riikkajohanna

Aktiivijäsen
 • Content count

  1393
 • Joined

 • Last visited

About riikkajohanna

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 08/30/89
 1. Niin vaan ollaankin 2 viikkoa pidemmällä. Viikot vastaa 7+2, ei 5+2. Kaikki kunnossa, täysin terve kohtu ja sydänkin lyö terhakkaasti.
 2. Mulla on huomenna ar ultra. Viikkoja huomenna 5+2. Tärkeintä ei oo mun kohdalla nähdä sykettä (tässä kohtaa), vaan todeta raskaus terveeksi. 2013 diagnoosi osittaisesta rypäleraskaudesta varjostaa jokaista alkavaa raskautta. Muokkaan tähän sitten kuinka käy ja mitä näkyy
 3. Mulla on nyt kaks kokemusta. Ensimmäinen ei niin hyvä, vauva jäi jumiin ja jouduttiin avittamaan ties millä, en muista. Se sattui. Mut onneksi aika kultaa muistot. Tää toinen olikin ihan eri maata sit. Luomuna meni (koska hänen oli kiire) ja hyvä niin, tottapa se nyt vähän tunnahtaa kun se vauva sieltä pihalle tulee, mut ei se nyt niin paha ollu. Toki tämäkin on paljon kiinni siitä, kuinka kauan se kestää. Jos mun ponnistus on ollut 2min, niin eipä se nyt ihan oikeesti paljon voi sattua. Ja mitä supistuksiin tulee, niin eeeeii nekään sattunut kyllä mitenkään yli paljoa. Mutta tässä pitää taas puhua kestosta. Asia olis varmasti ihan eri, jos olis kestänyt kellonympärystän. Eli tästä ympäripyöreästä vastauksesta suomennoksena, että arvioisin omaa kipuani ekalla kerralla 10 ja tokalla ehkä just ja just 6. Tai jopa 5.
 4. Esikoisesta olin niin keltanokka, että en ollut sisällä näissä jutuissa. Mut tokan kohdalla ekassa kierrossa jo lähti lapasesta ja kuvittelin kaikki mahdolliset oireet. No, tätihän tuli. Mut sit tärppäskin kakkosesta kun lopetti ajattelun. Lobotomia siis auttaa. Tämä raskaus päätyi keskeytykseen. Tää kolmas saikin alkunsa varmoilla päivillä raskauskarenssin aikaan, että ei paljon yritetty....
 5. Heeeiii, meillä on ukkelilla ollut syöpä ja sytostaatit vei siittiöiden liikkumiskyvyn. Antoivat silloin n. 10% mahdollisuuden vauvaantua. Mä uskoisin, että meillä suurin syy tärppiin kävi luomujuttujen ansiosta. Esikoinen oli varmaan ihan vaan tuuria ( ), mut tää kakkonen kun sai alkunsa varmoilla päivillä ja ilman yrittämistä, niin jaksan uskoa luomujuttuihin. Ykkösen ja kakkosen välissä ukko alkoi urheilla ja pumpata rautaa + syömään terveellisesti + SINKKI (parantaa siittiöiden kuntoa). Ja mä vetelin greippimehua (sieltä kylmäkaapista, taitaa olla joku verigreippi+greippi nykyään ainut vaihtoehto) ja tietty söin samaa terveellistä ruokaa kun ukko. Molemmat ollaan lopetettu polttaminen jo aika päiviä sitten ja ja ja ja. Onhan näitä. Mutta en vaan usko siihen, että meillä olisi kahta lasta jos ei edellä mainittuja olisi tehty/syöty. Musta on tullut aikamoinen hippi ja kikkakolmonen näissä jutuissa, älkää välittäkö.
 6. Hei tää menee nyt vähän asian vierestä, mutta kysynpä silti. Miten lasketaan kierto, kun käytössä on ehkäisy? Eli kun olen ottanut laastarin pois perjantaina 12.2. ja tyhjennys alkoi vasta 15.2., niin onko silloin kierron eka päivä tuo 15.? Vai 12? Vai 13? Onneksi en ole pihalla... Jos kellonajalla on väliä, niin joskus illalla (n. klo 18) mä oon sen nypännyt irti. Jos aloitan laskut niin, että 13. olisi KP1, olisi nyt jo KP31 eikä tyhjennystä näi ei kuulu. Jos taas KP1 olisi 15. olisi nyt KP29 ja menkat päivän myöhässä. Terkuin hukassa oleva RJ
