Hansuli

Jäsen
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Hansuli

  • Rank
    Tavis
  1. Mun issias alkoi 3 viikon hermosäryllä vasemmassa jalassa enkä (hölmö) tajunnu, että kyseessä oli selkävaiva, kun selkä ei ole koskaan krakannu. Kannoin muuttokuormia & varastokamaa, rv 15-17. Kun en sitten päässy enää kääntämään kylkeä yöllä tai ylös sängystä aamulla, menin lääkäriin. Onneksi menin, koska seuraavaksi oli ihan sama missä asennossa olin, niin kipu oli jotain ihan järkyttävää. Nyt on siis 7.viikko issiasta menossa ja 3 viikkoa olen ollut saikulla, nyt rv 21. Mulle auttoi ensin kipuun McKenzie-fyssari, joka opetti miten tyynyillä tuetaan selkä oikeaan asentoon lepoajoiksi. Ihanaa, sain vihdoin uniasentoja - taivaallista! Sen jälkeen pikkuhiljaa enemmän ja enemmän paitsi lepoa myös pieniä pyräydyksiä kävelyä, sitten sauvakävelyä, selkäjumppaa, "tavis-fyssarilla" hermon avausta sekä kiropraktikolla käynti (kirop oli ihan ok, mutta ei sopiva hoitomuoto jatkon kannalta mulle, kun en tykkää niksautteluista ollenkaan). Kylmäpussi kankussa auttaa kipuun tosi hyvin! Kyllä tässä parempaan suuntaan ollaan menossa, mutta onpahan ärsyttävä issias! Ajattelin, että kun tämä tästä helpottaa, haluan (ekaa kertaa elämässä) kunnon hierojalle. Tuntuu, että etenkin jalka, mut koko kroppa, on väsynyt kipuun ja kunnon rentoutus tuntuis ihanalta. Jos tää ei mene ohi, otan seuraavaksi avuksi kalevalaisen kansanparantajan. Muutama kaveri on sieltä löytänyt odotusajan issiakseen apua, ja hoito on enemmän kropan läpikäyntiä kuin radikaaleja nikasutuksia kuten kiropraktikolla. Kiitos tän ketjun jaetuista ideoista! Taidan seuraavaksi kokeilla roikkumista :tender:Tsempit kaikille!
  2. Kiitos tästäkin!
  3. Kiitos Låla! Käväisenpä fyssarilla ennen ostospäätöstä niin ei tuu ostettua ihan pieleen kenkiä.
  4. MBT-kengät... Mistä ja millaiset ja onko MBTt hyvät odotusaikana? Olisi ihana kokeilla, kun moni ei-odottava kehunut. Voisi auttaa vahvistamaan selkää odotusaikana?
  5. Täällä kans kahdet H&M pillifarkut. Tosi kivat, ihanan pitkä tuubi yläosassa, riittää koko masun päälle.
  6. Kiitos Martta88! Käynpä uudelleen sen nivaskan läpi, jos löytyisi sieltä ohjeita
  7. Kiitos masutuubi-vinkeistä! Onko jotain hyvää kestävää merkkiä, jota kannattaisi kokeilla?
  8. ^toi on ehkä paras ja rehellisin myynti-ilmoitus ever
  9. Leggarit & pitkät paidat menee vielä normikokoisena, tosin, onneksi niissä on megakorkea vyötärö niin saa istuessa vedettyä resorin mahan yli Mutta kyllä tässä täytyy mammahousuostoksille lähteä, kun alkaa löysätkin kotihousut käydä kireämmiksi. Viikkoja takana 14+6. Pari mamma-mekkoa kävin talveksi ostamassa, varulta jo kokoa isompana, niin mahtuu masu talvellakin mekkoon. Ajattelin muutamista housuista tehdä tuubiyläosalliset ihan itse. Onko kukaan muu kokeillut samaa? Meinasin leikata vyötäröltä housua pois ja ommella tuubin vyötäröksi. Saisi kunnon pitkän tuubin, kun monissa kaupan housuissa on onnettoman lyhyt tuubi.
  10. Voi kun hyvä että tästä on taas puhetta! Ajattelin olla ottamatta, kun en ole koskaan rokotetta tarvinnut aikaisemmin. Koulussa kun on töissä, tauteja tulee ja menee koko vuoden. Mutta Linea, sait miettimään, että nyt odotusajalla asia on vähän toisin...
  11. Millaisia olisi odotusajan hyvät jumpat vatsa-&selkälihaksille? Nyt mennään 14+6 viikolla ja masu kasvaa. Kovin on taipumusta selällä lähteä kaarelle, joten kaipaisin vinkkiä, että miten ehkäistä selkäkivut jo tässä vaiheessa.
  12. Yksi käyttönimi, mutta 3 nimeä - niin meillä mennään, kun halutaan, että nimessä näkyy vähän sukua taaksepäin. Yksi nimi tulee kutsumanimeksi, yksi papoilta (samannimiset ) ja yksi isopapalta. Pituutta tulee, mutta eihän arjessa käytössä kuitenkaan kuin tuo yksi (lyhyt) kutsumanimi ja loput sitten mukana olemassa
  13. Ajattelin tilata kunnon brodeeratut "meijän paras pappa" pyyhkeet. Ei oikein oman käden jälkeä niissä näy, mutta ainakin tosi käyttökelpoisia ja esim. uimahallissa erottaa hyvin oman pyyhkeen
  14. Olisi kerrankin mahdollisuus tehdä puutyöluokassa ihan ohjatusti kaikenlaista jouluksi tai joululahjaksi. Mutta oma pää lyö ihan tyhjää... Ainoana tuli mieleen ulkotulen pidike (raudasta, siis jossa pitkä varsi maahan ja sitten joku koppaosa tulelle) ja sitten jotain jouluista rekeä ulkokukille tai havuvaloille. Lapsi ei kyllä näihin pääse mukaan, mutta laitan nyt silti kyselyä tänne kun käsityöihmisiä selvästi listalla En ole netistäkään oikein löytänyt hyviä vinkkejä puu/metallitöihin. Siis olisiko vinkkiä?