RvaS

Jäsen
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

About RvaS

  • Rank
    Tavis
  1. Meidän pojalla on kolme kappaletta Ninna-pupuja Kaksi isoa ja yksi pieni. Yksi iso pupu on tullut taln samaan aikaan kuin poika itse. Toinen iso piti olla kaapissa piilossa sitä varten jos se alkuperäinen menee rikki tai likaantuu niin voi yön aikana salaa vaihtaa ja laittaa likaantuneen pesuun, mutta poika sitten meni näkemään sen n. 1-vuotiaana kun tipahti kaapista ja viettää nyt siis myös yönsä pojan unikaverina. Pieni tuli taloon linnanmäen kautta..poika näki sen roikkumassa myyntirekissä ja aloitti sydäntäsärkevän valituksen kuinka se lapsi-Ninna on niin yksinäinen siinä ja sen isi ja äiti on meillä kotona sitä kaipaamassa...No voiko tuossa vaiheessa kieltäytä ostamasta? Olen saanut henkilökohtaisen opetustunnin miten mitäkin pupua pitää nukahtamisprosessin aikana näprätä ja mistä kohtaa, että uni on varmasti taattu...
  2. Meillä myös tuo nenäverenvuoto on välillä ongelma, pojalla voi alkaa vuotaa nenä ihan siitä jos pitää nenästään kiinni kun esim haisee pahalle. Ja toisekseen poika tuntuu vielä olevan herkkä kun näkee verta, kerran on sen takia pyörtynyt. Meidän rutiinit onkin, että poika pitää silmät tiukasti kiinni ja vanhemmat tyrehdyttää veren. Hyvänä keinona on kylmäkalle pyyhken sisällä ja se sitten niskaan. Mun äiti käytti mulla monesti sipulin puolikasta nenän alla, tyrehtyi tosi nopeasti. En ole itse tota iljennyt käyttää kun muistan, että silmät vuosi aina samaan tahtiin kyyneliä kuin nenä verta. Ja yksi mitä muistutan niin muistakaa niistää se hyytymäklöntti pois nenästä! Saattaa esim jos illalla tulee verta nenästä niin nukkuessa valua nieluun ja siitä vatsalaukkuun ja aiheuttaa pahoinvointia.
  3. Meidän pojalla todettiin viikko sitten jonkin asteinen astma. Lääkärin selitys meni näin: Keuhkoastmaan viittaavia tuloksia löytyy, mutta astmaoireet todennäköisesti ilmenee pahimmillaan infektio- ja allergia-aikaan. Nyt hengitellään Flixotideä 2 suihkausta kahdesti vuorokaudessa kolmen viikon ajan, sitten 1 suihkaus kahdesti vuorokaudessa. 3 kuukauden päästä onsairaanhoitajan kontrolli ja puolen vuoden päästä lääkärin kontrolli.
  4. Meillä on jogurtit, viilit ja rahkat saanu vakipaikan jääkaapin alahyllyltä, että poju voi itse ottaa viikonloppuisin aamupalansa. On myös opetettu miten lastenkanava löytyy TV:stä. Ja kaikki tämä vain siksi, että äiti saa viikonloppuna nukkua vähän pidempään. Lapsi on ollut monesti päiväkodissa, kun äidillä arkena vapaapäivä ja haluan vähän omaa aikaa... Silloin kun ei töistä juuri tulleena jaksa kuunnella "kato äiti, äiti kato, kato äiti,"-juttuja, käytän tasaisen tappavasti lausahdusta "piirrä äidille jotain kivaa"... Meidän poika kun piirtää niin se keskittyy touhuihinsa niin, ettei pukahdakaan puoleen tuntiin.
  5. Mun vanhemmat mummi ja pappa Miehen vanhemmat mummi ja enkelivaari
  6. Itse kerroin äidille puhelimitse heti kun plussa tuli. Äiti otti tiedon onnellisen rauhallisena. Saman puhelun aikana äiti kysyi isältä, että kutsutaankos sua nyt sitten papaksi vai ukiksi. Iskällä kesti hetken tajuta asia, mutta hetken määstä kuului puhelimen läpi isän kommentti: "Mä olen ihan ehta pappa." Mies kertoi omalle äidilleen anopin veljen tms. muuton yhteydessä. Mies tuli kotiin ja kertoi äitinsä reaktion: "Hemmetti, ekaksi luulin että se lyö kun hyökkäsi kohti, mutta se halusikin vain halata."
  7. Meillä ensimmäisellä kerralla kesti 6 kiertoa pillereiden jälkeen, ei erityisemmin laskeskeltu päiviä seksiä silloin kun huvitti Nyt toista yrittäessä olen tullut ihan hulluksi noiden ovulaatiolaskureiden ja muiden kanssa, tikkua en käytä mutta netissä niitä kyttäilen Yritystä takana ihan peräti reilu kuukausi , mutta mies on vaikuttanut tyytyväiseltä kun minä ovulaatiolaskurin orjana olen ilmoittanut milloin peitto heiluu ahkerammin kuin yleensä.
  8. Täälläkin aloitettu kakkosen yritys Esikoinen täytti syksyllä 5... Uusi jäsen siis olen täällä foorumissa ja nyt kun tosissaan aloitettiin toisen yritys niin päätin rekisteröityä mukaan keskusteluihin