Rune

Aktiivijäsen
  • Content count

    359
  • Joined

  • Last visited

About Rune

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kyllä,olette oikeutettuja kotihoidontukeen jos lapsi ei kunnallisessa hoidossa ole. sinulla on myöskin mahdollisuus joustavaan hoitorahaan,jos työtuntisi on max 22,5/ kk. Meillä on siis näin,että molemmat oltiin viime kuuhun asti vuorotöissä ( nyt mies päivävuorossa ja itse teen sitten iltoja pelkästään). Mies saa kotihoidontukea ja minä tekiessäni maksimissaan sen sallitun tuntimäärän kuukautta kohden,saan joustavaa hoitorahaa. Eli siis yksi vanhempi ei voi saada molempia,mutta samaan talouteen se onnistuu. Meillä 2 v poika ja maaliskuussa tulossa toinen lapsi ja helmikuuhun mennään näin Tuo joustava hoitoraha on vasta viime tammikuussa tullut uudistus,kannattaa tutustua KELAn sivuilla Äitiysrahan saat halutessasi joko laskettuna viimeisen 6kk tulojen mukaan tai sitten jos vanhempi lapsi on vauvan syntyessä alle 3 v,niin saat saman rahan kuin esikoisestasikin Toivottavasti osasin edes pikkusen auttaa epäselkeällä selostuksellani
  2. Esikoisesta oli iha selvä poikamaha ja poika tulikin. Nyt vaikka ei mitään masua paljoa vielä olekkaan,vatsa ihan eri mallinen saa nähdä,kumpi tulee. Äidillä ollut veljestä selvä poikamaha ja meistä tytöistä taas tyttömahat
  3. Mulla on ainoastaa kokemusta urban ridereistä,joten en osaa tuulianna auttaa. Onko se nyt tosiaan niin,ettei tota duoseattia saa enää mistään? Käytettynäkään en löytänyt kun yhden ja sekin väärän värinen
  4. ok. kokeilen tuota..kiitos iguana
  5. Pystyykö tota Urban riderin jalkasuojaa ollenkaa käyttämään jos ratasosa asennettu kasvot työntäjään päin? Aikani tossa pyörittelin,mutten löydä mitään kohtaa johon sopisi. Netistä yritin kattella ja näyttäs olevan aina kiinnitetty tohon runkoon,mutta tämä onnistuu vain kasvot menosuuntaan asennetulla penkillä.
  6. Sain jo huudettua käytetyt Peg Peregot huutiksesta ,mutta kiitos kuitenkin Vilma
  7. ^Kiitos Pitääpä huomenna saada aikaiseksi soitella sinne vaikka,kun sivuilla ei ainakaan ollut tarjolla mitään.
  8. Muutaman päivän netissä kahlanneena mun on pakko nostaa nyt kädet pystyyn ja kysyä viisaammilta. Eikö todella missään Suomen verkkokaupassa myydä Peg Perego Si matkarattaita??Onko se lopetettu, mallin nimi vaihdettu vai mikä mahtaa olla? Niitä Pliko p3-merkkisiä kyllä näyttää olevan,mutta silmää miellyttää enemmän tuo si-malli . Ulkomaisesta nettikaupasta kaveri joskus tilasi kaukalon ja oli sellasta vääntöä,etten halua lähteä niistä tilailemaan.
  9. Meillä Mutsy Urban Rider:it uutena ostettuna 720e
  10. Raskausviikolla 37+4,spontaanisti supistuksilla.
  11. Aamuyöllä alkoi aika tarkalleen tasan klo 2 supistukset. Illalla n.puoli 8 oli poika pihalla
  12. Ei niin mitään. Illalla oli ehkä tuntevinani yhden supistuksen,mutta kun uusia ei kuulunut en ollu varma oliko kuitenkaan supistus vai mikä. Aamuyöllä sitten alkoi kuin tykin suusta säännölliset supistukset.
  13. Olin ajatellu etukäteen,etten epiduraalia ottaisi.Kummasti kyllä kun kätilö sitä sitten ehdotti,mieli muuttui Kolme kertaa jouduin tosin laiton kestämään,kun ekat kerrat lirahti verta sinne letkuun..Mutta kun oli paikoillaan,auttoi mulla kyllä ihan täydellisesti. Mies pääsi siitä sitten lähtemään kotiin koiraa viemään ja mä nukuin kuin tukki sen tunnin..
  14. ^^ Veljen muksulla on juuri tuo valkoinen keinonahka kuosina eikä ole kyllä kahdessa vuodessa kärsinyt tippaakaan. Jopa se ratasosan pehmeä istuinkangas on helppo pitää puhtaana.
  15. Eli mitä selvisi rakenneultrassa? Käytiin tänäaamuna,joten rv 21+5 kasassa. Pikkuinen näytti kaikinpuolin hyvin kehittyneeltä ja hyvinvoivalta. Painoa oli kertynyt 455g Jänskättikö? Ihme kyllä,ei jännittänyt läheskään niin paljoa kuin np-ultra,vaikken mitään liikkeitäkään ole istukan sijainnista johtuen tuntenutkaan. Oma äitini tosin oli kuulemma ravannut koko aamun vessassa ja kytännyt kelloa ahdistuksissaan. Selvisikö sukupuoli? Sukupuoli ei selvinnyt. Muuttuiko laskettu aika? Laskettu aika pysyi samana.