mOmma

Aktiivijäsen
 • Content count

  1084
 • Joined

 • Last visited

About mOmma

 • Rank
  Addikti
 1. Onko Anna Abreusta tietoa? Noita kuvia kun katselee Vain Elämää-konsertista, näyttäis pieni vatsa olevan? Voi kyllä hyvin olla tuolla paljettihamekin
 2. ^ei ole meiltä ainakaan aiemmin hintaa peritty kun ollaan Lontooseen lennetty Norwegianin lennoilla. Rattaat pakettiin, omien maksettujen laukkujen lisäksi on välillä ollut lapselle oma pieni laukku (sen 5kg) mukana. Mutta omat rattaat kärsivät viime kerralla, runko vääntyi jotenkin (huomasin sen vasta kotona muutaman päivän jälkeen) ja samalla kuljetuslaukkukin oli mennyt rikki (ihan kuin olisivat raahanneet asfaltilla laukkua), kangas oli kulunut puhki (uusi laukku). Mutta siis airshell.com tai vastaava osoite vuokraa kovia laukkuja, sillä monien sivuilla on, että vain kovissa laukuissa olleet rattaat korvataan vahingon sattuessa. Eli ne suojapussit on vain likaa varten.
 3. Osaako joku sanoa toimittaako tuo practicalpunschair Suomeen Phil&Teds osia myös? Muutamaa tarviketta olisin vailla. Ne joilla on P&T niin mitä teillä on vaunuissa lämmikkeenä? Eteen menee varmaan lämpöpussi mutta entä taakse? Onko kellään kokemusta tästä; http://lekmer.fi/lapset-ja-vauvat/lastenvaunut-ja-tarvikkeet-lastenvaunuihin/lampopussit-taljat-ja-istuintyynyt/cab-on-suojapeite-tuulenpit%C3%A4v%C3%A4-pilkullinen
 4. Samaa katselin! Samaa katsoin mutta myös sitä, että istuin ei ollut isofixeillä kiinni jolloin pääsi heilumaan. Eli oisko päätelmänä tässä, jos ostaa palkki-istuimen se kannattaa olla isofix? Osaako joku kertoa mulle Cybex isis-fix, Cybex pallas-fix ja pallas 2-fix eroja? Myyjältä yritin kysellä mutta kauppas vain tuota pallas 2-fixiä (erona paranneltu sivutörmäyssuoja). Saksasta oisin tilaamassa. Isis olisi 150e, pallas fix 190e ja pallas 2-fix 230e.
 5. Meillä Donkeyt off white-kankaalla ja kyllähän niihin lika tarttuu mutta lähtee koneessa puhtaaksi. Mä tein vaihdoksen ja meni ostaman P&T Navagatorit. Donkeyt joutaa nyt myyntiin, kyllähän ne vuoden todella aktiivisesti palvelikin mutta rattaiden tarve muuttu (ja hieman vaihtointoakin) joten kokeillaan noita
 6. Mistä kannattaisi tällä hetkellä (ulkomaat) P&T varusteita. Navigatorit tarttui mukaan kaupasta mutta sadesuojat oli loppu. Joten tuplasadesuojaa, sitä laukkua aisaan ja ehkä vara kuomu.
 7. Itse suosittelen myös vaihtoehtohoitoja. Kävin toisen raskauden lopussa akupunktiossa päänsärkyihin ja kun kerroin liitoskivuista hän akupunktion aikana käsitteli lantion aluetta gua sha-kammalla ja se todella auttoi! Harmitti vain, etten aiemmin ollut tajunnut tuota.
 8. Jäi asia sen verran vaivaamaan, että oli pakko kysyä päiväkodista. Ja todellakin, heillä ei siellä ole herkkuja. Aikaisemmin niitä on ollut mutta nyt niitä on vähennetty todella paljon. Tänään oli ollut välipalaksi vispipuuroa. Mehuista en tajunnut kysyä, koska ne ovat meillä kiellettyjen listalla ( paha mansikka-allergia, eikä mehuista aina tiedä mitä sisältävät).
 9. ^onko teille tulossa jotian vanhempainiltaa josta asiasta voisi kysyä` Oma kokemukseni on pienestä ryhmäperhepäiväkodista muutamalta kuukaudelta mutta ymmärtääkseni heillä välipalat on kiisseliä, vihanneksia, voileipäkeksi/näkkäriä. Kerran ollut mustikkapiirakkaa. Meillä vanhempainillassa joku kysyi onko edelleen voimassa sääntä ettei saa tuoda mitään synttäreille - ja oli edelleen voimassa. Eli tuolla lapsen synttäreitä voi juhlistaa esim. viemällä ilmapalloja mutta ei mitään syötävää.
 10. Niistä turvakaaren suojuksista; Addbaby tekee niitä myös ja niitä saa tilattua esim. Lekmeristä. Vauvatalo Johanna on myynyt niitä myös.
 11. Mäkin oon ihmetellyt, kun ei aina mene vaakatasoon mutta työnnänkin niin korkealta että aisaa pidentämällä menee. Ohjeita en ole myöskään lukenut... Mutta hullua myydä vaunut niin, että molemmat menee vaakatasoon Mutta joo, puoli-istuvassa meilla muutenkin nukutaan paitsi nuorempi. Muutenkin edellinen runko tuli 9/12 meille, vaihdettiin uuteen 1/13 ja edelleen ongelmia sen kanssa. Mono muodossa tuntuu, että toinen aisa on alempana eli jotenkin antanut periksi? Muilla tälläistä ongelmaa? Kun en jotenkin usko, että vaihtaisivat enää kolmanteen runkoon. Ja välillä renkaat ovat vähän vinossa? Eli kuluu enemmän sisäkaarelta kuin ulkoa???
 12. Apteekista saa myös puuduttavaa rasvaa, jos näyttää siltä, että pitää poistaa. Jos menis sitten helpommin.
 13. ÄH, pelkään esikoisella herpes-tartuntaa. Oltiin siskon luona heinäkuun lopussa, sanoivat että heidän esikoinen oli kaatunut ja lyonyt nenänsä. Ja nyt viime viikonlopuksi vietiin lapset sinne hoitoon, niin ihan ruvessa koko nenä, sierametkin ummessa! Siskolla oli herpeslaastareita, joilla pyysin suojaaman nenän, koska oli sovittu meno eikä sitä voinut perua (näin jälkikäteen olisi vain pitänyt!) Mutta nyt huomasin illalla pojalla punaisen, tarkkarajaisen läntin nenässä. Peitin nyt normilaastarilla kun muuta ei ollut. Omat ruokavälineet ja pyyhkeet on mutta kun tuo nuorin on siinä iässä, että laittaa kaiken suuhun. Saanko mitenkään suojattua tuota kuopusta?
 14. Meillä Donkeyt, enkä ole keksinyt ratkaisuja noihin. Rasvausta olen yrittänyt mutta ei auta. Huutiksessa myydään Donkeyta, niihin on tulossa uusi runko (Bugaboo lähettää). Ostettu samoihin aikoihin kun meidän ja mietinkin mitä tuo vika voi olla. Tietääkö kukaan? Siis meidän runkohan on jo kerran vaihdettu mutta kesä aikana olen huomannut, että aisan oikea puoli on koko ajan alempana. Ei haittaa, koska voi säätää ns. vinoon mutta mietityttää mistä voisi johtua.
 15. macadamia, jos oot facessa niin sinne tuli just myyntiin melko edullinen been uv-kuomu, https://www.facebook.com/groups/150118905145897/