pipariina

Aktiivijäsen
  • Content count

    174
  • Joined

  • Last visited

About pipariina

  • Rank
    Aktiivi
  1. trina, kyllä minäkin näen viivan joka kuvassa. Eikä tarvinnut edes siristellä tai käännellä näyttöä!
  2. Minäkin näen teepannun testissä haamun! Toivottavasti lähtee vahvistumaan!
  3. ^ En ole uskaltautunut vielä testailemaan uudestaan. Vaikka raskausoireita kovasti onkin, niin kyllä se pelko on koko ajan persauksissa että menkat alkaa kohta..
  4. Pieta on ihan kiva, mutta en antaisi omalleni. Arvosanaksi 8-. Edit?
  5. Kiva että muutama muukin näkee jotain! Tosiaan, tuo kuva on melkoisen huono, ja luonnossa sen viivan spottaaminen ei ole ihan yhtä kovan siristelyn takana.. Jonkin verran skeptinen olen kyllä juurikin Kärpäsen mainitsemasta syystä, eli olen aiemminkin saanut CB:stä viivanpaikan enkä nyt ole ihan varma onko tuo sellainen. Toivotaan parasta..
  6. Menin tänään tekemään hätähousuna testin etuajassa. Omat silmäni näkivät haamuakin haamumman viivan, samoin mies. Otin sitten kuvan testistä, että mut voidaan täällä sitten palauttaa maanpäälle jos muut eivät siinä mitään näe. Voi olla viivanpaikkakin. Kuva on todella suttuinen, ja sen verran mitä viivaa tuosta näen niin näkyy paljon haaleampana kuin luonnossa. Uutta testiä joka tapauksessa huomenna putkeen. Elikkä kuva täällä: http://aijaa.com/0012210212609
  7. Bongasin kastetuista nimet Milda (n) ja Maximus (m). Mulle ainakin molemmat ihan uusia tuttavuuksia. Milda on omaan korvaan ihan kivakin!
  8. Tuo on kyllä kerrassaan ärsyttävää! Itse joskus menin mainitsemaan jollekin, että voisin antaa joskus tyttölapselle nimeksi Regina. Voitte vaan arvata mikä siitä vääntyi välittömästi, enkä enää voi harkitakkaan tuota nimeä siltä varalta että jollain muullakin siitä tulee kyseinen asia mieleen..
  9. Minä pian 19, mies pian 21. Esikoista kuumeillaan, mutta ei yritetä vielä.
  10. Oma BMI on 24, eli normaalipainoinen. Jokusen kilon pudotus olisi kyllä tässä tähtäimessä, ja paino onkin nyt pillereiden lopetuksen jälkeen lähtenyt tasaiseen laskuun.
  11. En oikein tiedä mistä keskustelusta voisin saada vastauksen kysymykseeni koskien valemenkkoja (haulla en löytänyt omaa keskustelua niistä), joten ehkäpä tämä aihe liippaa lähimpää. Lueskelin ketjua, ja huomasin että jotkut ovat tosiaan alkuraskaudessaan saaneet valemenkat. Kysymykseni kuuluu siis, että millaista tuo valemenkkojen vuoto on teillä ollut? Mulla on nimittäin sellainen tilanne, että mulla loppuivat menkat vasta viikko sitten. Kp12 on siis menossa, ja koko tämän ajan menkkojen loppumisen jälkeen alavatsassa on ollut tosi epätavallinen olo: välillä nippailee ja yleisesti ottaen on vaan sellainen painontunne päällä. Välillä tuntuu ihan siltä, että menkat alkaisi justiinsa, mutta sehän ei ole mahdollista. Joten mietin tässä, että josko nuo edelliset menkat olisivatkin olleet valemenkat. En nyt hirveästi pidä mitään toivoa yllä, mulla kun tuppaa mielikuvitus välillä laukkaamaan näissä asioissa vähän turhan lujaa. Nyt kuitenkin kiinnostaisi ihan yleisestikin tietää, millaisia vuotoja on valemenkkojen aikana ihmiset saaneet: onko ollut pelkkää tuhruttelua vai ihan oikeasti menkkoihin sekoitettavaa vuotoa.
  12. Hirmuisesti onnea kaikille plussanneille! Talviruusu todellakin sai kerrassaan ihanan synttärilahjan tänä vuonna.
  13. Kirpputoreilta tekisi mieli noukkia mukaan niitä ihanan pieniä, söpöjä ja edullisiakin vauvanvaatteita. Kuitenkin, koska ei vielä edes yritetä, niin oon nähnyt tarpeettomaksi ja turhaksi oman kuumeen lietsonnaksi ostaa mitään valmiiksi. Ja vaikka yritys olisikin jo alkanut niin sen verran oon taikauskoinen että tuskin uskaltaisin "manata huonoa onnea" ostelemalla vauvantarvikkeita. Plussan jälkeen menenkin sitten varmaan välittömästi sekaisin ja hamstraan kaiken mahdollisen valmiiksi.
  14. Tällähetkellä asutaan 53 neliöisessä kerrostalokaksiossa vuokralla. Asukkeina meitä on toistaiseksi itseni lisäksi mies ja kolme lemmikkieläintä.
  15. Tähän värikeskusteluun sen verran, että omassa lapsuudessani (90-luvulla) ei pinkki mielestäni ollut mikään tyttöjen valtaväri. Muistan, kuinka lasten vaatteet, kuten esimerkiksi ulkohaalarit, olivat iloisia värien sekamelskoja oli sitten tyttö tai poika. Minullakin taisi yhdessä vaiheessa olla haalari, joka oli sekoitus oranssia, sinistä ja vihreää eikä koskaan olla kyllä pojiteltu sen perusteella. Tällaisiin iloisen värisiin vaatteisiin haluaisin tulevaisuudessa lapseni pukea, oli sukupuoli mikä tahansa. Tietenkään mikään väri ei ole pannassa (esimerkiksi tytölle hankittaisiin varmasti pinkkejä vaatteita ja pojalle sinisiä) eikä mitään väriä myöskään tuputeta. Lapsen lempiväriä voi suosia ja inhokit jättää pois. Mutta minulla lapsen pukeutumisen lähtökohta väreihin liittyen on se, että lapsi näyttää lapselta iloisissa väreissä. Ei suinkaan se, että kaiken on oltava prinsessapinkkiä koska on tyttö (paitsi jos lapsi itse tykkää todella pinkistä hirmuisesti). Ymmärsiköhän kukaan tässä mitään pointtia.. Henkilökohtaisesti tykkään oikeastaan kaikista väreistä, ja tytönkin voi pukea siniseen kauniisti ilman että tulee poikamainen vaikutelma. Joten minusta tämä nykyinen ajattelutapa on melko kökkö siinä mielessä, että sinisestä vaatteesta ajatellaan heti pojaksi. Vaikka ei siinä sinänsä mitään pahaa ole, jos tyttöä pojaksi luullaan - se ajattelutapa tyttöjen ja poikien väreistä on vain kummallinen.