Tara

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Tara

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mielestäni ei ole soveliasta udella toisten lapsisuunnitelmista lainkaan. Eri asia, jos toinen on todella tuttu ja keskustellaan muutenkin "kaikesta". Ei tämä mielestäni liity mitenkään siihen, ettei saisi vaikka työpaikalla käydä näyttämässä omaa lasta tai kertoa omista lapsista tms. Kyllä on ihan eri asia udella toisilta henkilökohtaisuuksia, kuin kertoa omista asioistaan muille tai tuoda vauvaa näytille töihin jne. Itse ajattelen niin, että ihmiset kyllä oma-alotteisesti kertovat tällaisista asioista, jos haluavat ne toisten kanssa jakaa.
  2. Meillä ainakin ihan normaalisti koko raskausajan loppuun asti. Paitsi ehkä hieman harvemmin kuin aikaisemmin, kun ei enää tarvinnut "yrittää". Synnytyksen jälkeen vasta alkoi kuiva kausi.
  3. Sniffer Junior&Baby -voidetta voi käyttää vauvoillekin.
  4. Meillä oli kaikki ok vielä 9+0 viikolla, mutta sitten h 12+5 löytyikin kuollut sikiö kohdusta. Syytä ei koskaan selviinnyt. Pienihän se riski on, mutta täytyy muistaa, että koko raskausaikahan on ennalta arvaamatonta aikaa ja mitä tahansa voi tapahtua vielä vaikka h 41. Pelottavaa, mutta totta.
  5. Tottakai imetin julkisesti, muuten ensimmäiset puoli vuotta oltaisiin vietetty neljän seinän sisällä. Imetin aina hienovaraisesti, niin ettei mitään näkynyt ulkopuolisille. Olen imettänyt ainakin ravintolassa, kauppakeskuksessa, muskarissa, odotustiloissa, ystävien luona jne.
  6. Meillä lapsen toiset nimet tulivat suvusta. Jos joskus tulee poika, varmaan hänelle toinen nimi tulee suvusta. Miehen suvussa kulkee parikin sen verran hölmöä nimeä, että niitä en suostu antamaan. Itselleni siis ok, jos nimet tulevat suvusta, JOS ne ovat muutenkin hyviä. En ymmärrä, jos annetaan joku omasta mielestä hölmö nimi vain siksi, että se tulee suvusta.
  7. Meillä 3-vuotias nukkuu öisin n. klo 19.30-06.30 ja päiväunet n. klo 12-14. Eli yhteensä sellaiset 13h/vrk. Riittävältä tuntuu meidän lapselle, mutta vähemmällä ei jaksaisi. Joskus päikkärit ovat kolmekin tuntia.
  8. Meillä pian 3-vuotias ei syö karkia, paitsi jos on sellainen tilanne jossa kaikki muut syö, nin sitten ei kielletä. Erikseen ei lapselle karkkia ole koskaan ostettu, eikä hän sitä esim. kaupasta osaa pyytää, kun ei ressukka edes tiedä mikä karkkipussi tai tikkari on. Varmaan toisen lapsen kohdalla sitten eri juttu.