OliviaS

Jäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About OliviaS

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me just eilen keskusteltiin taas asiasta. Mulla alkaa olla jo vauvakuume vaikka en koskaan uskonut sellaista kokevani Ekan kanssa tiedettiin vain molemmat tahtovamme lapsen sen kummempia kuumeita saamatta. Mutta tällä kertaa sopivaa aikaa vauvan yrittämiselle on odotettu niin kauan (yli 1,5 vuotta), että alan jo olla malttamaton ja toisaalta huolestua, että milloin me päästään yrittään (ilman kunnon vakuutuksia ei voida ajatelakaan vauvaa) ja miten se raskautuminen sit onnistuukaan. Eilen sit taas eilen aloitin keskustelun asiasta ja mies ei osaa edes puhua tästä asiasta kun ei kerta nyt just voida vauvaa yrittääkään. Minusta taas on ihana miettiä tulevaa ja ajatella, että kohta kohta. Toisaalta enää en saa edes kunnon vastausta mieheltä kysymykseen tahtooko hän toista ollenkaan tähän asti on oltu on the same page asista mutta nytpä mun mieleeni hiipi ajatus, että tahtookohan tuo mies toista koskaan vaikka ne vakuutukset saataiskin kuntoon! Onhan se niin, että mitä isompi ikäero lapsille ois tulossa, sitä kaukaisemmalta se uuden vauvan ajatus tuntuu, kun elämä vaan helpottuu ensimmäisen vanhetessa. Saas nähdä tuleeko meille toista sit koskaan! Minä olen ollut tosi vahvasti sitä mieltä, että tyttö kaipaa kovasti sisarusta ja että meidän perhe olisi just sopiva 4 henkisenä.
 2. Me kyllä asustellaan Suomessa mutta muuton varalle olen jo alkanut hamstraamaan nuo Astrid Lindgrenin kirjat, Hanhiemon kirjat, Muumi-mukeja sekä Muumeja dvdllä. Suurin osa ei varmasti ole käytössä vielä pitkään aikaan, eihän 1-vuotias mitään posliinimukia tarvii mutta minkäpä sitä hupsuudelleen mahtaa. En ole koskaan ollut itse kauhean innostunut noista muumeista mutta kun neiti näyttää tykkävän niin hankin sit noita ohjelmiakin. Saa äiti hetken rauhaa, kun silloin tällöin laitetaan muumit pyörimään Muuta ehdottomasti mukana vietävää on lampaantalja! Hmm.. paljon muutakin on aina mielessä mutta eipä nyt muista Mutta kirjoja nyt on kuitenkin alkanut kertyä aika paljon. Niitä pidän ehkä tärkeimpinä viemisinä jos/kun muutetaan. Noniin, tulihan jotain muutakin mieleen mikä voisi olla hyödyllinen ulkosuomalaisille. Nenä-Friida! Minusta ainakin erinomainen vehje verrattuna niihin pieniin niistäjiin mitä usein on käytössä. En tiedä löytyykö Amerikasta esim. vastaavaa.. ainakaan kukaan sukulaisista ei ollut sellaista nähnyt ennen.
 3. Kiitos neuvoista Toivottavasti mekin saadaan pian neiti totutettua samoihin ruokiin kuin omamme. Meillä syödään paljon mausteista ruokaa ja iso osa resepteistä on vaikea valmistaa niin että saisi siitä miedomman makuista.
 4. Otsikossahan tuo jo tulikin, tyhmä kysymkseni johon en yhtäkkiä löytänytkään vastausta Eli onko vielä vuoden ikäiselle jotain kiellettyjä ruoka-aineita? Pitääkö suolaa vielä välttää? Minkä ikäisenä kananmunaa saa antaa? Vai voiko vuoden ikäinen syödä jo ihan kaikkea mitä aikuisetkin? Tietenkään mausteisimmat tuskin maistuu mutta muuten?
 5. Niin kai se sit on, että näyttää enemmän minulta ekat kuukaudet tyttö oli ilmetty isänsä mutta nyt on tullu noi minun piirteet esiin vasta. Isin nenä se minustakin on, onneksi
 6. Muistaakseni jotain 23€ postikuluineen. Ei niitä tosiaan monta paria löytynyt. Ja nyt tajusin, että hinta ei tainnut olla sen alhaisempi kuin Suomessakaan. Taitaa olla noin 22e suomen nettikaupoissa ja sit postarit päälle. Tulee käytettyä tuota eBayta niin paljon etten tällä kertaa edes hoksannut että Suomesta vois saada samaan hintaan! Yleensä kun saa halvemmalla ulkomailta. Mutta tosiaan, en löytänyt kun mustia retroja.
