Katju

Aktiivijäsen
 • Content count

  1122
 • Joined

 • Last visited

About Katju

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 06/27/83
 1. Joo ja sehän tarttuu ennen kun ilmaantuu. Näpyt kun tulee niin on tauti jo pois menossa.
 2. Nii, tai edelleenkin hakea se digi.
 3. Ei mulla tainnu koskaan tulla yhtä paksua ja tummaa viivaa kun kontrolliviiva.
 4. Maallikon tietotaidolla väitän teidän selviävän hengissä. Jopa äidin
 5. Ontelosyylä?
 6. Nyt on 2,5 vrk kun suun kautta kuuri loppu. Tadaa. Klo 3 yöllä ja meillä valvotaan ja korva vuotaa taas. Ainut ero koko syksyyn että nyt ei ole kuumetta. Mut eihän tää nyt voi jatkuu tätä rataa edelleen. Voiko taustalla olla yllättäin puhjennu allergia? Vai mikä hitto tässä on ja millä tän saa loppumaan?
 7. Joo me seuraavana päivänä mentiin. Taas imuroitiin korvia. Saatiin myös kuuri suun kautta. Seuraavana päivänä jo kuume alko laskee ja sitä seuraavana ei ollu enää Viljely noista korvista otettiin. Näytteessä normaalifloora, ehkä vähäistä kasvua. Eli ei bakteeria? mistä se märän määrä ja kuume johtu? Ja kun talttu kuitenkin kuurilla suun kautta?
 8. Kuinka nopeasti putkikorvan tulehduksen pitäisi talttua tipoilla? Meillä vuoto vähentyny, mutta neidillä kuumetta 38,5-39 edelleen. Torstaista ollu. Pienemmällä taas alkoi perjantaina kuuri korvatulehdukseen ja edelleen on kuume 39.
 9. Meillä paukkas yhtäkkiä viime to-pe välisenä yönä kuume. Oli korkea eikä pysyny alhaalla lääkkeilläkään. Lääkärissä löytyi korvatulehdus. Meillä siis ei tätä ole ollut. Mun mielestä helle voi nostaa kuumetta. Seurailisin ja kattoisin onko lääkityksellä vaikutusta. MUTTA: Eikö tuo määrä pronaxenia ole liikaa? Teelusikallinen on 5 ml ja kaksi lusikallista 10 ml. Annostusohjeen mukaan 9 ml annos on 45-49 kg painoisen lapsen.
 10. Tai jos epäilyttää niin saisko hotellia vaihdettua vielä huoneistohotelliksi?
 11. Laivoista tuli mieleen, että me oltiin tässä hetki sitten Tallinnan päiväreissulla Z-line Jule Twin rattailla. Tuplat siis. Laivana tallinksiljan superstar ja hyvin mahtui kulkemaan! Olin varautunu että tällätään itsemme johonkin nurkkaan kauhean jonottelun jälkeen mutta ei. Hyvin meni. Joskaan kauheesti leveemmät tuplat ei varmaan toimi. Nää on näppärän kapeet kuitenkin. Nyt ollaan 6.5 lähdössä Serenadella Tukholmaan. Saa nähdä miten onnistuu. Hyttinä promenade ja mukaan tulee kahet rattaat. Toiset pienemmät ja toiset Emmaljungan Scooterit. Kantoreppua ei oo niin täytyy noilla pärjää laivalla. Laivalla onneks isompi kävelee tai tarvittaessa seisoo seisomalaudalla että ei tarvi siel kulkee kaksilla. Mitähän kaikkea sitä pitääkään ottaa huomioon.
 12. Meillä käytettiin talkkia tai perunajauhoa. Riippuen kumpaa oli missäkin tarjolla En oo koskaan älynny tota ohjeistusta käyttää bepanthenia tai vauvaöljyä tms kun oman ajatuksen mukaan se hautoo enemmän. Yhtään siis kysyjää syyllistämättä koska tämä ohje on monesti tullut vastaan.
 13. Mä ootan messuja. Kahdet edelliset messut on mennyt raskaana lyllertäessä. 2012 osu lasketunajan kanssa yksiin ja viime vuonna raskausviikkoja oli n. 35. Josko sitä nyt jaksais kierrellä ja katella?
 14. Heräs kysymys kun jostain luin, että koneessa pitäis vauvan korvike olla 100 ml avaamattomassa pakkauksessa. Onko oikeasti näin koska eihän ton kokosissa niitä edes myydä?