morkai

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About morkai

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 12/30/88
  1. Mul luki toisen kohalla muistaakseni gyn ja toisen kohalla (musta oli aika hauska) leikkauspöytä..
  2. Meillä oli kummit perheineen ja lähisuku eli vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset.
  3. Mä kun saan pojat hoitoon niin mä nautin siitä ajasta. Meillä ei oo kun kaks ihmistä jotka suostuu ottaan molemmat pojat samaan aikaan hoitoon. Enkä vielä kovin mielelläni laita poikia eri paikkoihin hoitoon. Välillä mies antaa mulle omaa aikaa ja saan mennä joko johonkin kaverille tai shoppaileen ja viikonloppusin saan joskus käydä kapakissa. Mä en avusta kieltäydy. Huvittaa kyllä kuinka moni sano sillon raskausaikana, että ottaa pojat sit hoitoon, mutta kun on edes ollu puhetta, että pojat pitäs saada hoitoon niin ei ne sit enää haluukkaan ottaa kun on niin hankala olla kaksosten kanssa, että ehkä sit voidaan ottaa ku ne osaa syödä ite ja silleen. Jep. Noh, onneks on ees kaks ihmistä jotka suostuu ottamaan.
  4. Mein pojut on Leevi Timo Ilmari ja Luka Wille Aukusti.
  5. Mä tajusin tässä yks päivä et mua on jääny kaivertamaan se, että en saanu kumpaakaan pojuista rinnalle heti synnytyksen jälkeen. No jälkimmäinen kun tuli ulos niin mä olin unten mailla. Kyseessä siis kaksossynnytys. Mutta en saanut myöskään ekaa vauvaa, näin sen vaan pari kertaa vilaukselta. Kuitenkin haluisin kokee myös sen kun sen vauvan saa rinnalle.
  6. Se oli jotain ihan hirveetä se kipu. Kamalinta oli se ulostulo kun musta tuntuu, että mä oikein tunsin kuinka mä repesin. Synnytyksen jälkeen vannoin, että ei enää koskaan ikinä, mutta ihan kun mulla olis nyt mieli vähän muuttunu.. siitä kivusta huolimatta.
  7. Heti kun puolivuotta tuli täyteen niin iski vauvakuume. Miestä en oo vielä saanu taivuteltua pikku prinsessaan.. Mut aion viel saada sen.
  8. 37+6 käynnistyksellä. Torstaina ennen pitkää perjantaita mentiin aamulla sairaalaan ja yhen aikaan yöllä pojut synty. Heti maanantaina päästiin pois ja pojut oli melkein kokoajan vieressä.
  9. A synty alateitse imukuppiavusteisesti ja B hätäsektiolla koska sydänäänet ensin laski supistuksen aikana ja sitten loppukin kokonaan.
  10. Moi, Meillä on 04/11 syntyneet ei-identtiset kaksospojut. Ite olen kohta 23 vuotias Vantaalainen äitee. Kyselkää jos on kysyttävää, minä vastaan.