 7. eBaysta joten en taida viitsiä alkaa palauttamaankaan
 8. Me saatiin just eilen BabyBanz Retrot postissa mutta vielä tähän mennessä en ole ainakaan saanut niitä pysymään tytön päässä. Jotenkin sitä hihnaa ei saa oikeaan kohtaa! Valahtaa joko liian alas heti tai sit pitää nostaa niin ylös ettei lasit taas istu nenällä. Hmph.. täytyy vielä testailla mutta ei nyt vaikuttanut niin hyvältä kun luulin ja kaikenlisäksi huomasin vasta nyt, että niitä ois ollut valkoisenakin.. mä haluun sellaiset enkä mustat mitä tilattiin
 9. Sattui mutta nopeasti se tuntuu unohtuneen, kun nyt pitää oikein kaivella mielen perukoilta, että miten sitä kuvailisi. Omalla kohdalla huomasin ajattelevani koko ajan, että tää sattuu nyt mutta miten paljon tää vielä tulee sattumaan. Eli pahimpienkin kipujen aikana kuvittelin, että pahempaa on vielä tulossa joten se jotenkin auttoi kestämisessä. Ei tätä oikein osaa selittää jälkeenpäin ajatellen homma ei siis ollut niin kivuliasta kuin kuvittelin kun en tajunnut milloin olin niiden pahimpien kipujen kans painimassa.
 10. Halusin mutta en ehtinyt saada.
 11. Huonolaatuisina pidän Cirafin ja Naperon vaatteita; nukkaantuvat ja haalistuvat. NameIt on mielestäni ok. Useat Bigin bodeista jotenkin hirmu leveitä malliltaa, muuten en osaa laadusta sanoa. H&M on ihan hyvä hintaan nähden noin yleisesti mutta sukkikset tuntuu menevän huonoksi tosi nopeasti. Toki ne kyllä on kovassa käytössäkin. Joulun alla ostin kasan vaatteita jenkeistä (Carter's, GAP jne) ja nämä on olleet ehdottomasti parhaan laatuisia! Edes ne eniten käytetyt lempibodyt ei ole nukkaantuneet tippaakaan. Tutan vaatteet on tosiaan tosi vaihtelevia laadun suhteen niinkuin joku sanoikin. Äitiyspakkauksen ihana pallobody meni huonoksi ihan hetkessä. Benettonista ja Lindexistä tykkään myös.
 12. Meillä oli tytölle toinen nimi tiedossa (tai siitä tuli itseasiassa kolmas nimi) jo pitkään ennenkuin vauvoista edes aaveiltiin.. Etunimivaihtoehtoja tuli ja meni mutta siihen ihan ensimmäiseen sitä sit loppujen lopuksi päädyttiin joten nimi oli sit tiedossa ihan plussauksesta asti jos ei jos aiemminkin Nimeä alettiin käyttää, kun tyttö oli 2vko ikäinen. Piti ensin varmistaa, että sopii
 13. Me aloitettiin harjaus, kun ekat hampaat tuli ja hienosti on onnistunut. Alusta asti on toimittu niin, että ensin äiti tai daddy harjaa hampaat ensin ja sitten neiti saa itse harjata jonkin aikaa. Aina ei meinaa jaksaa odottaa omaa vuoroaan mutta huomasin, että siihen auttaa kun harjan kastelee kylmällä vedellä aina uudestaan. Sitte saa taas vähän aikaa äitikin harjata. Itku tuleekin sit, kun harja otetaan neidiltä pois Miten ahkerasti muuten muistatte harjata hampaat? Mulla on vissiin ihan laho pää kun luvattoman usein huomaan kesken päivän tai illan, että hampaiden pesu unohtui ja neiti on jo unilla Täytyy jotenkin saada se paremmalle paikalle aamu- ja iltatouhuihin niin ettei voi unohtaa.
 14. Me oltiin viime syksynä Amerikassa 4 kuukautisen vauvan kanssa. Tuolloin syötiin jotain kiinteitä ja korviketta. Löysin kyllä jauhemaista NANia sieltäkin mutta arvelin sen olevan ihan eri tavaraa kuin Suomessa joten tuotiin jauhemaiset Nanit mukanamme. Varmaankin ois turvallisin vaihtoehto ottaa ne korvikkeet mukaan Suomesta niin on yksi uusi asia vähemmän vauvalle. Ois vähän vaikea tilanne jos lapsi päättääkin, että vain se oma tuttu korvike maistuu Purkkiruokia ei minusta kannata lähteä viemään muuten kuin matkojen varalle. Reilusti vain korviketta mukaan. Matkalle kannattaa ottaa mukaan myös pieni pullo käsidesiä tms. Meille sattui himpun verran liian iso pullo käsimatkatavaroihin otettavaksi joten se jäi sit turvatarkastukseen. Joku kevyt hattu on myös kiva koneessa niin veto ei ota korviin. Nyt lopetan ettei tule kirjoitettua koko listaa mukaanotettavista kamoista
 15. Ihana ketju. Mä oon tosi huono erottelemaan mikä piirre on kummalta vanhemmalta! Tässä meidän kuvat Minä Mies Tyttö Mielenkiinnolla odotan kummalta neiti näyttää teidän mielestä