mymmelix

Jäsen
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

About mymmelix

  • Rank
    Tavis
  1. Joko tämä olisi ovisplussa vaikka viiva onkin vain osittain (reunasta) kontrolliviivan vahvuinen?
  2. Tässä dpo 10 ja 11 (alempi). Mua hämää nyt tuo pregcheck. Olen aiemmassa raskaudessa kaksi vuotta sitten saanut viivan samantien näkyviin näillä dpo:illa ja nyt se tulee vasta viiveellä (vaikkakin melko pian). Samoin mielestäni testit ovat selvästi vahvistuneet ja olen saanut tasavahvat viivat melko pian plussaamisen jälkeen mutta nyt nuo ovat vielä kovin kaukana siitä :/ Toki pienet dpo:tkin mutta mietin vaan että ovatko testit muuttuneet vai tietääkö tämä huonoa raskauden jatkumisen kannalta...
  3. Hups! Jokohan näkyy
  4. Dpo 9 ja iltapäivällä tuli tällainen Pregchekin liuskaan...
  5. Sama täällä!
  6. Itseni tuntien on parempi jättää doppler hankkimatta. Toki olisi sydänääniä mukava kuunnella kotonakin, mutta luulen, että panikoisin vaan, jos en heti saisi kuulumaan.
  7. Älä huoli tuosta mitasta, ihan hyvältä se kuulostaa! Millipeliähän tuo on ja pienetkin mittavirheet voivat tehdä usean päivän heiton.
  8. Mulla spontaani km rv 8+0 joulukuun alussa. Joulukuun lopussa tuli uusi plussa.
  9. Femedassa olen käynyt sekä Fredrikalla, että Larkio Miettisellä. Frederikalla maksoi 90e ja Larkio-Miettisellä 60e. Frederikasta pidin enemmän, vaikka olen lukenut paljon hyvää myös jälkimmäisestä.
  10. rv 3+1 sain haamun Pregcheckiin, jota pidänkin yhtenä parhaista testeistä. Rv 4+3 tuli digiin sitten jo 3+
  11. Uudessa raskaudessa rv 7+1 koko 10mm ja rv 9+1 24mm. Paremmalta näyttää siis tällä kertaa
  12. Mollamaija22 suosittelen käyttämään samaa testiä, jos viivan vahvistumista tahdot seurailla (nimimerkki "kokemusta on"). Itselläni tuo Pregcheck näytti samana päivänä hienon plussan kun David20 vielä haamuili.
  13. Minulla ultrassa rv 6+6 alkio 3,2mm, joka vastaa viikkoja 5+. Ultraaja antoi 50/50 mahdollisuudet ja valitettavasti meillä ei ollut onni myötä.
  14. NO nyt on omakohtaistakin kokemusta, eli ovulaation tikutin tänään kp 19.
  15. Mulla tuli spontaani rv 8+0 ja kohtu ultrattiin tyhjäksi tätä kolmen päivän päästä. Tänään kp 12 kokeilin ovulaatiotikkua ja kovin oli himmeä vielä. Yleensä ovis ollut kp 14.