mea4

Aktiivijäsen
 • Content count

  1353
 • Joined

 • Last visited

About mea4

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Meillä koulumatka on vajaa 100m. Välillä houkuttaisi muuttaa isompaan kotiin muualle mutta juuri tämän mahtavan lyhyen matkan vuoksi ei viitsitä tästä pois lähteä.
 2. Esikoinen 40+6. Synnytys alkoi spontaanisti supistuksilla. Toinen 39+5. Synnytys alkoi spontaanisti supistuksilla. Kolmas 40+3. Synnytys alkoi lapsiveden menolla. Neljäs 40+3. Synnytys alkoi lapsiveden menolla.
 3. Ilmoitetaas tännekin, eli meille syntyi suloinen poikavauva maanantaina 14.4, rv.40+3. Mitat 52cm ja 3572g. Synnytys oli nopea ja raju (kuten edellisetkin) mutta kaikki meni onneksi loppupeleissä hyvin ja pääsimme toiveidemme mukaan kotiutumaan vauvan ollessa 6h ikäinen. Lääkärintarkastus on huomenna.
 4. Tulin lueskelemaan näin lasketun ajan lähestyessä. Jotenkin tuntuu hyvin epäuskottavalta että synnytys voi käynnistyä milloin vain. Tuntuu että tämä menee yli lasketun ajan ja paljon.. 39+5
 5. Oi, onnea Sisse!!
 6. Mielenkiinnosta kyselen että millä raskausviikoilla teidän lapset ovat syntyneet? Onko ollut paljon eroa? Meidän tytöt ovat syntyneet 40+6, 39+5 ja 40+3 joten saa nähdä haluaako tämä neljäs tulla maailmaan myös lähellä laskettua aikaa vai ei...
 7. Esikoisen aikaan koin turhaksi lukemiset sekä omat alushousut. Verkkohousuilla läksin kotiin kun ne olivat niin hyvät paksun siteen ja tikkien kanssa. Seuraavilla kerroilla en noita tavaroita ole mukaan ottanut enkä niitä kaivannut.
 8. Täällä onkin noista allergialääkkeistä jo vastattu mutta tulin myös sanomaan että ainakin loratadiini on sallittu raskauden aikana (tieto tarkistettu sekä apteekista että teratologisesta). Itselläni todella pahat allergiat eikä paikallisvalmisteista mitään hyötyä joten viimeisin kuukausi on säännöllisesti antihistamiinia napsittu.
 9. Me asutaan 100-neliöisessä 2-kerroksisessa rivarissa ja ainakin vielä hyvin mahdutaan. Ei olla oikein okt ihmisiä, ei siis sellaisesta edes haaveilla, tykätään enemmän matkustaa ja siihen laittaa ylimääräiset rahat.
 10. Ajattelin jakaa positiivisen kokemukseni eli nyt menossa neljäs raskaus 38.viikolla eikä koko raskauden aikana ole tähän mennessä ollut yhtään emätintulehdusta! Tosiaan edellisissä kolmessa oli jatkuvia tulehduksia ja vaikka tässäkin raskaudessa on valkovuoto ollut todella runsasta, on ilman tulehduksia selvitty.
 11. Tämä on vähän ot mutta tuli tuosta sukupuolen toivomisesta mieleen. Meillä kun on 3 tyttöä niin ns. puolitutut ja sukulaiset joiden kanssa ei paljoa olla tekemisissä (ja jotka eivät meitä niin tunne) ovat kommentoineet jo kolmannen synnyttyä että "te varmaan haluatte vielä neljännen jos saisitte pojan". Ja tuo on niiiin raivostuttanut meitä miehen kanssa kun jokainen lapsi on erikseen toivottu emmekä neljättä ruvenneet yrittämään sen vuoksi että saisimme pojan. Itse voin myöntää että haaveilin neljännestä tytöstä eikä miehelle ollut yhtään väliä sukupuolella, niin tottunut hän jo on 3 tytön isänä. Mutta, näitä kommentteja tulee, ja olenkin jo mestari vastaamaan "olemme onnellisia että meille tulee vauva" silloin kun joku onnittelee meitä tulevasta pojasta.
 12. Mukana täällä, kiitos suzie ketjun perustamisesta! Jospa minäkin jotain esittelyä: meidän perheeseen kuuluu 3 tyttöä (-07, -09 & -11) sekä huhtikuun alussa syntyväksi odotettava pikkuveli! Kolmen tytön jälkeen tuntui suurelta shokilta rakenneultrassa kuulla että poika on tulossa mutta ei siis yhtään vähemmän ihanalta kuin tyttöuutinen olisi ollut! Tällä hetkellä on mies työmatkalla ja tulee vasta perjantaina ja ta-daa, sunnuntai-iltana iski nuorimmaiseen kova kuume jota aluksi epäilin influenssaksi mutta nyt vaikuttaisi jo menevän häneltä pois. Vanhin lapsista sairastui eilen ja tänään sitten minä. Olo on aivan järkyttävä vaikka kovaa kuumetta ei ole minulle tullutkaan. Kotidopplerilla on vauvan sykkeetkin olleet korkeammat (180 luokkaa) johtuen varmasti omasta taudistani. Neuvolaan soitin ja pyysivät näytille mutta kun en sängyn pohjalta jaksa nousta niin en kyllä kävelläkään 1km matkaa neuvolaan kolmen lapsen kanssa! Onneksi on tuo doppleri ja vauvan liikkeet tuntuvat niin seurailen tilannetta. Näin positiivinen ensimmäinen postaus minulta
 13. 10 metriä on matka ja yllätys, yllätys, kävellen sujuu matka Ollaan kyllä todella tyytyväisiä että lapset pääsivät tuohon päiväkotiin vaikka ei seuraavakaan päiväkoti olisi ollut kuin 1km matkan päässä (ja lähellä työpaikkaani).
 14. Jokaisen lapsen kohdalla ollaan jo raskauden keskivaiheilla päätetty nimi joka on sitten pysynyt. Vaihtoehdot on olleet sekä tytölle että pojalle.
 15. Onko kellään käynnistetty synnytystä edellisten synnytysten nopeuden vuoksi? Millä viikoilla käynnistys tapahtui?