ikku

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About ikku

  • Rank
    Aloittelija
  1. Täältähän saa hyvin bongattua syömisvinkkejä.. Nyt menossa ry 7+1 ja tuntuu että varsinkin kaikki lämmin ruoka ällöttää. Hapankorpusta on tullut mun pelastaja.
  2. Mun oireitani ennen plussan tekemistä olivat alavatsan vihlaisut. Eli kun istuin vähän pidemmän aikaa paikallani ja lähdin liikkeelle niin aina vihlas jommalla kummalla puolella alavatsaa. Ihmettelin ettei mulla ennen sellaisia fiiliksiä ole ollut ja tein raskaustestin, joka sitten näytti plussaa. Mä tein raskaustestini rv 5. Nyt plussauksen jälkeen on pikku hiljaa hiipinyt pahoinvointia ja väsymys. Koko ajan on vähän sellainen "kestokrapula" olo. Kaikki ällöttää, välillä on ihan tajuton nälkä mutta kun avaakin jääkaapin oven, niin kaikki ruoka etoo. Kertaakaan en ole vielä oksentanut mutta katsotaan miten pitkään näin selvitään.. Myös rinnat on hieman arat.
  3. Me odotamme tällä hetkellä esikoistamme ja meillä kyllä tärppäsi tosi nopeasti. Lopetin e-pillerit syyskuussa, yhdet menkat ehti tulla ennen kuin tärppäs. Vähän ihmettynyt olo vielä, kun niin nopeasti onnisti. Pessimistinä kun oli varautunut yrittämään kuukausia/vuosia...
  4. Meistä ei kumpikaan haluaisi tietää tämän tulevan lapsen sukupuolta. Toisaalta kyllä haluaisin käydä 4D ultrassa mutta ehkä se pitää vaan jättää väliin. Mietin kyllä että voisiko sitä pyytää sensuroitua videota, niin että kriittisemmät kohdat olisi peitetty..
  5. Mä olen yleisesti ottaen todella herkkä ihminen.. Vielä ei ole mitään suurempia itkuja mistään tullut mutta uskon vakaasti että niitä vielä tämän raskauden myötä tulee useita.. Hauska lukea teidän muiden itkujen aiheita.
  6. Onnea Mirkkuli! Ollaan vissiin suurinpiirtein samoilla päivillä/viikoilla, kun mulla on tänään vissiin 6+2.
  7. Täälläkin yksi plussaaja lisää! Mun raskaustestin plussasta on kylläkin jo viikko mutta uunituore tapaus silti. Paljon onnea muillekin plussaajille!!!
  8. Täällä kanssa yksi alkuraskauden stressaaja ja uusi plussaaja.. Omien laskujeni mukaan nyt olisi menossa rv 6+2 eikä mitään sen suurempia oireita ole ainakaan vielä havaittavissa. Kovasti sitä toivoisi jonkinlaista pahoinvointia tms. todistetta tälle raskaudelle mutta ehkä sitä täytyy vaan olla vielä tyytyväinen kun ei mitään sen kummallisempaa vielä ole. Mulla on eka neuvola joulukuun 8.pvä ja varasin varhaisultran myös samalle viikolle. Eiköhän niiden myötä tämäkin odotus rupea konkretisoitumaan.