 7. Onda, ettei sun kohdalla olisi kyse ovulaatiovuodosta? Noh, mun vuoto kesti n. 5pv, yltyi niin että piti pitää sidettä, mut eipä siihenkään kyllä juuri mitään jäänyt. Nyt odottelen menkkoja, laastarin otin la pois, eilen olis pitänyt jo tyhjennyksen alkaa. Saas nähdä kannattaako täs töihin mennäkkään..
 8. Onkos tällä hetkellä muita hissunkissuilijoita? Meidän tyttö tuli juuri 10kk ja ryömii minkä ehtii ja nousee useita kertoja päivässä kontilleen heijaamaan. Kieri aluksi kaikkialle ja Täti luuli ettei osaa ryömiä, mut osas se. Ei vaan viittiny kun oli keksiny nopeemman tavan edetä... Nyt odotellaan kuin kuuta nousevaa että lähtis konttailemaan. Esikoinen oli peppukiitäjä ja käveli ilman tukea 10,5kk, niin tämä on vähän vierasta....
 9. 6kk iässä oli muutama 10g vajaa 10kg. Siitä seuraava punnitus oli 9kk, ja sillon oli jo melkein 11kg. Tyttö syntyi vähän vajaa 4kg.
 10. Ja lisäänpä vielä, että tisseihin (nänneihin) on nyt tässä jonkun ajan myös sattunut, tuntuu välillä kuin sukkapuikko tuikattais nännistä sisään. Ja lisäksi nyt kun tuo mikälie vuoto alkoi, on myös tuntunut menkkakipumaisia tuntemuksia sekä selässä että mahassa. Moisia kipuja olen tuntenut viimeksi synnytyksen käynnistyessä viime toukokuulla...
 11. En nyt äkkiseltään löytänyt ketjua tästä aiheesta, kun oletuksena täytyy pitää se, ettei ole raskaana joten odotuspuolen vuodot ei nyt liity tähän. Kai. Eli eli, ehkäisylaastari käytössä. Aikalailla 2vk sitten älyttömän niukat menkat loppui ja tänään aamulla alkoi kirkas, ei limainen ja vain paperiin jäävä vuoto. Mitä ihmettä tämä on? Selvä negatiivinen testattu maanantaina (kaksi päivää sitten). Ja jos tästä löytyy keskustelua toisaalta, linkatkaa niin liitän tämän sinne.
 12. Bamselina, sun kuvailu teidän poijjasta kuulostaa aikalailla samalta kun meidän sälli. Lukuunottamatta agressiivisuutta. Käytiin eilen neidin 2kk neuvolassa, ja sai jo neuvolantäti esimakua meidän pojasta (4v neuvola elokuussa) taas vuoden paussin jälkeen. Välillä ihan oikeesti naurattaa ihmisten reaktiot tuon käytökseen, itelle kun tuo on jokapäivästä ja siihen on jo ihan tottunut. Mutta onneksi meillä on hyvä täti joka ottaa vakavasti näitä asioita jo tässä vaiheessa, ettei menisi kovin montaa vuotta mahdolliseen diagnoosiin. Tarttuu siis "ongelmaan" jo hyvissä ajoin, onneksi.
 13. Esikoinen (kohta 4v) ei nuku täysiä öitä vieläkään. Tosikko (kohta 2kk) on nukkunut täysiä öitä kolmannesta yöstä lähtien. Nyt menee heittämällä kellonympärystä. Muoks. molemmat pullovauvoja.
 14. Meillä esikoinen syntyi elokuun alussa, eli oli aika pieni kun ekat pakkaset tuli. Nukkui koko talven päikkärit pihalla, satoi tai paistoi, tuuli ja tuiskutti. Muistaisin matalimmillaan lämmön olleen jossain -25 asteessa, vaunuissa tuolloin lämpö plussan puolella. Nyt toinen vauva tulee olemaan vähän isompi kun ekat pakkaset tulee, toukokuun alussa kun syntyi. Mutta ihan samalla lailla tätä nukutan pihalla oli sää mikä hyvänsä. Suurempi ongelma on tämä kuumuus kun ei toinen nuku..
 15. Marzu, mut uskoisin että koulusta sit aika nopeesti puututaan asiaan, jos alkaa näyttää "hälyttävälle"? Mut varmasti tympeetä, jos tommonen eturiviin istutus on ainut neuvo/ohjeistus mitä neuvolasta saatu..