Stockalta. Mutta ne kuluu puhki viikossa, että melkein kannattaa olla paksumpi pohja..
 14. Mä tilasin englannista joltain sivulta...en nyt muista sitä firmaa. Tulivat tosi nopeasti ja olivat juuri tarkoitettu allaskäyttöön. Hae googlesta kengät uima-altaalle tai neoprene kengät..en muista millä sanalla löysin. Nyt kun katsoin, niin vaihtoehtoja tuli tosi paljon...ebaystäkin silloin katsoin, muttei ollut kokoa.
 15. Lennoista..olimme kuukausi sitten pari viikkoa Phuketissa. Kuopus oli silloin vajaa 2v ja istui sylissä. Menomatka 10,5h ja paluumatka 11,5h. Lento lähti Suomesta 19.30. Pojat nukahtivat vasta n klo 23. Sitä ennen juniori piti puolen tunnin huutokonsertin kun oli niin väsynyt eikä saanut unta. Paluumatka lähti paikallista aikaa jotain klo 11 eli oli melkein koko lento päiväaikaan...Tulomatkalla pojat nukkuivat tunnin ja taas sitä edelsi puolen tunnin huuto juniorin osalta. Mutta lennot menivät muuten tosi hyvin. Mulla oli kyllä kaikki kauhukuvat silmissä, että siitä tulee yhtä h**vettiä, mutta hyvin meni vaikka eivät nukkuneet paljoa tulomatkalla. Eikä siihen mitään erityiskikkoja tarvittu. Meillä oli piirrustuslevy mukana ja sen parissa juniori olisi viihtynyt vaikka kuinka kauan. Esikoinen katsoi piirrettyjä siitä edessä olevasta ruudusta ja pelasi muistipeliä. Sitten välillä mutusteltiin keksejä..