sirii

Aktiivijäsen
 • Content count

  306
 • Joined

 • Last visited

About sirii

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  rotvallin reunalla
 1. Tarpeettomana kuvan mukaiset pitkähihaiset bodyt kokoa 86. Ei tahroja tai reikiä, etummainen on hiukan haalistunut ja pinta hitusen pörheä. 3€ + mahdolliset postit.
 2. Tarpeettomana kasa housuja koossa 86 (jossakin luki lapussa 80, mutta ovat samankokoiset noiden muitten kanssa). Perussiistiä, ei reikiä tai tahroja. Vasemmalta kolmet sametti/velourhousut, neljännet puuvillaa ja loput collegea. 6€ koko kasa + mahdolliset postit.
 3. 2v9kk oli isompi kun muutti yläpetiin, sänkynä Liisan kaksikerroksinen. Ei oo ollut mitään ongelmia, tosin on aina ollut rauhallinen nukkuja (alta parivuotiaasta nukkui sängyssä ilman erillistä turvalaitaa, eikä ole koskaan tippunut).
 4. Kuopus puski alaetuhampaat läpi 5kk iässä ja nämäkin molemmat kerralla.
 5. Xanteri, toistaiseksi uniikki nimi.
 6. Me haluttiin lapsille samanhenkiset nimet, joten molempien nimet ovat samasta aihepiiristä ja lisäksi tarkoittavat jotain. Siihen yhtäläisyydet sitten loppuukin, ulkoisilta piirteiltä nimet eivät muistuta toisiaan (toisessa esim. 4 kirjainta, toisessa 5).
 7. Vantte, Ertti, Halti, Tomio (m) Serina, Aida, Wilona, Eela (n)
 8. Toka kulkee nimellä Kirppu tai ihan vaan vauva.
 9. ^Noi on käynyt kyllä mielessä, mutta mieluummin ehkä eri alkukirjain. Esim. Havu vois olla kiva, mutta epäilen, ettei mene miehellä läpi .
 10. Löytyiskö ehdotuksia Ohton pariksi natsaavista pojannimistä? Plussaa merkityksellisyydestä ja luontoteemasta. Tytön nimien suhteen keksiminen on paljon helpompaa..
 11. Illusia (n) sekä pari muuta viikonloppuna kastetuista.
 12. Ekasta ei ollut mitään oloja ennen kuin pari päivää ennen lapsen syntymää. Tästä toisesta on ollut aika alusta asti hienoisia epäilyjä, eniten varmaan oireissa ym (ekaan verrattuna) olleiden erojen takia. Ja ultraaja kommentoi lapsen profiilia "söpöksi", mikä tietysti herätti jotain epäilyksiä (ei siis haluttu kysyä etukäteen sukupuolta).