maaemo

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About maaemo

 • Rank
  Aloittelija
 1. Kiitos infosta pikkuprinsessa. Kyllähän tosiaan ajattelin tilauksen sinne tehdä, huomasin myös että ne maxi-cosin adapterit oli loppu. Meillä ei missään lähiliikkeissä myydä näitä matkarattaita, mutta eiköhän sellaset adabterit saa sitten suomestakin tilattua jostain liikkeestä. Mielellään käytän 5€ alennuskoodin
 2. pikkuprinsessa iso kiitos linkistä. Miten en löytänyt kyseistä putiikkia vaikka käytin monta tuntia googlen parissa Oletko juuri kyseiset rattaat tilannut tuolta, en kerennyt enempää tutkia vielä sivuja, mutta saiko adapterit myös ostettua sieltä? Oletko laittanut sinne meiliä ensin vai pistänyt vain tilauksen menemään ja jäännyt odottelemaan pakettia? Entäs maksu? Kiitos jos jaksat vastailla.
 3. Meille on tulossa viimeinen ja neljäs lapsi. Hankintalistalla on manduca ja babybjörn sitteri. Kaukalona meillä maxi-cosi ja siihen nyt etsinnässä kivat matkarattaat.
 4. Asiaa tutkittuani, minusta tuo hobby hallin kiss+ on sama kuin moon kiss. Flac malli on uudempi ja siinä on säädettävä jalkatuki. Saksan nettikauppoja tutkiessa löysin flac mallia hintaa 174 + mahd. toimituskulut. Muksutallissa moon flacit olivat 219! Niin ja tuot moon kiss mallia oli alle 150€ Saksan markkinoilla ja hobbyhallissa sen 169€ tarjouksessa, että postikuluineen menee aika samoihin.
 5. Babywelt moon matkarattaat. Meillä on maxi-cosin capriofix kaukalo ja hakusessa matkarattaat johon kaukalon saa kiinni. Huomasin Muksutallin http://www.muksutalli.fi/kategoria/29/babywelt sivuilla kaksi mallia kyseisistä rattaista flac ja moon kiss, niissä ilmoitettiiin että niihin maxi-cosi sopii. Sitten hobbyhallin sivuilla on tällaiset https://www.hobbyhall.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Baby-Welt-Kiss-rattaat-ruskea/256216/83323/83320/83321 kiss + merkki ja siinä sanotaan että vain britaxin kaukalo sopii??? Osaako kukaan auttaa? Kovasti on baby jogger city minejä kehuttu, hinta hirvittää! JA sitten harkinnassa on ollut myös ihan perus emma matkarattaat, halvan hintansa vuoksi. Omaa ratastaustaa senverran että monet vaunut ja rattaat omistanut, mutta matkarattaista ei juuri kokemusta, koska olen aina pitänyt niitä rimpuloina. Timmyt ja ponyt löytyy tallista, joihin olen ollut tyytyväinen. Nyt tilanne on se että neljäs muksu tulossa ja autosta loppuu oikeesti tila, joten tarviin ne matkikset. Osa matkarattaista on samaa kokoluokkaa kasattuna mitä timmyt, eli pienemmät kiitos.