Martha83

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Martha83

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kirpputoreilta olen ostellut pikkuvaatteita mutta kaikki isot tavarat ja asiat aion hankkia vasta sen jälkeen kun lykästää! En kamalan paljoa uskalla vielä ostella ettei mies ihan arvaa kuinka paha vauvakuume mulla onkaan.
  2. 28 ja mies 27. Kovasti kuumeilen meille toista lasta.
  3. Alkuyöstä alkoi supistukset ja vasta seuraavana iltana oli neiti maailmassa ja piti vielä avustaa tulemaan. Olen todella kipuherkkä ja supistukset olivat minulle yhtä tuskaa!! Heti kun ne alkoivat, ne oli samantien säännölliset ja sitten tiheytyi koko ajan.
  4. Meillä se ei tiedä että kuumeilen. Itse se ei ilmeisesti kovastikkaan ainakaan kuumeile toisen lapsen perään mutta tuskin laittaisi pahakseen. Itselläni on kamala kuume ja olen salaa kirppareilta ostanut vauvanvaatteita jemmaan muutamia.
  5. Ihan parhaat ja mukavimmat vaatteet olivat miehen kulahtaneet ja vanhat t-paidat. Mahani kasvoi odotusajalla todella isoksi ja en halunnut hirveästi rahaa laittaa äitiysvaatteisiin. Ostinkin vain kirpputoreilta ne mitä löysin ja loput ajasta pukeuduin miehen vaatteisiin aina kotona.
  6. Lapsi oli 2 kuukautta kun alettiin käymään. Nyt 4-vuotias ja edelleen käydään.
  7. Puoli vuotta synnytyksen jälkeen tein huomion että kadonnut oli. Mutta en tiedä missä vaiheessa.
  8. Minä pelkään laivalla oloa. Kuullostaa tyhmälle koska en pelkää vettä mutta pelkään laivalla oloa sen takia että yöllä kun olen nukkumassa niin laiva uppoaa. Jo jos onnituisin selviämään panikoivista ihmisistä niin mitä luultavimmin en pääsisi kuitenkaan pelastusveneeseen vaan joutuisin pimeään, kylmään, mereen.