Koivupuu

Aktiivijäsen
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koivupuu

  1. Ei kannata pitää herkuttelupäiviä, jolloin ei syömisissä olisi mitään kontrollia. Jos niitä herkkuja on saatava, niin yhdistää ne sitten lounaan tai päivällisen yhteyteen. Pysyy verensokerit tasaisempana. Tai no, olen minä nyt esim. juhlissa herkutellut vähän enemmänkin, mutta ne onkin poikkeustapaus.
  2. ^Höh, ikävä tilanne.
  3. Taisi käydä niin, että nimi oli sitten enne? Mahtaakohan tytön kaverit alkaa kutsua häntä Arskaksi jossain vaiheessa..
  4. Rakenneultran jälkeen alettiin pohtia kunnolla ja aika pian se oikea nimi sitten osui kohdalle. Aikaisin ollaan päätetty siis.
  5. Onnea beyond!
  6. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. ________________ 8 pojalle ja 3 tytölle.
  7. Jep ja muutenkin, kun saa välillä sillä piikillä tökkiä oikein urakalla, että tulee kunnolla verta.
  8. Me keskusteltiin mun siskon kanssa mun mahassa olevasta tyypistä ja nimistä ja hän "varasi" yhden nimen, jota ei kuulemma saa käyttää. Ei olisi tullut mieleemmekään, siskokulta.
  9. mea3, pakko yhtyä muiden sanoihin, todella kauniit nimet. Mun mielestä noi sopisi myös suomenkieliseen sukunimeen.
  10. Matti on mun mielestä liian yleinen nimi kaiken ikäisten miespuolisten keskuudessa. Ei silti mikään ruma nimi: 7. Henri?
  11. ^Tai hups niin joo. Ajattelin, että koon perusteella kyseessä oli jo kaikin puolin täysiaikainen vauva.
  12. Eli taisi se julkisuuteen annettu Victorian laskettu aika kuitenkin olla pari viikoa jäljessä?
  13. Vaikuttaako ananasmehu maidontuloon? Kuulin, että äitini oli imetysaikana litkinyt sitä epätoivoissaan.
  14. ^En mäkään ehkä alunperin halunnut opiskelijaa synnytykseen, mutta luettuani tämän keskustelun mieleni muuttui positiivisemmaksi.
  15. ^Tsemppiä pikku-haisu siihen rasitukseen! Toivotaan, ettei diagnoosi rapsahda. Muista, ettei siihen kuole, vaikka se tulisikin. Itsellä on reipas ylipaino ja tokassa rasituksessa paastoarvosta jäin kiinni. Ruokavaliolla tämä kuitenkin pysyy hoidossa.
  16. Me ollaan kanssa samanikäisiä. Jätettiin ehkäisy pois jo suhteen alkumetreillä, koska tiesin etten tule raskautumaan helposti. 10 kuukautta siihen sitten meni. Lapsen syntyessä ollaan oltu yhdessä noin 1,5 vuotta. Onhan se suhteellisen lyhyt aika ja mä oon ollut puolet tosta ajasta raskaanakin. Välillä sitä miettii, että mikä helkkarin kiire meillä oli, mutta tiedän etten olisi malttanut odottaa "sitä jotain oikeaa hetkeä". En edes ole yleensä malttamaton luonne, mutta tiedostan sen, ettei me ainakaan tästä nuorennuta, ikää tulee lisää. En vaihtaisi tätä raskautta pois. Ei se suhteen (pitkä) kesto kerro siitä, että kaikki sujuisi lapsen/lasten kanssa sitten ongelmitta. Kyllä mä silti myönnän sen, että aika riskillä me tässä mennään.
  17. Voi että miten upeita kakkusia täällä taas on.
  18. ^HUS:n sivuilta löytyi tieto, ettei pellavansiemenet leivän päällä ole pahasta: http://www.hus.fi/default.asp?path=1,28,824,2049,2265,2260,3437,26266
  19. Teuvon lisäksi olen alkanut käyttää myös Touhoa, kun tyyppi touhuaa mahassa niin paljon.
  20. Olen käyttänyt kosmetiikkaa normaaliin tapaan, paitsi että alkuraskaudessa hajuvedet ja muut hajusteet jäi kyllä ällötyksen takia kokonaan pois. Nyt ei enää ällötä. Raskauden vuoksi olen kerrankin tuntenut "hyvää omatuntoa" meikittömistä päivistä, jotka muuten olisi osastoa "laiskottaa ja siksi jätin meikkaamatta". Meikkaan noin pari kertaa viikossa (yleensä jos käyn "ihmistenilmoilla" = koulussa). Hiukset värjään muutenkin myrkyttömällä kasvivärillä (=henna).
  21. Olipas törkeä mies. Mutta tämä on kyllä ihan hulvaton ketju.
  22. En kysele yhtään, koska tiedän miten ärsyttävää moinen kysely on. Luotan siihen, että muut kyllä kertovat itse aikanaan jos niikseen tulee.