Minku

Jäsen
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Minku

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 10/13/85

Profile Information

  • Location
    tre
  1. Eipä sit tarvinnu kauaa odotella, seuraavana päivänä heräsin suppareihin ja poitsu syntyi ma 29.10. yöllä rv 40+4
  2. Toinen 40+4, spontaanisti suppareilla.
  3. 40+3. Ei mitään merkkejä synnytyksestä. Mua on supistanut kolme kertaa, eri päivinä kaikki. Jes. Laskettuun aikaan asti odottelin rauhassa, ei olis tullu mitään jos olisin jo 38 alkaen odotellut malttamattomana, mutta nyt alkaa jo olemaan sellainen jokojokojoko -fiilis itselläkin. Toisaalta ei ole mitään muitakaan kipuja tai pahoja oloja, joten mikäs tässä. Saan nukuttua ja jaksan touhuta asioita. En vaan haluais sinne 42+2 asti Muoks. RouvaH:lla onkin täsmälleen samat viikot kuin mulla
  4. Spontaania seksiä. Baarireissuja. Kaupungilla hengaamista. Työntekoa. Vapaata opiskelijaelämää. Nimin. Kohta kahden äiti kaihoisana
  5. Meidän jätkä siirtyi kaukalosta pois vasta 1veenä, kun mahtui siihen asti siinä matkustamaan vaikka oli toppavaatteet päällä ja vaihdon jälkeen pysyi hyvin palkki-istuimessa (osasi istua ja kannatella itseään kunnolla). Eli eihän sitä lasta tarvitse vaihtaa uuteen istuimeen ennenkuin aika on kaikinpuolin sopiva, jos kaukaloon vielä mahtuu.
  6. Esikoinen 41+1. En tiennyt vastatako että spontaani vai käynnistys, vastasin spontaani. Mulla olis ollut tuolloin 41+1 käynnistys ison painoarvion ja alkavan raskausmyrkytysepäilyn takia, mutta 41+0 mentiin näytille supistuksista. Jäätiin sitten sinne, kaula oli hävinnyt kokonaan ja auki 2 cm, mutta siinä jumittiin. En oikeastaan avautunut paljoa enempää ennen kuin mut laitettiin saliin, iskettiin oksitosiinitippa ja puhkaistiin kalvot (kalvojen puhkaisusta kului alle 3 tuntia muksun syntymään).
  7. Olin tulossa sanomaan samaa. Istuin on hinnakas, mutta ei enää tarvitse ostaa "seuraavaa" istuinta. Me tilattiin meidän Cybexi saksasta ja säästettiin suomalaisen kaupan hintaan muistaakseni 120e tms.
  8. Meillä on onneks noilla reiteillä mitä käytetään sellaisia busseja osa, joihin mahtuu kolmet normivaunut. Eli mahtuu tuplat + normivaunut niihin sitten. Me kans ostettiin edulliset tuplat sen takia, kun ei teidä paljonko käyttöä on. Esikoisen aikaan käytiin lenkeillä paljon ja ostettiin vaunut isoilla renkailla ja jousituksella, nyt epäilen sitä tuleeko kahden kanssa lähdettyä vetämään mitään maastolenkkiä jos lapsilla on erilaiset päivärytmit ja esikoinen ei muutenkaan viihdy enää niin hyvin vaunuissa. Käyttöä tulee toki jonkin verran kaupungilla liikkumiseen ja neuvolaan ja leikkipuistoon menoon. Noi meidän vaunut vaikuttaa kuitenkin ihan näppäriltä, ja niissä on isot renkaat alla (ei kiitos mitään pieniä pilipalirenkaita meille).
  9. Mistä tuplarattaisiin sadesuoja? Ostettiin Emman Jule Twinit käytettyinä, mutta sadesuoja pitäisi löytää. Löytyykö lisävarusteita ihan lastentarvikeliikkeistä?
  10. Mun mielestä tuo uusi pakkaus on aika samanlainen kuin vanhatkin. Kuosit ja värit plussaa, mutta suht samalla kokoonpanollahan se on aiemminkin ollut, ja mm. turkoosia on ollut aiemminkin. Uusi laatikko on tosi nätti, melkein olisin sen takia voinut ottaa pakkauksen, mutta me oltais saatu se vanhempi pakkaus kuitenkin niin otettiin pikkukakkoselle äitiysavustus rahana. Ensimmäiselle lapselle pakkaus oli hyvä jo niiden tarvikkeiden (kylpylämpömittari, kynsisakset, peitto ym) takia.
  11. Mä vastasin että juhlistin äitienpäivää esikoista odottaessa, ja että en varsinaisesti juhlistanut Mutta siis halusin, että mut huomioidaan äitienpäivänä, ja sain mieheltä kukkia, syömässä kävimme anoppilassa ja vietiin sinnekin kukkasia. Eli ei vielä tavallaan juhlittu niin kuin esikoisen syntymän jälkeen (kakkua ja kahvia kotona oman perheen kesken ja lahja mieheltä).
  12. Melkein hävettää myöntää, miten helposti mä olen raskautunut varsinkin kun tunnen (ainakin) yhden lapsettomuudesta kärsineen (heillä onneksi nyt kaksi ihanaa muksua) ja monilla mammakavereilla on ollut keskenmenoja ym. Esikoinen tärppäs toisesta kierrosta. Eka kierto käytettiin ahkerasti hyödyksi, toisessa kierrossa seksiä harrastettiin muistaakseni kolmisen kertaa, joista vain kerran kierron puolen välin tienoilla. Toisesta lapsesta ei sovittu mitään "nyt aloitetaan yritys", vaan mies tiesi että haluaisin toisen lapsen kovasti, ja extempore jätti pari kertaa kortsut pois. Naps, siitä se raskaus sitten lähti... Ekan kumittoman kerran jälkeen vielä huokaisi, että "no nyt sä oot sitten raskaana" Molemmat lapset ovat kuitenkin ihan toivottuja ja tehtyjä, en toistakaan vahingoksi nimittäisi
  13. Vuokralla 3h+k 80,5 neliöisessä rivarissa. Kovasti haluttais tästä kyllä pois kamalan naapurin takia. Omaa ei pystytä ostamaan ennen kuin olen (vakkari)töissä joten vuokrakolmiot on kiikarissa.
  14. Meillä tulee ikäeroksi melkeinpä tasan 2 vuotta. Tulokkaan LA on 25.10. ja esikoisen LA oli 24.10. syntyen 1.11.2010. Kovasti mietityttää miten arki tulee muuttumaan, uhmaikä pukkaa esikoisella kovasti päälle. Tosin vielä aika lievänä, ja esikoisen oppiessa yhä enemmän puhumaan kommunikaatio ja yhteispeli sujuu paremmin kuin ennen. Esikoisella on myös leikkiminen kehittynyt viime aikoina, nyt jaksaa leikkiä tietyillä jutuilla jo jonkin aikaa ja keskittyä leikkiin, joten toivottavasti tämä jatkuu vauvan syntymän jälkeen.
  15. Peikonpesässä kortilla maksaminen maksaa 4 senttiä. Sama tuli vastaan Pirkan kirppiksella, ilmeisesti yrittäjät siirtävät luottokunnan korttimaksuveloituksen suoraan asiakkaalle. Mun mielestä hieman omituista, mutta noh... Peikonpesän sijainti on loistava, meillä lapsi jäi Emil Aaltosen leikkipuistoon isänsä kanssa ja mä kävin yksin kirppistelemässä