selja

Aktiivijäsen
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About selja

 • Rank
  Tavis
 1. Kurjaa Ella että sulla oli noin huono kokemus. Otitko särkylääkettä ennakkoon? Mä otin yhden buranan tuntia ennen ja sit vielä puoli tuntia ennen varmuudeksi toisen. Ja mulla se ei sattunut yhtään, vähän ehkä nipisteli jossain vaiheessa mutta ei ollut paha ollenkaan.
 2. ^^ Ihan selkeät viivat kahdessa alimmassa! Onnea!
 3. Kyllä mäkin näen molemmissa viivat. Onnea Kärpänen!
 4. Mä toivoisin kolmea, mies kahta. Vielä ei tosin ole yhtäkään, jotan paras aloittaa toivominen siitä yhdestä.
 5. Marsa, mulla kans pillereitten lopettamisen jälkeen menkat on olleet selvästi lyhyemmät ja niukemmat. Pillereiden kanssa kesti se 6-7 päivää ja nyt mitä kahdet menkat ollu pillereiden jälkeen, niin ne on kestäneet 3-4 päivää ja paljon niukemmat. Ja menkkakipuja ei ole juuri lainkaan! Ja Rouva 7/2011, olen huomannut ihan saman hiusten rasvoittumisen suhteen...
 6. ^^ Sama täällä.
 7. Doremifa, mä söin myös Diane Novaa, melkein 10 vuotta.
 8. Mun mies sano eilen, et "pitäskö sun nyt käydä syömään niitä raskausvitamiineja?" ja "sun pitäs sit seksin jälkeen käydä sillain jalat ylös, aattelin et kävisit tohon pää/hartiat lattialle ja jalat sängylle"!
 9. Doremifa, mä söin myös pillereitä aknen hoitoon ja pelkäsin todella mitä iholle käy kun lopetan pillerit. Nyt on neljä kuukautta takana pilleritöntä elämää, eikä akne ole tullut takaisin. Ainakaan vielä... Itseasiassa kasvojen iho on jopa paremmassa kunnossa. Ennen varsinkin talvella iho oli todella kuiva! En sitten tiedä johtuuko pillereistä, vaiko leudosta talvesta...
 10. Me ei olla kerrottu kellekään, että vauvalle on annettu lupa tulla. Mä en ehkä jaksais sitä, että kaikki (tai kaikki kelle kertoo) sitten koko ajan kyselis et "no, joko?" Ja jos mun äiti sais tietää, ni se olis varmaan pahin! Sillä on meinaan sellanen mummokuume että! Miestä piti taas yks päivä muistuttaa, et ei sit kerrota kellekään. Se kun on sellanen hölösuu. Mut sen takia varmaan täällä roikunkin, kun muille ei olla kerrottu.
 11. Mulla tuli pillereiden lopettamisen jälkeen hirvee makeanhimo! Aiemmin en oo ollut kovinkaan perso makealle, mutta yhtäkkiä teki tosi useesti mieli jotain makeeta. Pari kiloa sen myötä taisi tulla lisää, mutta nyt on jo makeanhimokin helpottanut, onneksi! (lopetin pillerit n. kolme kuukautta sitten) Mutta ei nuo pari kiloa mua haittaa, niin paljon muita positiivisia vaikutuksia!
 12. Satunnaisesti molemmat, lähinnä jos ollaan viihteellä. Tosi tyhmä tapa, joka kyllä lopetetaan heti kun/jos plussa pärähtää. Voisi kyllä lopettaa jo nyt...
 13. Enpä ole tälläistäkään tullut ajatelleeksi... aina oppii uutta. Jos/kun jossain vaiheessa tärppää, jatkan varmaan samaan malliin kuin nytkin. Asiakaspalvelutyössä kuitenkin olen ja joka päivä töissä tulee meikkiä käytettyä, hillitysti tosin.
 14. Mun äiti on kans säästänyt aika paljonkin mun ja pikkusiskon vanhoja leluja. Toivottavasti saatas ne vielä joku päivä käyttöön.
 15. Tämä on kyllä hyvä lista! Näin uutena kuumeilijana olen ollut monesti aivan pihalla noiden lyhenteiden kanssa, mutta nyt selkisi moni asia, kiitos!