*Alice*

Jäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About *Alice*

 • Rank
  Tavis
 1. Mitä ootte sanoneet syyksi jos ette ole halunneet kertoa työkavereille? Mun poissaolot menee kyllä saldon piikkiin, mutta joku syy on pakko sanoa ajankohdasta johtuen työkavereille ja omien asioiden hoito ei riitä. Normaalisti oon ollut tosi avoin niin pitäis keksiä jotain mikä ei herätä kysymyksiä. ja hammaslääkärissä en voi ravata koko ajan...
 2. Hei tällänen tekninen kysymys, että jos ootte tehnyt ovistestin r-testinä niin oletteko testailleet aamuvirtsasta vai ihan koska vaan?
 3. Kiitos aivan mahtavista nauruista:D
 4. Harrastan säännöllisesti liikuntaa, yritän syödä suht. terveellisesti ja syön raskausmonivitamiineja. Ja tietenkin surffailen näillä sivuilla ja opin kaikkea hyödyllistä ja turhaa:)
 5. Yhden bodyn oon matkamuistona ostanut.
 6. Ei olla kerrottu kenellekkään että yritys on alkanut. Onneks täällä saa hehkuttaa! Parille parhaalle kaverille olen sanonut että ens loppukeväästä/alkukesästä voitais alkaa yrittää.
 7. Minä 24, mies 25, ensimmäistä kuumeillaan.
 8. Meillä näin: Minä kroonisena vauvakuumeilijana heitin miehelle eräänä päivänä, että miten olis tehtäiskö vauva? (Aina silloin tällöin miehelle puoliksi vitsillä tätä kysymystä heittänyt) ja odotin tähän vakiovastausta että "ei nyt vielä, hoidetaan nyt muut asiat ensin". Mutta mies yllättikin minut ja sanoikin että mikäs siinä. Sovittiin, että odotetaan sen verran, että työt varmistuu ja lopulta kun asiat alkoivat olla selviä, oli miehelläkin jo pientä vauvakuumetta havaittavissa. Oli kyllä aika mahtava tunne tuo kun toinen ilmoittaa olevansa valmis:)
 9. Tässä kierrossa ovisplussa kp 17/? Yleensä kierrot ollut 28 päivää. Tosin viime kierrossa epäilen ovuloineeni jo kp 11, mutta silloin en tehnyt testiä, joten varmuutta ei ole...