Porky

Aktiivijäsen
 • Content count

  163
 • Joined

 • Last visited

About Porky

 • Rank
  Aktiivi
 1. Mulla maha on sopivasti vähän korkeammalla, että vanhat housut menee edelleen. Joissakin käytän belly beltin pidennintä, että saa napin kiinni.
 2. Vastaan itse itselleni. Tiedustelin asiaa Ahti-sillin nettisivujen kautta ja sain vastaukseksi ettei suositella. Maustesillit "kypsytetään" suolaamalla, ei kuumentamalla, eli sisältää listeriariskin. Täytyy tänä vuonna jättää maustesilli pois rosollista. Mitähän sitä sitten alkukesästä söisi uusien perunoiden kera? Meillä saa syödä; sillä, koska etikka yms liemi kuulemma tappaa kaikki bakteerit. Tämä siis maan oman eviran mukaan.
 3. Mä kerroin työnantajalle viikolla 20. Ja muille työpaikalla asia tuli julkiseksi tänään.
 4. ^ hm?
 5. Ostin yhdestä äitiysvaateliikkeestä!maksoi 30 kieppeillä.
 6. Mäkään en ole ottanut äitiysvaatteita käyttöön vielä ja viikkoja n. 20. Viime viikolla ostin belly belt paketin, jolla sain millin lisää ikävästi painaviin housuihin ja voin jatkaa käyttöä.
 7. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/12602-ja-yritys-jatkuu/ saa poistaa!
 8. ^ Mulla ei ole vielä reagoinut mitenkään, mutta olen jatkanut salilla käyntiä ja lihaskunnon ylläoitämistö huolella. Lihaksilla pystyy pitämään vähän paremmin kasassa uskoisin, saa nähdä miten käy.
 9. Teepannu
 10. Piti vielä sanoa että mun sairaalassa koko henkilökunta oli niin ymmärtäväisiä että mä melkein hämmennyin, tosin parempi niin kuin,nuo typerykset joita muut övat kohdanneet. Ihan harmittaa teidän puolesta. Sitä on niin pihalla siinä tilanteessa.
 11. Lämpimiä ajatuksia kaikille. Kylläpä käytännöt vaihtelevat kovasti, tosi kurjaa kohtelua joillakin. Tarjoaako neuvolat keskusteluapua? Mulla sairaalasta kehotettiin ottamaan yhteyttä jos kaipaan apua. Meinasin jo ottaa yhteyttä kun en meinannut päästä surutyön alkuun, iso suruklöntti vain paisui. Mulla kesti kanssa pitkään päästää irti siitä tunteesta kun niitä klönttejä vedin vessasta. Ja myös kaverin häät ja ristiäiset olivat kova paikka, silloin olin jo mielessäni ollut jo kunnolla raskaana. Jaksamista kaikille, hyvä että täällä saa puhua. Itse en ole kertonut monelle, en ole osannut.
 12. Eka raskaus päättyi keskenmenoon. Ensimmäisinä tunteina oli pettymys ja epäreiluus. Juuri kun viikkoa aikaisemmin olin tottunut ajatukseen ja alkanut iloitsemaan varovasti tulevasta vauvasta, niin odotus muuttuikin pettymykseksi. Tokikaan näissä asioissa kyse ei ole elämän reiluudesta, mutta jotenkin tuntui niin epäreilulta, että me emme saaneet vauvaa. Eniten huolettaa tulevaisuus; kuinka kauan kestää raskautua, miten mahdollinen raskaus jatkuu, kuinka suuri huoli on mahdollisen seuraavan raskauden aikana. Samalla tuntuu siltä, ettei uskalla edes yrittää, vaikka tiedänkin, ettei turha huolehtiminen auta. Mutta mitä sitä ihminen itselleen voi... Tsemppiä kaikille!
 13. Spontaani, 9+1. Tuli ainakin suurinosa itsekseen.
 14. Oon ihan sekaisin mitä saa syödä ja mitä ei. MIten tää voi olla näin vaikeeta... Söisittekö kalaruokaa, joka jäi uunissa paistamisen jälkeen tiskipöydälle yöksi? Kalan päällä oli mozzarellaa, ranskankermaa ja kasviksia.
 15. Kiitos! Katkaravut? Eikö niitä pysty syömään normaalisti, nehän on keitetty?