Luppis

Aktiivijäsen
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

About Luppis

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kyllä voi. Mun molemmat synnytykseni ovat käynnistyneet kipeillä suppareilla enkä kummastakaan koskaan mitään limatulppia bongannut. Tsemppiä!
 2. Kopan mukana tulee kova sadesuoja, mikä oli musta ihan kätevä ja sitä pystyy vaivatta kuljettamaan mukana. Ne muutamat kerrat kun ollaan sadesuojia tarvittu, niin ollaan käytetty kopassa omaansa ja taaperolla istuinosassa sellaista Brion kaikkeensopivaa sadesuojaa.
 3. Mä en kanssa oikeen tykkää tosta vetoketjusysteemistä, muuten en kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa noista.
 4. Mulla haava tihuutti märkää toisesta reunasta, joka huomattiin jälkitarkastuksessa. Itse en tätä ollut edes huomannut, sillä mitään punoitusta tai kuumetta ei mulla ollut. Sain antibiootit (Kefexin) ja kontrolliajan parin viikon päähän. Kontrollissa haava oli jo täysin parantunut.
 5. ^ Todennäköisyydestä on paha mennä sanomaan, mutta molemmat lapseni ovat olleet virhetarjonnassa. Esikoinen saatiin ulos imukupilla ja kuopuksen kanssa päädyttiin kiireelliseen sektioon. Allekirjoitan myös toteamuksesi kivuliaista supistuksista virhetarjonnan takia ja samaa olen kuullut myös muilta "kohtalotovereilta".
 6. H&M musta tunika hautajaisiin
 7. Kiitos hyödyllisestä linkistä forgetmenot!
 8. Mulla on sektiosta kohta 3kk ja maha edelleen kosketusarka, joten ihan normaalilta kuulostaa mun mielestä.
 9. Easywalkereiden omistajat; minkälaista/merkkistä lämpöpussia olette käyttäneet vauvakopassa? Meiltä löytyy jo ennestään Ticketin ja Eisbärchenin pussit, mutta ovat liian muhkeita mahtuakseen sinne.
 10. ^ Synnytin Hyvinkäällä elokuun alussa ja viereisessä perhehuoneessa majaili äiti perheineen eli näin ainakin Hyvinkäällä
 11. ^ Suosittelen kyllä ehdottomasti hommaamaan vaunuihin talvirenkaat; niiden kanssa vaunuilla pääsee vaivattomasti eteenpäin vaikka minkälaisessa kinoksessa.
 12. Tuolla hihnalla saa myös kätsysti "lisäpituutta" vaunujen heijaamiseen kun yrittää nukuttaa vauvaa unille.