Koivupuu

Aktiivijäsen
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

About Koivupuu

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

624 profile views
 1. Ei kannata pitää herkuttelupäiviä, jolloin ei syömisissä olisi mitään kontrollia. Jos niitä herkkuja on saatava, niin yhdistää ne sitten lounaan tai päivällisen yhteyteen. Pysyy verensokerit tasaisempana. Tai no, olen minä nyt esim. juhlissa herkutellut vähän enemmänkin, mutta ne onkin poikkeustapaus.
 2. ^Höh, ikävä tilanne.
 3. Taisi käydä niin, että nimi oli sitten enne? Mahtaakohan tytön kaverit alkaa kutsua häntä Arskaksi jossain vaiheessa..
 4. Rakenneultran jälkeen alettiin pohtia kunnolla ja aika pian se oikea nimi sitten osui kohdalle. Aikaisin ollaan päätetty siis.
 5. Onnea beyond!
 6. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. ________________ 8 pojalle ja 3 tytölle.
 7. Jep ja muutenkin, kun saa välillä sillä piikillä tökkiä oikein urakalla, että tulee kunnolla verta.
 8. Me keskusteltiin mun siskon kanssa mun mahassa olevasta tyypistä ja nimistä ja hän "varasi" yhden nimen, jota ei kuulemma saa käyttää. Ei olisi tullut mieleemmekään, siskokulta.
 9. mea3, pakko yhtyä muiden sanoihin, todella kauniit nimet. Mun mielestä noi sopisi myös suomenkieliseen sukunimeen.
 10. Matti on mun mielestä liian yleinen nimi kaiken ikäisten miespuolisten keskuudessa. Ei silti mikään ruma nimi: 7. Henri?
 11. ^Tai hups niin joo. Ajattelin, että koon perusteella kyseessä oli jo kaikin puolin täysiaikainen vauva.
 12. Eli taisi se julkisuuteen annettu Victorian laskettu aika kuitenkin olla pari viikoa jäljessä?
 13. Vaikuttaako ananasmehu maidontuloon? Kuulin, että äitini oli imetysaikana litkinyt sitä epätoivoissaan.
 14. ^En mäkään ehkä alunperin halunnut opiskelijaa synnytykseen, mutta luettuani tämän keskustelun mieleni muuttui positiivisemmaksi.
 15. ^Tsemppiä pikku-haisu siihen rasitukseen! Toivotaan, ettei diagnoosi rapsahda. Muista, ettei siihen kuole, vaikka se tulisikin. Itsellä on reipas ylipaino ja tokassa rasituksessa paastoarvosta jäin kiinni. Ruokavaliolla tämä kuitenkin pysyy hoidossa.