haaveilija

Aktiivijäsen
  • Content count

    1583
  • Joined

  • Last visited

About haaveilija

  • Rank
    Addikti
  1. ^ Lauri, Perttu, Aatu (tosin vaan 4kirjainta), Kalle, Kaarlo, Markus, Aarne, Konsta, Eemeli, Taavi......
  2. Mä kaipaisin käynnistyskokemuksia, etenkin käynnistys ison vauvan takia
  3. Kiitos tiksu ja mona ehdotuksista!! Täällä pohdinnat jatkuu
  4. Ööö...ei oikein oo mitään kriteerejä. Ei tarvii alkaa L-kirjaimella mutta tietty ois ihan kiva et sopis esikoisen kans yhteen. Tykkään mm nimistä Noel, Aatu, Eemil, Leo...mutta joku on kaikissa ettei ehken ihan tunnu kuitenkaan omalta...vaikeeta on tää!!
  5. ***** pikkuveljelle ehdotuksia? ....esikoisen nimi pois!
  6. Oi minäkin näen väriä Mininaksen testissä! peukut pystyssä!
  7. TIITIAINEN!!!!! jään seuraamaan kuulumisia! ♡ kyllä mä tossa nään hyvinkin jotain väriä!
  8. Onnea Petite!!
  9. Satuinpa sopivasti paikalle. ONNEA GE! Vihdoin ♡
  10. http://www.vauva.info/foorumi/topic/22305-jyväskylä/#entry1890798 Tein tonne nyt tollasen!
  11. Käynnistämisestä tai sen tarpeesta mulla on vähän huonoja kokemuksia. Lienee johtuu aika paljon myös lääkäristä. Mulla kävi siis niin että mulla on lähipiirissä lääkäri joka ultrasi joskus rv36 paikkeilla jonka perusteella tuli epäilys isosta vauvasta, kun noilla viikoilla painoarvio oli jo yli 3kg. Sain nlasta lähetteen gravidaan rv 39 jossa vastassa oli todella tyly lääkäri. Kerroin ettei aiemmin ollut ollut mitään pelkoa synnytyksestä mutta nyt oli alkanut mietityttämään ja huolestuttamaan vauvan iso koko. Lääkäri ultrasi ja sai hänkin painoarvioksi sillä viikolla n 3,9kg. Kerroin pelkääväni ison vauvan synnyttämistä ja sanoin toivovani käynnistystä lasketun ajan tienoille jos ei vauva itsestään lähtisi syntymään. Lääkäri totesi ettei mitään syytä käynnistykselle ole ja "kyllähän ihmiset synnyttää 5kilosiakin alakautta! ja kiitos ja näkemiin. nähdään viimeistään yliaikaiskontrollissa"! Olin todella huolissani ja pettynyt. No pari päivää lasketun jälkeen soitin gravidaan ja kerroin huolestani ja annoin palautetta lääkäristä ja toivoin pääseväni toiselle lääkärille. Ajan sain 41+1 mutta edeltävänä yönä pikkuinen alkoikin itse syntymään ja alakautta synnytin, eikä tyttö onneksi ollut KUIN 4,1kg syntyessään! Mutta tosi p**** maku jäi tosta lääkäristä! Salissa ja osastolla kyllä oli ihan huippu henkilökuntaa!! Oisko muuten kellään inspistä treffata Jyväskylässä?
  12. Vähän nostelen tätä; Haluisin kuulla kokemuksia!! Kuinka pian synnytyksen jälkeen gynelle tarkistamaan tilannetta? Synnytyksestä nyt 3,5kk ja clomeilla sai alkunsa meidän pikkuneiti.
  13. Ihana ketju. Just tätä mä nyt kaipasin ♡
  14. ^ Kiitos kokemuksista!! Kiva kun joku kertoo konkreettisia "tuoreita" kokemuksia!! Täällä jännätään koska päästään lähtemään!!
  15. ^ tuikun viivat näkyy myös!! nyt laitan kyllä sellaset toiveet tuonne jonnekin että nuo olisivat sitä itseään, kummallakin!!